2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaslar.bisi sorcam.sizin bebekleriniz de tv seyrediyormu acaba.benimki seyrediyorda.hic hosuma gitmiyor ama napiyim.tesadufen farkettim bu durumu.gun icinde her zaman olmasa da gerektiginde izin veriyorum.cizgifilmlere bayiliyor.renklerinden olsa gerek.hatta ciglik cigliga izliyor.o sirada bende evin isiyle ilgileniyorum.bazen o sekilde uyuya kaldugi oluyor.uyanik oldugu zamnlarda da mumkun oldugunca konusmaya calisiyorum.bi de kucak,hastasi.cooook yoruluyorum.

benim kızımda acayip tv izliyor hemen kafasını çeviriyorum daha izlemesi için çok erken diye düşünüyorum

evet canim aslinda cok tehlikeliymis.cocuk psikoloklarinin soyledigine gore cocukluk ve sonraki donemlerde asosyal olmalarina sebep oluyormus.ayni zamanda konusmaya gecis surecini olumsuz etkiliyormus...gunde 2 saatten fazla seyrettirilmemesi gerektigi soyleniyor.henuz o asamada degil ama dikkatli olmak gerek

Son düzenleme:
Benim oğlumda cok gaz sancısı çekiyordu.Milupanın rezene cayından veriyorum.cok faydasını gördüm ve yan yatırıyorum,birde karnına sıcak bez koyuyorum.günde 2-3 kere spor yaptırıyorum.bacaklarını karnına dogru itiyorum.kendi yediklerimede dikkat ediyorum.özellikle fasulye,nohut,lahana cok gaz yapıyor.kucağınada alıştır ayrıca.özellikle vücudunun sıcaklıgını hissedince susar.kendinde bol bol uyumaya calıs.sütün artar.ayrıca bulgurlu seyler acayip süt yapıyor ve uyumak.

Benim oğlumda cok gaz sancısı çekiyordu.Milupanın rezene cayından veriyorum.cok faydasını gördüm ve yan yatırıyorum,birde karnına sıcak bez koyuyorum.günde 2-3 kere spor yaptırıyorum.bacaklarını karnına dogru itiyorum.kendi yediklerimede dikkat ediyorum.özellikle fasulye,nohut,lahana cok gaz yapıyor.kucağınada alıştır ayrıca.özellikle vücudunun sıcaklıgını hissedince susar.kendinde bol bol uyumaya calıs.sütün artar.ayrıca bulgurlu seyler acayip süt yapıyor ve uyumak.

evet canim benimkide oyle.nagihancim ben anlamadim.senin bebeginin bingildagi d vitamini kullandin diye mi kapanmis.ben de kullaniyorum da..birakmalimiyim acaba diye tereddutte kaldim.

yok canım onu kullandım diye değil erken kapanmış onu keselim dedi bazı bebeklere yaramazmış 1 yaşından sonra devam edelim dediler bakalım dr götüreceğiz annemde götürme diyor anlamadım valla erken kapansa neolur ki annem iyi işte erken kapanmış diyor bişey olmaz dedi bilemiyorum eşiminde hiç vakti yok bende tek gidemiyorum dr uzakta

aynı kucakta gezdirme işi beni de çok yoruyor. uzmnlar 2 yaşına kadar tv izletilmemesini öneriyo ancak nerde gözü orda. ama seninki gibi koysam izlemez benimki anca max 3 dk bakıo ve başlıo ağlamaya herşeyden çok çabuk sıkılıyor dönence aldık onada 5 yada taş çatlasın 10 dk oyalanıo, çıldıracam:)

Benim kızım doğduğundan beri yüzüstü uyuyor,doktoru izin verdi kafasını çevirebiliyor diye.Böyle uyumak gazına iyi geldi.Herhalde bu yüzden sırtüstü yatmayı pek sevmiyor,ayakta sallanmayı istemiyor.Ama ısrarla deneyeceğim,kollarım kopuyor.Emzik vermeye çalışıyorum iki aydır,uğraşıyorum aldıramadm bir türlü ama denemelere devam. Bu arada,kızın çok tatlı maşallah,nazar değmesin.

Baş çevresi gelişimi iyiyse bıngıldağın erken kapanmasının bir sakıncası yok diye biliyorum canım,benimkinin de kapanmak üzere sanırım.

nagişciğğim erken kapanması beyin gelişimi için önemli.ama önemli olan bıngıldagın kapanması değil bas cevresi.sen herhafta bas cevresini ölçtür sağlık ocagına. o normalse sorun yok demektir

benim sipa su an simson'lari izliyo.bende bi taraftan yemek yapiyorum.

ay yavrum benim çok geçmiş olsun canım benim yaaaa çok üzüldüm inşalah tez zamanda iyileşir bizimkiler kız ama sanki burdaki arkadaşın biri yaptırmıştı sünnet tam bilemiyeceğim ama

nagişcim daha önce bu konuya burda ben degınmıştım ama kımseden ses cıkmamıstı..benım oğlumun bı sorunu uyok ama bız sımdı dahha ıyı olur dıye sunnetv ettırmeyı dusunuyoz.doktorumuzda sımdı daha rahat olur dedı hemder ıyılesme surecı daha kısa oluyo..bız hala duruyoz bakalım...

slmm bizim pc çöktü inş bu h.sonu gelecek, görümceminkinden giriyorum nasılsınız

biz hastayız bugün dr gidecek kuzum,

Aaaaaaaaaaaa gelmişş..
bende 1haftadır seni düşüüyorum
Bugün yazayım feyse dedim.gelmişsinGeçmiş olsun... kış geldi artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…