Sadece mama sandalyesi bölümüne cevap verebilirim canımcım. Veriyorum) biz de mama sandalyesi almayı düşünüyoruz ama arkadaslar kullanamazsın oturmuyorlar dedi her çocuk bir olmaz belki benim oğlum oturacak. Bizimle beraber sofraya otursun istiyorum ben. Hem o sofraya alışır hem de biz rahat yemek yeriz. Markası ne canım? Ne kadara aldınız? Gecen gün gittigidiyorda gördüm bi tane yüksekliği masa yüksekliğine göre ayarlanabiliyor. Bacakları katlanıyor ana kucagı gibi oluyor bide hafif sallanıyormuş çok hoşuma gitti pek de pahalı değildi
İnşAllah oturur diyelim bi hevesle aldık ama.
Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi
Safari modelini aldım. En sevimlisi o. 200 liraya aldım cnm.
kızlar bana emzik tavsiye edermisiniz lütfen, kızıma 2 tane denedim ikisini de almıyor. biri chicconun yenidoğan emziği diğeri de wee nin emziği ucu yuvarlak böyle. siz ne kullanıyorsunuz.
bi de sling kullanıyormusunuz onu da sorayım. varsa hangisi?
NUK marka silikon damaklı emzik. Üzerinde BPA Free yazmasına dikkat edin. Çünkü polikarbon insan sağlığına zararlı. Nuk markalarda polikarbon yok. Yani üzerinde olmadığı yazıyor.
Sling kullanıyorum ben. Türkiyede satışı yok ama biz görümcemle birlikte penyeden diktik.
Baby K'tan Baby Carrier - infant slings, babywearing, accesories and more!
Bu siteden inceledim hatta daha güzel oldu. Kanguru gibi beli ağrıtmıyo. Yük bebeğin bacaklarında olduğu için erkek bebeklerde kullanabilir.
Arkadaşlar , bebeği biraz büyüdükten sonra iş yaşamına geri dönecek olanlar var mı aranızda?
Şubatta bende başlıyorum :S