2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hayır dilek bnm oğlum emzik emiyor ama emziği tükürüp elini emmek istiyor.endişe ediyorum elini emmesinden çünkü unutulmuyor ilerde.iyi ki parmak emmiyor

tatlım bende öğretmenim meslektasız benım ızın bu persembe bıtıyor rapor alacam okulun son 2 haftası gıdıp yarıyıl tatlınden sonrada ucretsız ızne ayrılcam baska carem yok cunku burada tanıdık yok bende kımseye guvenıp cocugumu teslım edemem cok zor Allah yardımcımız olsun

Ben de ayrıldım aylıksız izne. Bebeklerimizin bize en çok ihtiyaç duydukları dönem ilk yaş. Gelişimi açısından çok önemli. Hem bedensel hem ruhsal. Oğlumla hergün ben ilgileniyorum ve defalarca içimden "iyi ki çalışmıyorum, iyi ki izindeyim diyorum" Hele bir de daha minicik olmasına rağmen,i "anne" der gibi ağlamıyor mu, nasıl bırakırım ben onu... Yavrummm...

çok zor canım çok zor bir insan kayınvalidem karakteri çok değişken istediği olunca çok iyi ama hele bi istediği olmasın yıkar ortalığı. onun yüzünden kaç kere eşimle boşanma aşamasına geldik. herkesi elinde oynatıyor beni de oynatmak istiyor. oğlum da ona gidince başlıyor ağlamaya oğlum da sevmediğimi hissediyor galiba. herseyi yasemin yapmıştır diyor zaten bide eşime söyletsem yine aynı sey olacak eşimi doldurup doldurup bana salacak offff offffffff

şu anda aylıksız izindeyim canım ayrıca ben de ingilizce öğretmeniiyim tam meslektaşız yani:) yarıyıldan sonra çalışmayı düşünüyorum çok borcumuz var bi kaç bilezik vardı bozdurduk ama o da yetmez. hayırlısı bakalım

Allah yardımcın olsun canım.Böyle zamanlarda kötünün iyisini seçmekten başka çaresi olmuyor insanın

Merhaba,
İznim bu perşembe bitiyor demişsin bebeğinde eylülde doğduysa bu zamana kadar nasıl izin aldın. Bende öğretmenim ve doğum öncesi iznim sayılmadı yaz tatili diye.Ben 3. 10 günlük raporumu kullanıyorum. 2.dönem bende ücretsiz izin almayı düşünüyorum. Ama nöbette yok aslında 15 saat maaş karşılığı gidilebilir. Tabi kısa sürelide olsa ayrılmak olumsuz etkiler mi? Beni okula gitmek değilde okulun stresini hastalığını eve getirmek düşündürüyo.

Tatlım maddi olarak ihtiyacınız yoksa boşver. Bugünler geri gelmez. Ben kullanabildiğim kadar kullandım rapor hakkımı da bitirdim, Yeni yıla bir hafta kala iki gün hakkım kaldı. Mazeret bilmem ne derken 2011 e kadar sarkıtabilir ve yeniden kırk gün rapor hakkıma kavuşabilirdim ama verdim pat diye dilekçeyi ayrıldım izne... Maddi olarak biraz zorlanacağız belki, bizim de borçlarımız ve yeni ihtiyaçlarımız var. Ama olsun, sıkacağız biraz dişimizi.
Öğrencilerimiz öğretmensiz kalmaz, onlara öğretmen bulunur bir şekilde ama bebelerimize anne ???? Asla....

tatlım ınan bızımde cok borcumuz var caresız kredı cektık onunla kapatıcaz borcları bızde cok sıkısık durumdayız ben 3 aylgına ucretsız ızne ayrılcam mayıs ıbıde calısmaya baslıcam bakalım hayırlısı off cok zor ya

arkadaşlar merhaba 27 eylülde oğlum dünyaya geldi ilk ay 1700gram aalmıştı son ra doktora gittiğimizde 23 günde sadece 600gram almış ve son zamanlarda çok az emiyordu son 2 gündürde hiç emmiyor diyebilirim çok sütüm var adeta fışkırıyor ve sağmak zorunda kalıyorum aynı şeyleri yaşayanlar varmı aranızda cevaplarınızı bekliyorum

Ağzında yara , pamukçuk olabilir mi? Kontrol ettiniz mi? Ya da memede hoşlanmadığı birşey, koku parfüm vs. Olabiliyormuş böyle şeyler. Hatta adet dönemlerinde çok emmek istemiyorlarmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…