beni en iyi sen anlarsın canım,ne dışarı çıkarabiliyoruz çığlık çığlığa zaten kıyafetini bile değiştiremiyoruz,arabasına koyup apartmandan çıkmak bir dert,dışarda gezmek ayrı bir dert.gezmek dediysem öle avm gezmesi diil,annemlere kadar bile yada karşımızda fırın var oraya bile gidemiyorum,ondan sonra insanların bakışları kolik dediğimde tuhaf tuhaf yüzüme bakanlar,yok aç mı diyenler,benim zaten sütüm yetersiz di yapmadığım içmediğim çaylar ve sular kalmadı ama süt az olunca ne yaparsan yap olmadı mı olmuyor.37.günde sütüm kesildi,zaten doktorumun ıısrarıyla mama veriyordum çünkü sütüm yoktu,ben ısrarla emzirmeye zorluyordum mama vermiyordum sütüm artsın diye bu seferde bebeğim aç kaldı şekeri düştü ve zayıfladı,büyükleri dinleyince böle oldu doktorda kızdı sen bu bebeği dahada zayıflatırsın diye zaten 2.700 gr doğdu 2.400 e indi,neyseki toparladı çok şükür.kullanmadığım damla yada ilaç,yada bitki,ot kalmadı,şimdi hiçbşey kullanmıyorum,hiçbirine inanmıyorum,su torbası süreklikullanıyorum,havlu ütüleyip karnına koyuyorum,masajlar yapıyorum,hiç birinin faydası yok.doktorlarada sinir oluyorum onlar için çok sıradan kolik diyip geçiyor,sakin olun 3-4 ayda geçecek sonra rahatlayacaksınız diyorlar.çok zor çok zor,allahım sabır ver....