• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ocak Şubat Mart Gebelik Planlayanlar Hadi Buyrun 😊 🤲🐣

O acı içimizden hiç geçmeyecek zaten. Bebeğimiz hep kalbimizde bizimle yaşayacak. Ben de kızımı 5 aylıkken normal doğumla kaybettim. Mayıs ayında. Şuan bunu yazarken bile ağlıyorum. Ama biliyormusun yine yeşeriyor içimde birşeyler. Bebek kokusuna hasret kaldığım içindir belki. Kardeşi gelir belki hayatıma, birgün onun kokusunu içime çekerim diye umut ediyorum.
Üzülme. Biz bilemeyiz neler olacağını. Hayat işte, bize yaşatıyor bunları, herşey toz pembe olmuyor maalesef.
Umudunu kaybetme sende.

Çok güzel yazmışsın canım, gerçekten öyle. Şimdi böyle buraya gelio sizlerle konuşunca tekrardan içimde yeni bir heyecan oluştu. Kucağıma aldım bebeğimi, kokladım, öptüm. O duygu tarifsiz bir duygu... Şimdi tekrar neden olmasın diyorum kendime, her şey gönlümüze göre olsun 💐

Ben hikayenizi yeni gördüm. O kadar üzüldüm ki ... yani diyecek bir sey yok malesef... Allahım acınızı hafifletsin başınız sagolsun 😔 sana kocaman sarılıyorum :KK42:
Bende 13 haftalik melegimi kaybettim o acı nedir nasil birseydir senin kadar olmasa da senin kalbinin acısını cok iyi hissediyorum. Allahım inşallah bizleri üzüldüğümüzden de çok sevindirecek mujdelerle sevindirsin. Yeniden saglikla hamile kalip saglikla dogurup büyüyeceğimiz evlatlarimiz olsun inşallah 🙏💗
Hosgeldin aramıza yeniden anne olmak icin birlikte gün sayalım 🙏🍀

Amin inşallah canım, banada çok iyi geldi buraya gelmek. İnsan çevresindeki herkesle her şeyi konuşamıyor maalesef, burada çok güzel arkadaşlıklar oluyor. Birbirine destek oluyorsun. Zaman iyileşiyor ve iyileştiriyor bunu görüyorsun 🥰

Merhabalar ortalama 35 günlük fakat hamileyim. Doktor geçen hafta keseyi gördü herşey gayet normal dedi. Bu akşam 17.20 de randevum var ama içim içimi yedi benden koyu kahve bişiyler geliyor fotoğrafınıda çektim ama utandım koymaya. Ama bu ne anlayamadım

Forumda öyle okudum canım sezeryan doğumda karın içi yapışıklık olup tüpler yalancı tıkanıklık oluşturabiliyormuş bir araştır istersen
Aaa ben de sezaryen oldum çok guzel geçmişti ama böyle bir etkısı olduysa cok üzülürüm umarım yoktur 😔 6 yıl oldu 1 kere bile sızlamadı ya

Başlamak uzere oldugu icin bazen öyle oluyor canim. Gebelik şüphen olmasa adacayi ic söker derdim ama şüphen var.

Ah kiyamam 😔 ben kac de iki aydir ağlıyorum demek ki rahmimiz de duygulanıyor🙁 inşallah iyi olurum canim bakalim. Duphaston ve antibiyotik ictim bakalim
Pzt ve ya kan vericem kafamdaki deli sorular bitsin diye. Bugün 3. Gün ve bitti kanama. Yani bi tuhaflık var. En kötü ihtimalle doktora giderim yoksa da.

Evet özellikle idrar yolu enfeksiyonuna çok iyi geliyor içine bir çimdik kimyon atarsan ağrını da kesiyor valla hemde terletiyor mikrobu söküyor. Ama hamile iken dikkat etmek lazım sıkıntı olabilir
Çok teşekkür ederim canım bilgiler için bugun deneyecegim.nane limon seklinde iceyim bari daha iyi olur sanki 😊
Bendeki kürtajdan sonra enfeksiyon olabilir deyip vermisti ilac aslinda. Anlamadim bende vallahi. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Su an kanamadan hamilelik ihtimali hic yoktur bende. 2 ay olacak hep bir kanama ile mücadele halindeyim.

Amin inşallah canım, banada çok iyi geldi buraya gelmek. İnsan çevresindeki herkesle her şeyi konuşamıyor maalesef, burada çok güzel arkadaşlıklar oluyor. Birbirine destek oluyorsun. Zaman iyileşiyor ve iyileştiriyor bunu görüyorsun 🥰
Cevremizdekiler bize ya acıyor yada baska baska gözle bakıyorlar. Ama burda kimse kimseyi yargilamiyor en güzel yanı bu burada olmanin. Birde burada ayni yollardan gecmis bir cok kadin var. Birbirimize destek oluyoruz bu cok kıymetli bence 😊
Allahım inşallah isteyen hepimize saglikla kolaylıkla hamilelik, saglikla dogurup ve saglikla buyutecegimiz bebisler nasip etsin inşallah amin 🙏💗
1 degil 2 tane 3 tane nasip etsin isteyenlere 🥰

Günaydın kızlar 🌸 pcos yok normalde ama bu ay adetin 28.günü yumurtlama gördüm ısı takibiyle 3 ocakta yumurtladım. Fertility friend de 6 ocak diye belirledi ısımı girince. 18 ocak veya 21 ocak tahmini bat tarihim. Dün artimed strip test de silik cizgi gördüm. Bu sabah kaset test de yaptım dıpıll marka kullanan varsa bilgilendirebilirse çok iyi olur. Iki kaset testim daha var bu markadan. Bat günlerine göre koyulasmasina gore takip edecegim. Geçen sene tam da bu zamanlar 28 ocakta 20 haftalik kızımı kalbi durduğu için kaybettim. Meleğim şimdi kendi kardeşini mi yolluyor ögrenecegim 🥺
Uzun uzun yazıp sizi sıktıysam kusura bakmayın. Pek arkadaşım yok bunları konuşacak. Buraya girip okuyorum. Pozitif testler haberler görünce seviniyorum, sizinle beraber ben de üzülüyorum. Allah hasretini çeken herkese en kısa sürede sağlıklı bir gebelik ve minnak minnak ballı lokumlar nasip etsin 🤲🏻🩷😇
1000142227.jpg

Eklentiler

• 1000141429.jpg
    1000141429.jpg
    174,7 KB · Görüntüleme: 16
Kızlar kasık ağrım var adetime 7 gün falan var pazartesi kan testi verirsem çıkarma benim erken oğrenip tedavi olmam gerekirse pazartesi kan verirsen adete 4 veya 5 gün kalmış olcak

Günaydın kızlar 🌸 pcos yok normalde ama bu ay adetin 28.günü yumurtlama gördüm ısı takibiyle 3 ocakta yumurtladım. Fertility friend de 6 ocak diye belirledi ısımı girince. 18 ocak veya 21 ocak tahmini bat tarihim. Dün artimed strip test de silik cizgi gördüm. Bu sabah kaset test de yaptım dıpıll marka kullanan varsa bilgilendirebilirse çok iyi olur. Iki kaset testim daha var bu markadan. Bat günlerine göre koyulasmasina gore takip edecegim. Geçen sene tam da bu zamanlar 28 ocakta 20 haftalik kızımı kalbi durduğu için kaybettim. Meleğim şimdi kendi kardeşini mi yolluyor ögrenecegim 🥺
Uzun uzun yazıp sizi sıktıysam kusura bakmayın. Pek arkadaşım yok bunları konuşacak. Buraya girip okuyorum. Pozitif testler haberler görünce seviniyorum, sizinle beraber ben de üzülüyorum. Allah hasretini çeken herkese en kısa sürede sağlıklı bir gebelik ve minnak minnak ballı lokumlar nasip etsin 🤲🏻🩷😇
Eki Görüntüle 3538249
Amin inşallah hayırli olsun sağlıcakla gelsin inşallah var gözüküyor bence bundan sonra takip gerektirise yani kan testiyle devam edin tekrar gözünüz aydın 🧿 Allah banda sağlıkla nasip etsin inşallah isteyen herkese sürekli düsük yapan kadınlara sağlık la nasip etsin inşallah 🤲

Artık sağlıklı bı hamilelik olana kadar burdayım sürekli yazıyorum ama kafamdaki sorulara yanıt oluyor Allah cevaplayan herkeseden razı oldu 🤲

Amin inşallah hayırli olsun sağlıcakla gelsin inşallah var gözüküyor bence bundan sonra takip gerektirise yani kan testiyle devam edin tekrar gözünüz aydın 🧿 Allah banda sağlıkla nasip etsin inşallah isteyen herkese sürekli düsük yapan kadınlara sağlık la nasip etsin inşallah 🤲
Çok teşekkür ederim. En kısa sürede o güzel haberi almanız dileğiyle 🤲🏻😇

Cevremizdekiler bize ya acıyor yada baska baska gözle bakıyorlar. Ama burda kimse kimseyi yargilamiyor en güzel yanı bu burada olmanin. Birde burada ayni yollardan gecmis bir cok kadin var. Birbirimize destek oluyoruz bu cok kıymetli bence 😊
Allahım inşallah isteyen hepimize saglikla kolaylıkla hamilelik, saglikla dogurup ve saglikla buyutecegimiz bebisler nasip etsin inşallah amin 🙏💗
1 degil 2 tane 3 tane nasip etsin isteyenlere 🥰
Amin inşallah bende çok istiyorum sürekli bı düşük 3 senedir uğraşıyorum Allah inşallah isteyen herkese nasip etsin sağlıkla Amin

Çok teşekkür ederim canım bilgiler için bugun deneyecegim.nane limon seklinde iceyim bari daha iyi olur sanki 😊
Bendeki kürtajdan sonra enfeksiyon olabilir deyip vermisti ilac aslinda. Anlamadim bende vallahi. İnşallah bir sıkıntı yoktur. Su an kanamadan hamilelik ihtimali hic yoktur bende. 2 ay olacak hep bir kanama ile mücadele halindeyim.
Baya olmuş niye acaba bu kadar kanama bı doktora göründunuzmu acaba benim iki kere kurtajim oldu birinde uzun sürdü 2 hafta kadar sonrasında da kahverengidir sürdü birinde 1 hafta hatta bazı kadınlar hiç kanamadi olmazmis ya bir gün ya iki gün

Aaa ben de sezaryen oldum çok guzel geçmişti ama böyle bir etkısı olduysa cok üzülürüm umarım yoktur 😔 6 yıl oldu 1 kere bile sızlamadı ya
Ben tüp bebek sürecine girmeye hazırlanıyordum bana o zamanda sormuşlardı hsg için.(kasık fıtığı ameliyatı olmştum) Karın içi bütün operasyonlarda bu riskin varmış ama gebelik doğum vs hakkında bilgim yok canım sen araştır veya doktoruna danış bence en doğru bilgiyi verecektir 🙏

Back