benimki öyle canım benim aklıma bile gelmemişti mamalar almış gelmiş elleriyle yediriyor gitmiş arı mama almış gelmiş pişen getirdi bak ne aldım dedi o ne dedim mam kızım yiyecek aldı eline sen anlamassın ben pişiririm dedi pişiriyor yediriyo
sen çocuğa bak ben pişireyim derim bazen sen dur ben yaparım der spişirir soğutur yedir maşallahhhhhhhhh
Nagihan maşallah Allah nazardan saklasın
Hakikaten çok tatlı senin Sude, çok farkında bir bebek galiba,algıları çok açık gibi bakıyor.Doktor bizim kıza öyle demişti.Uyumaz Nagihan i seninki,dünyayı keşfedecek göz var onda vallahi.
Yani helal olsun böyle babaya.
kızlar kızım ilk defa bensiz babasıyla dışarı çıktı sabah fırına gittiler ekmek aldılar markete gidmşler babası götürdü gezip geldiler
Canım hangi şehirdesiniz soğuk değil mi dışarısı? Bizim burası donuyor
canım cam rende kullanırsan senin için ve bebeğin için daha iyi olur.
bebeğinizin kakası nasıl kızlar? Benim oğlumun açık kahve koyu yeşil arası ve balgamlı gibi. Ve çoooooook pis kokuyor anne sütüyle beslenen bebegin kakası çok kokmaz diye biliyorum. Yaklaşık iki ay önce sarı ve pütür pütürdü ve neredeyse kokmuyordu.
Bizimkinde de koku yok çoğu zaman. Ama bazen gazı bile kokuyor.Doktoruna bir sor istersen. Sadece anne sütü alan bebeğin kakası altın sarısı renginde olur ve pek kokmaz,kendine has bir kokusu olur.Ama bebeğin henüz 4 ayın altındaysa hazımsızlık sebebiyle yeşilimsi olabilir arasıra.
Maşallah bebişe de babaya daben ek gıdaya geçtim benim sütüm de az yetmiyor kavanoz maması veriyorum bide arı maanın sebze lisinden pişiriyorum çok severek yiyor maşallah
herşeyden tattırıyoruz biz özellikle babası gidip bişeyler alıp geliyor kendi eliyle pişirp yidiriyor banada bırakmıyor
Biz konyadayız canm gunduz cok soguk aksam kırpıklerımız donuyor ınan. Dısarı cıkarken montunu giydırıyrz bıde kalın battaniye sarıyoruz agzı burnu acık degl ama her seferınde hasta oluyor
dilekcim beden sadece bi kıyafet değil mi onun ötesine gecemez önemli olan ruhun. Ruh kendini 20 hissettikçe beden 40 olmuş ne önemi var
Bize de bu aşısında verilecek yeni bir damla. Beş aydan itibaren kullanacağımızı söylemişti. Heralde bu o damla olsa gerek: kan damlası. Şimdilik sadece devit kullanıyoruz. bir de zaman zaman zinco(gaz damlası)kan ilacı veriyor musunuz?
bize geçen aşı olurken sağlık ocağı verdi ama ben dr sormadan vermek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?