2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok az emiyormuş ya, ben ölçemiyorum ne kadar emdiğini ama doyuyor ki huysuzluk etmiyor benimki. Doktorunuzla konuştunuzmu bu durumu? Acaba tatlarını mı sevmiyor. Anlamadm ki...

Sadece anne sütü alan bebeklerde su veya bebek çayı gibi sıvılar önerilmiyor aslında,dediğin gibi mümkün olduğunca çok anne sütü alsın diye.Ben bebeğin hasta diye anne memesini almaya nazlanıyordur belki farklı bir tadı(örn.rezene çayı) sever diye demiştim,bir iki gün verebilirsin belki.Sıvı eksikliği oluşmasın bebeğinde diye,eğer emiyorsa tabii ki en iyisi emzirmen.

Gaz problemi olabilir,gazının olup olmadığına bak.Benim oğlumda memeyi almak istemezse anlıyorumki gazı var.Seni emmeden kaç cc mama yiyorki,birde onu dene,belki sütün yetiyordur o yüzden az mama yiyordur.Arkadaşın dediği gibi belki mamanın tadını sevmiyordur,başka mama deneyebilirsin.

bunun gazla bir alakası olmadığını iyi biliyorum,göğsümü almak istemiyor ağlıyor kesinlikle veremiyorum uyku pozisyonundayken emziği ağzından çıkarıp anlamadan hızlı bir şekilde göğsümü veriyorum sadece 5 en fazla 10 dakika emiyor çok üzülüyorum

benım kızım mama yıyor bır haftadır falan dedgın gıbı mamayı almıyordu öööög yapıp cıkarıyor kı 150 cc yıyodu normalde sımdı degısık olsun dıye tahıllı meyvelı mama aldım bır kasık kadar ondan katıyorum tadını degıstırıyor sımdı guzel yıyor mamasını tabıkı mama verıyosan

Slm kızlar nasılsınız bebişlerde keyiflerde iyidir inş bende eylül annesi olmak istiyorum ama sizlere bikaç sorum olacak özellikle benim gibi kilolu hamile kalanlara kalmışsam yani

kaç kiloyla hamile kaldınız kaç kiloyla doğuma gittiniz ve kaç kiloyla doğumdan çıktınız bebek kaç kiloydubideee en önemli soru dr tarafından kendine diyet verilen oldumu olduysa lüüüüütfeeen paylaşabilir mi :18:

öptmmmmm

Canım ben de aynı şekilde emdiremiyorum bi türlü ne yapacagız

Bebeklerini emzirmekte güçlük çeken anneler,dikkatli olun.
Bu dönem çok riskli!! Bu dönemde bebekler memeyi bırakabiliyorlar,biraz çaba göstermemiz lazım.
Benim kızımda emmeyi reddediyor o yüzden değişik pozisyonlar deniyorum.
Ençek ayakta evde tur atarak emziriyorum,bide böyle deneyin.Umarım normale döner yavrularımız.

merhaba kızlar benim oğlumda 22 eylül doğumlu ve 10 gündür emzirmekte çok zorlanıyorum emmek istemiyor sanırım gaz problemi oluyor emmeye başladığı zaman karnından sesler geliyor emmeyi bırakıyor ,sadece uykuya dalınca emiyor inşallah emmeyi bırakmaz bu dönemde ...

Canım ,inşallah Allah dileğini kabuletsinde sende bizim gib eylül annesi olursun.

Ben 79 kiloyla hamile kaldım ama ilk aylarım okadar kötüydü ki hiç birşey yiyemedim mide bulantısından.7 kilo verdim bu yüzden.Hamileliğim boyuncada bu iştahsızlığım devam etti.Sadece meyve,su ve içimin alabildiği yiyecekleri yiyebildim.Kilom sabit kalmadı yani hep bi eksik bi fazla devam etti böyle.76 kg ile doğum yaptım,bebeğim 3100kg doğdu ve ben tekrar 72 ye düştüm.

Aslında her bünye farklıdır,kimi benim gbi kilo verir kimi 20-30 kilo alır.Sen eğer hamile kalırsan bunu doktoruna danışman lazım,ancak onun verdiği diyetle bebeğini faydalı olabilirsin buradan alacağın bilgi belki sana göre değildr.

Allah gönlünün muradını versin inş.

Ben 64 kg hamile kaldım,74 kg doğum yaptım.Kızım 4060 gr doğdu.Doğumdan 1 hafta sonra 63 kg geliyordum ,hala da aynıyım. Bende hamilelik şekeri riski biraz yüksek çıktı,zaten 39 yaşındayım,bu sebeple hamileliğimin 15.haftasından itibaren şeker diyeti yaptım diyetisyen kontrolünde.Yağ oranım hamilelik boyunca çok az arttı,benim için çok iyi oldu. İlk kızımda tam 19 kg almıştım,o da 4060 gr doğmuştu,sonra o kiloları vermek iki yılımı almıştı. Bebeğin kilosuyla hamilelikte aldığın kilonun çok ilgisi yok,ben bunun ispatıyım.Diyetle hamilelik çok daha sağlıklı geçiyor çünkü sadece sağlıklı besinleri alıyorsun,abur cubur yemiyorsun.

İnş bebişin hayırlı zamanda gelir canım.Ben tedaviyle hamile kaldım.Tedavi döneminde kilo aldım 78 kiloyla hamile kaldım.Sıkıntılı bir hamilelik süreci geçirdim.Sürekli yattım.97 kiloyla doğum yaptım.Doğumdan sonra 87 ye kadar düştüm.Şimdilerde kilom hakkında pek bi bilgim yok ama sanırım 78-83 kilo arasındayım .Dr diyet vermedi ama preeklampsiden dolayı tuzu ve ekmeği 6. ayda bırakmıştım

merhaba arkadaslar. canlarım benim çok özledim ben burayı ya :'( ev almıştımya. ya ne zormuş tasınmak 1 haftadır bitmiyor. kıza annem bakıyo eşim izin alamadım. işede basladım. tek basıma cırpınıp duruyorum.bu arada kesilen sütüm geri geldi. kızım aklıma geldikçe işte,sütüm akıyor. gelip hemen emziriyorum :) çalışan anne olmak çok zormuş.sizler nasılsınız bebişler nasıl. bizimki artık iyiden iyiye kuduruyor. gülücükler sacıyor. hele göbeğini öptüğümde.eline çıngıragı alıyor baslıyo sallamaya. oyun halısında bitane kelebek var .bi eliyle tututoy bi eliyle küt küt vuruyor oyuncaga. psikopatmı olacak ne bu anlamadım gitti.basmayada basladı. elimle ayagını destekliyorum öne dogru zııplıyor.cok seviyorum kızımı yaaa:2:ayrılmak istemiyorum ondan

Günaydın kızlar herkes iyidir inşallah.Ben ve oğlmda iyiyiz.Ama meme problemi bendede var.Benimkide acıktığını bilmiyor dün bi ara dışarı falan çıktık emzirmeyi unuttum zamanı farkedemedim.Saate bir baktım 3,5 saat olmuş benimkinde hiç tık yok.Uyumuyordu da bi güzel oyun oynuyordu.Verince emiyor ama bide galiba artık tek memeyle doymuyor.gecen 2 memeyi verdim bi güzel emdi.artık 2 meme vermek lazım galiba.sütüm yetmiyor galiba.Azaldı mı ne anlamadım.Çok moralim bozuldıu önce bide tartmıştım gecen gün 15 günde 300 gr kilo almış çok az dimi.Aklıma geldikçe çok moralim bozuluyor. Dr gidince sorcam mama verelimmi diye. bide sezeryanla doğum yapanlar göbekler ne alemde benimki ilk aylar azıcık küçüldü şimdide öylece kaldı.Göbekli karı oldum yani.Napıcam bilmem .Eşimde spor yap diyor ama zaman olmuyor ki.Söylemesi kolay ona tabi.Bide çok yiyorsun azalt diyor ama çok acıkıyorum.Napıcam bilmem..

slm kızlar nerede yıne bızım mıllet pek ses yok buralarda... ya canlar bısey sorcamm doğum sonrası karnınızdakı catlak yırtıklar ne oldu rengı doner dıyolardıya ne alemdeyız.... artık yenı yenı kendıme bakabılıyom soyle .....bızım oglan yavas yavas duzene gırıyor ya aynada kendımerahat bakabılıyorum...benımde vardı az bı kırmızı yırtıklar sımdı kahverengıye dondu rengııı..gıcık bısey ya..:84:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…