• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

Dr yazdi duphaston kanama kesilince birak demisti. Kesilince biraktim iste 5 gun sonra yeniden basladi bu defa regl olarak. Bugun aksam yeniden icecem antibiyotik de vermisti ona da devam edicem duphaston da iceyim bari onu icmeyecektim ama. Ya bazi d.r.lar s.lk gibi ya.. bana enfeksiyon olabilir dedi kanlarima bakti crp istememis. Enfeksiyon var diyorsun neden istemiyorsun cok mu zor ben anlamıyorum. Vallahi devlet hastanesinde kimse seni bir halt yerine koymuyor.
Aynen öyle devlet diyince beynim zıplıyor insanın yüzüne bile bakmıyolar

Ya o zaman benim de mi oyle olacak ki 😔 takatim kalmadı artik yaa.. vucudum falan agriyor. Bu gece antibiyotige basliycam tekrar daha fazla dayanamiycam... nasip artik...

Israrciyim diyorsun pozitifi görmeye bu ay😅
Kanı gördükten sonra ısrar kalmadı da tam olarak olmadığından emin olmak istedim spora falan yazılacam çünkü. ama dedim ya siyah akıyor. Hatta akmıyor bulaşıyor sadece ped takmasam yeridir. Ondan

Seninkini bilemiyorum doktorunla ilerle mutlaka... ama bebekten sonra rahim 40 gün ağlarmış diyip diyip durdular bana da bilemiyorum doğruluğunu

Adetime 8 gün var arkadaşlar biliyorum çok erken ama belirtilerim den ötürü test yapmak istedim midem de ağrı baş ağrısı mide bulantım var ilk defa bu kadar erken test yaptım sizce varmı ?
850295E6-90F2-45DC-85B5-27DAE241DCD5.jpeg

Adetime 8 gün var arkadaşlar biliyorum çok erken ama belirtilerim den ötürü test yapmak istedim midem de ağrı baş ağrısı mide bulantım var ilk defa bu kadar erken test yaptım sizce varmı ? Eki Görüntüle 3538056
Evet şuan için çok erken 2 gün sonra tekrsr test yapin bence inşallah vardr belirti diye bişey yok malesef 🥴 günümüz geçmeden olan şeyler bunlar bebek olsada olmasada

Evet şuan için çok erken 2 gün sonra tekrsr test yapin bence inşallah vardr belirti diye bişey yok malesef 🥴 günümüz geçmeden olan şeyler bunlar bebek olsada olmasada
Benim her ay belirtim vardı ama negatifti haklısınız bu ay hiç belirti aramadım mide ağrım çok olduğu için test yapmak istedim 2 3 gun sonra tekrarlıyım testi 🙏🏻😌

Kızlar merhaba herkese.

Bana 10 Ocak (adetin 15. Günü) doktor çok sayıda yumurtam olduğunu söyledi 14 mm en büyüğü. 3-4 gün sonra gün aşırı ilişkiye başla geç çatlayacaksın dedi.

Bugün 21. Gün ben ovülasyonda hala pik göremedim. Ama yumurtlama ağrılarını 3 gündür çekiyorum. Yumurtladığı halde ovülasyonda çıkmayan var mı benim gibi?

Arkadaşlar bişey sorucam regle 4 gün var iki gündür sabahları kasıklarımda doluluk hissi ağrı ve bel ağrısıyla + meme ağrısıyla uyanıyorum gebeliğini yeni öğrenelerde var mıydı bu belirti 🤔🫶🏼🙏🏽

Ne bileyim belirti olunca insan bir heyecan uapıyor belirti olmayınca beklentiye girmiyorsun yada ben kafayı yedim fnfnnf
Belirti zannettiğin şeylerin olması bence daha çok kafa yoruyor belirtilere göre beklenti olmuyorki korunmasız her ilişki zaten bir beklenti oluyor cnm

Softec markada bozmuş canım testi yaptım ilk yarım saatte tek çizgiydi yarım saat sonra kuruyunca 2 çizgi daha oluştu oldu 3 çizgi vallahi bıktık bu testlerden naparsam yapayım bütün testler yalancı pozitif çıkarıyor 2 kaset oncomed yaptım dediler yalancı çıkarıyor bir tane oncomed erken gebelik yaptım oda aynı marka oda silik ti sevinemedim. 2 tane first kaset test yaptım onlarda silik onada güven yokmuş bugün softec erken gebelik yaptım malum 3 çizgi yarın gidip başka Eczaneden farklı bi marka alicam inşallah hepimiz biran önce hamile kalabiliriz🥲🥲
Aaa aaaa şansa bak ya haklısın valla bu test işi sıkıntı heleki erken gebelik testleri daha sıkıntı. Bende dün artımed kaset ve freely erken şaptım hayalet çıktı ama miratech de çıkmadı bekleyibilirsen en iyisi batta kan vermek 🥹

Dr yazdi duphaston kanama kesilince birak demisti. Kesilince biraktim iste 5 gun sonra yeniden basladi bu defa regl olarak. Bugun aksam yeniden icecem antibiyotik de vermisti ona da devam edicem duphaston da iceyim bari onu icmeyecektim ama. Ya bazi d.r.lar s.lk gibi ya.. bana enfeksiyon olabilir dedi kanlarima bakti crp istememis. Enfeksiyon var diyorsun neden istemiyorsun cok mu zor ben anlamıyorum. Vallahi devlet hastanesinde kimse seni bir halt yerine koymuyor.
Devlet hastanesinde düzgün doktor bulmak tamamen şans işi valla. Enfeksiyon için nane içebilirsen dene içine de bir tutam kimyon at.

Back