Sadece mama sandalyesi bölümüne cevap verebilirim canımcım. Veriyorum) biz de mama sandalyesi almayı düşünüyoruz ama arkadaslar kullanamazsın oturmuyorlar dedi her çocuk bir olmaz belki benim oğlum oturacak. Bizimle beraber sofraya otursun istiyorum ben. Hem o sofraya alışır hem de biz rahat yemek yeriz. Markası ne canım? Ne kadara aldınız? Gecen gün gittigidiyorda gördüm bi tane yüksekliği masa yüksekliğine göre ayarlanabiliyor. Bacakları katlanıyor ana kucagı gibi oluyor bide hafif sallanıyormuş çok hoşuma gitti pek de pahalı değildi
kızlar bana emzik tavsiye edermisiniz lütfen, kızıma 2 tane denedim ikisini de almıyor. biri chicconun yenidoğan emziği diğeri de wee nin emziği ucu yuvarlak böyle. siz ne kullanıyorsunuz.
bi de sling kullanıyormusunuz onu da sorayım. varsa hangisi?
Arkadaşlar , bebeği biraz büyüdükten sonra iş yaşamına geri dönecek olanlar var mı aranızda?
ben ücretsiz izindeyim seneye döncem
14 Şubatta mı?İnşAllah oturur diyelim bi hevesle aldık ama.
Polly Çift Kılıflı Mama Sandalyesi
Safari modelini aldım. En sevimlisi o. 200 liraya aldım cnm.
NUK marka silikon damaklı emzik. Üzerinde BPA Free yazmasına dikkat edin. Çünkü polikarbon insan sağlığına zararlı. Nuk markalarda polikarbon yok. Yani üzerinde olmadığı yazıyor.
Sling kullanıyorum ben. Türkiyede satışı yok ama biz görümcemle birlikte penyeden diktik.
Baby K'tan Baby Carrier - infant slings, babywearing, accesories and more!
Bu siteden inceledim hatta daha güzel oldu. Kanguru gibi beli ağrıtmıyo. Yük bebeğin bacaklarında olduğu için erkek bebeklerde kullanabilir.
Şubatta bende başlıyorum :S
hımm kangurunun bu adını bilmiyordum. Ben kullanmıyorum. Erkeklerle zararlıo olduğunu okudum birçok yerde. Diditimiz var bizim, kırmızı.Yaz bi gelsin ona bineceğiz biz.
Arkadaşlar , bebeği biraz büyüdükten sonra iş yaşamına geri dönecek olanlar var mı aranızda?
Allasen
Bizim de arabamız var bizimki de kırmızı biz biniyoruz bile AVM lerde hastanede
Ya ben de çok kararsızım. urda tavsiye edlien bakıcılar var. Babannesi de bakabilir. Hatta Kayınvaldem ve kayınpederimi yanımıza alma niyetimiz var, bu akşam eşimle konuşacağım da bazı çekincelerim de var, bunları da konuşacağım eşimle...Ben de 15 tatilden sonra başlayacagım kayınvalidem ve annem bakacaklar. Bir ay annem bir ay kayganam. Kocakarı usulü olacak biliyorum ama bakıcıya da güvenemem gecen seda sayanın programında seyrettim bakıcıların yaptıklarını katil olur insan Allah korusun
Öyle deme kız ben deburdayım işte...Anam herkes gitmiş yine ben kalmışım öyle cevap yazacagım diye uğrasırım yazık bana
Mama kullanmıyorum canım ben, büyük konuşmayayım ama hazır mama kullanmak pek de istemiyorum, yapabildiğim kadar kendim yapacağım. İnşallah yaptıklarımı yer. Üyelik ne için canım? ne işe yarıyor.
Kizlar horlamaya care bilen var mi ?
mamayı nasıl yapacaksınki daha küçük bebeğe
siz bebeğinizle ilgili dr lara bişeyler danışıyorsunuz mama geliyor ücretsiz herzaman bebeğin için telefon açıp soruyorsunuz onlar size mesajla herzaman ulaşıyor bilgi veriyor
ay günaydınnn, beni facebook a alabilecek bir arkadaş yok burda galiba, kimse ilgilenmiyor benimleo yüzden arada buraya da bakın facebook canavarları :81:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?