Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sling kullanıyorum ben. Türkiyede satışı yok ama biz görümcemle birlikte penyeden diktik.
Baby K'tan Baby Carrier - infant slings, babywearing, accesories and more![/url
Bu siteden inceledim hatta daha güzel oldu. Kanguru gibi beli ağrıtmıyo. Yük bebeğin bacaklarında olduğu için erkek bebeklerde kullanabilir.
Türkiyede satılıyor canım bulundugunuz ilde Dastini yada Mavipembe magazaları varsa
orada var 120 tl internettekinin aynısı hani ünlüler tanıtmış ya o işte
Kayınvalidemle bu güne kadar en fazla bir hafta beraber kalmışızdır. Hiç bir sorun yaşamadık. Gerçi bir hafta kısa bir süre, sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Kayınpederim özellikle çok esprilidir... :Bilemiyorum ki...
Hatta bu akşam aradık teklif ettik yanımıza gelin dedik.Pek yanaşmıyorlar nedense...:44:
Biz 10 liraya malettik :) Görümcem çok beceriklidir. O hem kumaşını aldı kendi hesapladı kesti sonrada terziye diktirdi :) Çokda güzel oldu. :)
Ben kayınvaldemi çok seviyorum. Görümcemi de :)
Yalnız kalmaktansa onlarla kalman süper bence. Ben çok kızıyorum ve üzülüyorum kayınvaldesiyle anlaşamayanlara. Benimde kayınpederim çok zor bir insan ama yinede anlaşmaya çalışıyorum. Sonuçta 2 günlük dünya değil mi?
Alttan al her dediklerine he de geçinir gidersiniz nolcak yaa. Geçinmek zor da bebekle tek başına kalmak çok mu kolay. İkna et sen onları
hayırdır eşin mi horluyor sen mi?
Öncelikle elinize sağlık diyorum, kanguru için.
Kayınvalidemlere gelince... İkna edemiyoruz işte. Gerçi eşim konuşuyor adımıza, belki benden de ayrıca bir teklif bekliyor olabilirler... Ben de konuşacağım.
Ben de çok üzülüyorum kayınvalidesiyle anlaşamayanlara,
Evlenmeden önce evlilik, eş, kayınvalide gibi konularla ilgili kitaplar okumuştum oradaki bir tavsiye hiç çıkmaz aklımdan.Şöyle birşeydi:
Kayınvalidenizi anneniz gibi sevemeyebilirsiniz. Kendi annenize gelinlerinin nasıl davranmalarını istiyorsanız siz de kayınvalidenize öyle davranın yazıyordu.
kızlar bana emzik tavsiye edermisiniz lütfen, kızıma 2 tane denedim ikisini de almıyor. biri chicconun yenidoğan emziği diğeri de wee nin emziği ucu yuvarlak böyle. siz ne kullanıyorsunuz.
bi de sling kullanıyormusunuz onu da sorayım. varsa hangisi?
Kayınvalidemle bu güne kadar en fazla bir hafta beraber kalmışızdır. Hiç bir sorun yaşamadık. Gerçi bir hafta kısa bir süre, sorun yaşayacağımızı sanmıyorum. Kayınpederim özellikle çok esprilidir... :Bilemiyorum ki...
Hatta bu akşam aradık teklif ettik yanımıza gelin dedik.Pek yanaşmıyorlar nedense...:44:
Bebeklerinizi ne diye seviyorsunuz kızlar? sekerdelisi "kartopum" diye seviyor galiba...
Benim oğlum da benim pamuğum...
evet malesef ya bu ara daha cok arttı bı horluyor cocuk sıcrıyo baska odada uyutup yatagına yatırıyorum esımde ıstersen baska yerde yatıyım dıyo ama onuda ben ıstemıyorum
Kartopum diyorum papatyam diyorum pırlantam Rabbimin hediyesi diyorum bide Yasemin'in soytarısı diyorum Allah nazardan saklasın evlat çok farklıymış Rabbim isteyen bakabilecek olan herkese nasip etsin
Mama derken yiyebileceği ek besinler demek istediğim. Sebzeli çorba, yoğurt, meyve suyu ve püreleri gibi... Bebekler için birsürü tarifler var...
Üyelik uygulaması güzelmiş de nasıl güvenebiliriz, Gözümüzün gördüğü doktorlara bilel zor güveniyoruz...
Bebeklerinizi ne diye seviyorsunuz kızlar? sekerdelisi "kartopum" diye seviyor galiba...
Benim oğlum da benim pamuğum...
Kartopum diyorum papatyam diyorum pırlantam Rabbimin hediyesi diyorum bide Yasemin'in soytarısı diyorum Allah nazardan saklasın evlat çok farklıymış Rabbim isteyen bakabilecek olan herkese nasip etsin
hangi birini sayayım. ben de Allahın lütfu, bebeğim, meleğim, biricik,minicik, kara kızım aşkımm, bitanemm, akıllı bıdığım, hiperaktif kızım hokka murunlu kızım, kara kaşlı kara saçlı kızım annesinin güzeli, gülüm vs. ne kadar söylenebilecek söz varsa söylüyorum. e tabi ismini de söylüyorum eceeeeeeeeeee
oho saysam baş olmaz neler diyorum neler
eşim de sus görmemişler gibi seviyorsun diyor bende ben gördümmü kaçsenedir bekliyorum diyorum görmedim işte diyom
Benim eşim de çoook nadir, az şiddetli horlar. Uyandırırım hemen "horluyorsun" diye, cevap: "kim, ben mi?"benim eşim de çok horluyor, bir süre salonda yattı artık beraber yatıyoruz, o horlayınca dürtüyorum yan dönüyor. mutlaka çaresi vardır. eczanelerde horlamaya karşı bantlar filan satılıyor ama en iyisi doktora bir görünmek.
canım benim sütüm kesildi 1 ay oluyor emiyor ama fazla yok bende mama yediriyorum geceleri herzman değil bide bazen doymassa gündüz
evet başka şeylerde var pirinöli meyveli tahıllı mamamda var onuda veriyorum kavanozlardanda ben ek gıdaya geçtim baya oldu
kayın validemi aman aman benden uzak allaha yakın olsun
Bu arada kızlar oğlum dün bir yaramazlık yaptı. Yaramazlığı boyu kadar.
Önce emzirdim, sonra da altını açtım , bakımını yaptım. Bir baktım ki ağzında bir beyazlık. Dedim yine kustu. (emince bazen bir miktar kusuyor. kusunca kusmuğu ağzında bekletiyor) Temiz bir mendil aldım ve ağzındaki kusmuğu temizlemeye çalışıyorum, ağzındaki beyazlığı aldım, bir de ne göreyim. Bisimki iki arada bir derede bir parça pamuk almış ağzına koymuş... Kusmamış meğerse...