2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay sorma saadet ya elini tutmaya gelmiyo benimkinin hemen ayaklansın istiyo kaldırmayıncada basıyo çığlığı e oturmak için erken değil mi ki utanmasa baakmıcak 3 aylık olduğuna kalkıp koşmak isticek

aynen ya tum gun canima okudu oturttum yani en son destekleyerek ne yapiyim mizmiz esimel kavga ettim sirf bu yuzden oglen yemegi yemedim daha karnim zil caliyo ...

sadoooş yokluğunu görünce burda aldım soluğu hiç gelmiyodum buralara bak senin için geldim.
neler oluyooooooooooooooooooooooooo yaaa neden gittin faceden.
bana bi anlat dünden beri annemdeydim geldim bişiyler olmuş anlamadım !

sadoş hala buradayım ve hala senden haber bekliyorum..ben ve bir çok arkadaşın....
facedede sen konuşuluyorsun ve hiç kimsenin hiç birşeyden haberi yok...
bizlerdeki değerini biliyorsun neler olduğunu öğrenme hakkımız var en azından demi canımıniçi lütfen dikkate al bizi bak merak ediyor endişeleniyoruz...

zeyynep bebekler dışarıya çıkmayı çok sever
hatta evde durmazsa dışarı çıkın

hiç korkma açık hava alması iyidir kapalı alanda daha çok mikrop var...
biz hemen çıkardık dışarı
hem hiç çıkarmazsan daha çabuk hasta olur evde tutup birden dışarı çıktığınızda havayı kaldıramaz bünyesi arada çıkart korkma...

Kizlar alisveris merkezine gittik kizimla hicde uzmedi milletinmaskarasi oldu kuzum gelen gecen sevdi biz yemek yerken onada mamasini verdim sonrada battaniyede sallayarak uyuttuk biraz komik olduk ama napalim bizim huysuz ya ayakta ya battaniyede uyuyo sonrada donene kadar uyudu bende avm kapanana kadar talan ettim her yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…