• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Sadece mama sandalyesi bölümüne cevap verebilirim canımcım. Veriyorum;)) biz de mama sandalyesi almayı düşünüyoruz ama arkadaslar kullanamazsın oturmuyorlar dedi her çocuk bir olmaz belki benim oğlum oturacak. Bizimle beraber sofraya otursun istiyorum ben. Hem o sofraya alışır hem de biz rahat yemek yeriz. Markası ne canım? Ne kadara aldınız? Gecen gün gittigidiyorda gördüm bi tane yüksekliği masa yüksekliğine göre ayarlanabiliyor. Bacakları katlanıyor ana kucagı gibi oluyor bide hafif sallanıyormuş çok hoşuma gitti pek de pahalı değildi

İnşAllah oturur diyelim bi hevesle aldık ama.
Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi
Safari modelini aldım. En sevimlisi o. 200 liraya aldım cnm.
kızlar bana emzik tavsiye edermisiniz lütfen, kızıma 2 tane denedim ikisini de almıyor. biri chicconun yenidoğan emziği diğeri de wee nin emziği ucu yuvarlak böyle. siz ne kullanıyorsunuz.

bi de sling kullanıyormusunuz onu da sorayım. varsa hangisi?

NUK marka silikon damaklı emzik. Üzerinde BPA Free yazmasına dikkat edin. Çünkü polikarbon insan sağlığına zararlı. Nuk markalarda polikarbon yok. Yani üzerinde olmadığı yazıyor.

Sling kullanıyorum ben. Türkiyede satışı yok ama biz görümcemle birlikte penyeden diktik.
Baby K'tan Baby Carrier - infant slings, babywearing, accesories and more!
Bu siteden inceledim hatta daha güzel oldu. Kanguru gibi beli ağrıtmıyo. Yük bebeğin bacaklarında olduğu için erkek bebeklerde kullanabilir.

Arkadaşlar , bebeği biraz büyüdükten sonra iş yaşamına geri dönecek olanlar var mı aranızda?

Şubatta bende başlıyorum :S

ben ücretsiz izindeyim seneye döncem

Bebeklerinizi kime emanet edeceksiniz peki? Ben de seneye dönmeyi planlıyordum ama kafam çok karışık... :44:

İnşAllah oturur diyelim bi hevesle aldık ama.
Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi
Safari modelini aldım. En sevimlisi o. 200 liraya aldım cnm.

NUK marka silikon damaklı emzik. Üzerinde BPA Free yazmasına dikkat edin. Çünkü polikarbon insan sağlığına zararlı. Nuk markalarda polikarbon yok. Yani üzerinde olmadığı yazıyor.

Sling kullanıyorum ben. Türkiyede satışı yok ama biz görümcemle birlikte penyeden diktik.
Baby K'tan Baby Carrier - infant slings, babywearing, accesories and more!
Bu siteden inceledim hatta daha güzel oldu. Kanguru gibi beli ağrıtmıyo. Yük bebeğin bacaklarında olduğu için erkek bebeklerde kullanabilir.

Şubatta bende başlıyorum :S
14 Şubatta mı? :1:

Arkadaşlar , bebeği biraz büyüdükten sonra iş yaşamına geri dönecek olanlar var mı aranızda?

Ben de 15 tatilden sonra başlayacagım kayınvalidem ve annem bakacaklar. Bir ay annem bir ay kayganam. Kocakarı usulü olacak biliyorum ama bakıcıya da güvenemem gecen seda sayanın programında seyrettim bakıcıların yaptıklarını katil olur insan Allah korusun

Ben de 15 tatilden sonra başlayacagım kayınvalidem ve annem bakacaklar. Bir ay annem bir ay kayganam. Kocakarı usulü olacak biliyorum ama bakıcıya da güvenemem gecen seda sayanın programında seyrettim bakıcıların yaptıklarını katil olur insan Allah korusun
Ya ben de çok kararsızım. urda tavsiye edlien bakıcılar var. Babannesi de bakabilir. Hatta Kayınvaldem ve kayınpederimi yanımıza alma niyetimiz var, bu akşam eşimle konuşacağım da bazı çekincelerim de var, bunları da konuşacağım eşimle...
Eşim yaklaşık iki buçuk ay sonra 6 aylığına yurt dışına gidecek, ben de yalnız kalmamış olurum diyorum. Bir yandan faydaları var bir yandan da zararları... Kafam çok çok karışık...
:44::50::31:

Anam herkes gitmiş yine ben kalmışım öyle cevap yazacagım diye uğrasırım yazık bana:50:
Öyle deme kız ben deburdayım işte...

Mama kullanmıyorum canım ben, büyük konuşmayayım ama hazır mama kullanmak pek de istemiyorum, yapabildiğim kadar kendim yapacağım. İnşallah yaptıklarımı yer. Üyelik ne için canım? ne işe yarıyor. :28:

mamayı nasıl yapacaksınki daha küçük bebeğe
siz bebeğinizle ilgili dr lara bişeyler danışıyorsunuz mama geliyor ücretsiz herzaman bebeğin için telefon açıp soruyorsunuz onlar size mesajla herzaman ulaşıyor bilgi veriyor

mamayı nasıl yapacaksınki daha küçük bebeğe
siz bebeğinizle ilgili dr lara bişeyler danışıyorsunuz mama geliyor ücretsiz herzaman bebeğin için telefon açıp soruyorsunuz onlar size mesajla herzaman ulaşıyor bilgi veriyor

Mama derken yiyebileceği ek besinler demek istediğim. Sebzeli çorba, yoğurt, meyve suyu ve püreleri gibi... Bebekler için birsürü tarifler var...
Üyelik uygulaması güzelmiş de nasıl güvenebiliriz, Gözümüzün gördüğü doktorlara bilel zor güveniyoruz...

ayeser canım tek başına sakın evde kalma iki sene önce eşim askere gitti 12 ay çıktı biz de urfada görevdeydik. Önce yanıma kaynanam ve annesi geldi iki kaynanayla 1 ay kaldım kabus gibiydi. Onlar gitti ben yalnız kaldım ara ara ailem geldi ama çok kalamadılar neler yaşadım anlatmakla bitmez evime hırsız bile girdi. Yani kayınvalidenlerle kalsan sorun olur ama inan yalnızlıktan daha iyidir

Kayınvalidemle bu güne kadar en fazla bir hafta beraber kalmışızdır. Hiç bir sorun yaşamadık. Gerçi bir hafta kısa bir süre, sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Kayınpederim özellikle çok esprilidir... :Bilemiyorum ki...
Hatta bu akşam aradık teklif ettik yanımıza gelin dedik.Pek yanaşmıyorlar nedense...
:44:

Back