arkadaşlar merhaba 27 eylülde oğlum oldu anne sütü yada mama farketmiyor sadece 40 ml içiyor çok az demi sizin bebekleriniz nasıl emiyor, göğsümdede 5 dakika duruyor bu durum çok canımı sıkıyor sık sık da vermiyorum bu arada. emmediği içim uyuyamıyor yorumlarınızı bekliyorum teşekkür edrim
Sadece anne sütü alan bebeklerde su veya bebek çayı gibi sıvılar önerilmiyor aslında,dediğin gibi mümkün olduğunca çok anne sütü alsın diye.Ben bebeğin hasta diye anne memesini almaya nazlanıyordur belki farklı bir tadı(örn.rezene çayı) sever diye demiştim,bir iki gün verebilirsin belki.Sıvı eksikliği oluşmasın bebeğinde diye,eğer emiyorsa tabii ki en iyisi emzirmen.Teşekkürler...
Dediğin gibi yeterince takviye etmediğim için olabilir, anne sütü verirken ne kadara kadar su verebilirim? Sonra karnı şişip iyice emmemezlik etmesin? Gerçi hiç bişey verilmesine gerek yok diyolar her yerde
arkadaşlar merhaba 27 eylülde oğlum oldu anne sütü yada mama farketmiyor sadece 40 ml içiyor çok az demi sizin bebekleriniz nasıl emiyor, göğsümdede 5 dakika duruyor bu durum çok canımı sıkıyor sık sık da vermiyorum bu arada. emmediği içim uyuyamıyor yorumlarınızı bekliyorum teşekkür edrim
Gaz problemi olabilir,gazının olup olmadığına bak.Benim oğlumda memeyi almak istemezse anlıyorumki gazı var.Seni emmeden kaç cc mama yiyorki,birde onu dene,belki sütün yetiyordur o yüzden az mama yiyordur.Arkadaşın dediği gibi belki mamanın tadını sevmiyordur,başka mama deneyebilirsin.
bunun gazla bir alakası olmadığını iyi biliyorum,göğsümü almak istemiyor ağlıyor kesinlikle veremiyorum uyku pozisyonundayken emziği ağzından çıkarıp anlamadan hızlı bir şekilde göğsümü veriyorum sadece 5 en fazla 10 dakika emiyor çok üzülüyorum
slmmm nasılsınız benim pc boz<uk sık giremiyorum
ufaklık bronşit başlangıcı olmuş onla uğraşıyorum, kızımda ishal ateş kusma vardı 2 gündür, bugün daha iyice.
bunun gazla bir alakası olmadığını iyi biliyorum,göğsümü almak istemiyor ağlıyor kesinlikle veremiyorum uyku pozisyonundayken emziği ağzından çıkarıp anlamadan hızlı bir şekilde göğsümü veriyorum sadece 5 en fazla 10 dakika emiyor çok üzülüyorum
slmmm nasılsınız benim pc boz<uk sık giremiyorum
ufaklık bronşit başlangıcı olmuş onla uğraşıyorum, kızımda ishal ateş kusma vardı 2 gündür, bugün daha iyice.
Slm kızlar nasılsınız bebişlerde keyiflerde iyidir inş bende eylül annesi olmak istiyorum ama sizlere bikaç sorum olacak özellikle benim gibi kilolu hamile kalanlara kalmışsam yani
kaç kiloyla hamile kaldınız kaç kiloyla doğuma gittiniz ve kaç kiloyla doğumdan çıktınız bebek kaç kiloydubideee en önemli soru dr tarafından kendine diyet verilen oldumu olduysa lüüüüütfeeen paylaşabilir mi :18:
öptmmmmm
Slm kızlar nasılsınız bebişlerde keyiflerde iyidir inş bende eylül annesi olmak istiyorum ama sizlere bikaç sorum olacak özellikle benim gibi kilolu hamile kalanlara kalmışsam yani
kaç kiloyla hamile kaldınız kaç kiloyla doğuma gittiniz ve kaç kiloyla doğumdan çıktınız bebek kaç kiloydubideee en önemli soru dr tarafından kendine diyet verilen oldumu olduysa lüüüüütfeeen paylaşabilir mi :18:
öptmmmmm
öptmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?