2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sling nereden aldın bende istiyorum

mehaba cici anneler
benim bebişim bir haftadan beri kucağımda boynuma kafasını katarak uyuyor ben eeeee eeee eehh diyorum baktım kendiside benzer sesler çıkarıyor çok şaşırdım ama kendisise eee diyor sonrada uyuyor çok hoşuma gitti konuşsa aklımızı oynatırız herhalde meğer biz nekadar bebeği özlemişiz evimize neşe getirdi kuzum :124:

arkadaslar benim doktorumda anne sutu emen bebek asla cok kilolu olmaz hep orta kilolarda gider obez olma ihtimali siir mama yiyen cocuk hafif siskocuk olur ve obezite tehhlikesi olur dedi bana eger sadece anne sutu veruiyorsunuz korkmayin obeziteden ....

azra da hep öyle uykusu gelince eee eee diyor
ninni söylememden alıştı

oho benim kızım nezamandır ee ee diyor teyzesi annem telefonda hadi kızım ee e dediyor başlıyor hemen çok tatlılar gerçekten agu av diyor ısırıyorum ozaman yiyecem ben bu çocuğu yaa

ben diyorum ayı yavrusunu severmiş severken öldürürmüş bende öyle seviyorm sıktırıyorum

sağol canım size de geçmiş olsun sizin pipi de mi sorunluydu?
ya çocuk doktorumuzun oldugu hastane genel anestezi ile yapıyormuş. zor oldu mu canım sen de varmıydın sünnet anında? anlatsana biraz

ancak gördüm kusura bakmayın.
bir sorunu yoktu oğlumuzun, sünnet olması bizim tercihimizdi.
sünnete girmedik biz. almıyorlar zaten amelyathaneye. steril olduğu için.lokal yapıp çağırılar. al emzir dediler. sanırım uyuşana kadar beklemek için.
çıkınca odaya getirirlerken bişeyi yoktu. ama beni görünce başladı ağlamaya. hiç öyle ağladığını duymamıştım. nasıl içli ağlıyordu anlatamam. başladım ben de ağlamaya.
evde uykusunda da ağladı biraz. sonra ilk çişinde de ağlar dediler. öyle de oldu. bir daha da pipisiyle ilgili bir sorun yaşamadı. 2. günde de geçmeye başladı zaten.
tavsiye ederim.
ancak genel anestezi bu kadar küçük bebeklere zararlı olabilir diye biliyorum. bence bir araştırın.

Katılıyorum yazdıklarına.Ben kızımla uyuyorum doğduğundan beri.

İshal yani rotavirüs aşısını biz yaptırmadık. Doktor bebeğimin alerjiye yatkın ve hassas bir bebek olduğunu,bu sebeple kızıma ,yan etkilerinden dolayı önermediğini söyledi. Karma aşı bizde ateş yapmadı ama prevenar yani zatürree aşısı hafif ateş yaptı.Ancak tabii ki bebekten bebeğe değişir.

Benimki de aynı,arabada anakucağında hep ağlıyor .Aslında 2.aya kadar oturuyordu ama bir gün doktora gittik,aşıya.Bir daha da hep ağladı,gene canı yanacak sanıyor galiba. Daha çok küçükler,sabredeceğiz.Benimilk kızım da baştan hep ağlardı ,sonra alıştı ve hep oto koltuğu kullandık.Bebek arabasını ise hiç bir zaman çok sevmedi,o kucaktaydı,poşetler arabada.

sling nereden aldın bende istiyorum

Ben internetten aldım. Türkiye'de joker mağazalarında babasling diye bir marka var.İnternette aratırsan Türkiye'de birkaç marka daha var diye biliyorum.Ben hamileyken çok araştırdım,yurtdışı internet yorumlarını okudum annelerin.En sonunda "baby khatan" diye bir markada karar kıldım ama bu marka burada yoktu.Gerçekten de çok rahat,sırtı ve beli hiç ağrıtmıyor.Googleda aratırsan bu markanın internet sitesini bulursun,galiba babykhatan.com. Orada fiyatları 60$ civarı ama pembe renklisi indirimde hala,ben de indirimli aldım 30$'a.Gönderi ücretiyle bana sanırım 60$ 'a geldi ki Türkiye'deki slingler daha pahalı. Tavsiye ederim,tek problem bedenini iyi belirlemen. İngilizce biliyorsan sorun değil,zaten sitenin beden belirleme için ayrı bir bölümü de var.Bana gelmesi 15 gün sürmüştü,bunu da dikkate al.

Evet ya,çoook özlemişim ben de bebeği.Doya doya kokluyorum şimdi.Benimkinin uyku parolası eee eeee.Başlıyor söylemeye uykusu gelince çünkü ben onu doğduğundan beri ee ee diye uyutuyorum kucaımda.Bizimki de başladı daha 2 aylık olmadan ee ee lemeye,ne de olsa günde 10 kere duyuyordu(uyuyup 10 dkda uyandığı için anası günde 10 kere uyutuyor tabii sıpayı).Şimdi 3 ay 1 haftalık hala ee ee liyoruz her uyku öncesi.

Bende almayı düşünüyorum. Sen memnum musun? Kangurulardan farkı yükü ayakların taşımasıymış. Gerçekten öyle mi? Senin ki içinde sıkılmadan duruyor mu? Birde markasında bir hata var sanırım. Arama yaptım ama bulamadım. Harflerin yerlerinde bir hata mı var?

ben de 2.bebeği böylr düşünüyorum
bebek sevmeyi özleyince :)))

Bu slinglerde 6-7 değişik pozisyonda koyabiliyorsun bebeği ama bizimkiler küçük olduğu için sadece beşik pozisyonu dedikleri anne karnındaki gibi sıkışık yattıkları bir pozisyonda kullanabiliyorsun.Baş kontrolü tam olunca ki sanırım 4.aydan itibaren farklı bir pozisyon daha var. Benim kızım beşik pozisyonunu genelde seviyor.Birkaç kere ağladığı da oldu slingde ama genelde ben biraz yürüyüp sallanınca uyudu içinde .Bazen oturunca uyanıyor ama. Bu sling çok kullanışlı,yükü hiç hissetmiyorsun.Bende chicco kanguru var mesela,onunla sırtım mahvoluyor kısa sürede.Bu sling, yükü dediğin gibi ayaklara bindiriyor ama uzun süre yormuyor seni.Ben 2,5 saat taşıdım mesela,biraz yorgunluk hissettim ki ben 39 yaşındayım(gencim daha di mi???).
Bu markanın tek modeli var diye hatırlıyorum,sadece renkler ve kumaş farklı.Kumaşlar organik ve organik olmayan diye ayrılıyor ki organiğe gerek yok bence çünkü güvenilir bir marka.Ben internet sitesinde indirimde olan 30$ lık pembeyi aldım.Boyum 163 cm,kilom 63,5,bana M beden iyi geldi .
Senin yazdığın diğer slinglere de bakmıştım,ben buna karar verdim,onlar da benzerdir zaten. Ben slingin ileriki aylarda da kullanışlı olacağını düşünüyorum.Tabii bebekten bebeğe değişir,benim kızım pek duran bir çocuk değil,belki seninki hep bayılır kangurusuna. Yine de benimki bile durduysa işe yarıyordur diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…