yuse cnm o hatunlar estetikcilerden cikmiyo spor salonlari evlerinde makyajsiz markete gitmiyorlar makyajsiz ciksinlar ne kadar hoslar gor yuzleirne bakmak istemezsin o kadar emegi babanneme versem seda sayandan daha hos hatun olurdu inan bana :) seda sayani normal cocuklu kocasinin maasiyla gecinen evde temizlik yapip cocuk bakan hatun yap bak neye donuyo :)
ayakta sallamayı denedin mii
Canim turkiyede varmi inan bilmiyorum ama olmasi lazim herhalde ben kullaniyorum mucize cidden tamamen gaz agrimiz sancimiz kalktiki ben her seyi yiyorum vitamin olsun diye abartiyorum kendi sevdigim seyelride yemeye basladim aci bibere kadar ama hic bir sikayetimiz yok cok sakin emiyo oynuyor etrafi iliyor yanimda alti dgeisiyor uyuyor aglama sesini tum gun hic duymadim ben bu gun mesela masallaj diyim bunu kullanmadan once kucak kucak belim kopuyodu her aksam 8.10 arasi seferberlik baslatiyorduk evde bitti hepsi kullandigim ilk gunden bu yana :)
iceriginde seker alkol ve renk katkisi yok yaziyor iceirk ayni cnm 20 mg simeticone ayrica saccharin sodium hopyromellose prufied water var cok anlamam ama kutu uzeirnde yazan bu :)
canım sadece anne sütü alıyorsa normalmiş
bizim de geçen oldu 4 gün yapmadı dr aradık anne sütü alan bebeklerde oluyormuş
fitil ismi söyledi ama bebek rahatsız değilse kullanmyın dedi hele ki 5 gün olmadan
sen bide dr ara sor istersen
Denedim,biraz durdu sonra başladı bağırmaya.Beceremiyor muyum acaba,yeterince hızlı mı sallamıyorum bilmem ki!
ben bugün dr diyecektim unuttum ya ben çok panik yapıyorum hamileykende öyleydi soracağımı unuturdum
kullanmaylımmı acaba
ssk daki dr bana ilaç yazdı bişey demedi gerçi almadım ama
Teşekkür ederim Saadet.Ne yazık ki etken maddesi benim kullandığımla aynı,bizde işe yaramadı.Bebekten bebeğe değişiyor demişti doktor aslında,hatta aynı etken maddede farklı ilaçlar bile değişik etki edebiliyormuş.Biz önce metsil kullandık,o da simeticone,o yaramadı sab simplexe geçtik.Ayrıca da nurse harveys kullanıyoruz.Senin ilacı da bir sorayım bari.Allah bebeğini nazarlardan korusun,benimki iki dk durmuyor.Gazı sabah 7 de başliyor gece 2lere kadarZaten gazlıydı,40ından sonra böyle oldu.Gaz 6.haftadan itibaren fazlalaşır dedi doktor.Şu anda 2 ay 6 günlük,hala aşırı gaz devam ediyor..Allahım şifa verir inşallah.
Teşekkür ederim Saadet.Ne yazık ki etken maddesi benim kullandığımla aynı,bizde işe yaramadı.Bebekten bebeğe değişiyor demişti doktor aslında,hatta aynı etken maddede farklı ilaçlar bile değişik etki edebiliyormuş.Biz önce metsil kullandık,o da simeticone,o yaramadı sab simplexe geçtik.Ayrıca da nurse harveys kullanıyoruz.Senin ilacı da bir sorayım bari.Allah bebeğini nazarlardan korusun,benimki iki dk durmuyor.Gazı sabah 7 de başliyor gece 2lere kadarZaten gazlıydı,40ından sonra böyle oldu.Gaz 6.haftadan itibaren fazlalaşır dedi doktor.Şu anda 2 ay 6 günlük,hala aşırı gaz devam ediyor..Allahım şifa verir inşallah.
canım bende senin gibiydim de doktorumuz colinox verdi damla. günde 4 sefer 5er damla yapıyorum. epey rahatlattı yavrumu. zaten doktor torunuma kullanıyoruz çok faydasını gördük diye verdi. yoksa ben de zinco,nurse harveys vb. herşeyi denemiştim. şimdi çok şükür. mamasına damlatıyorum. kakasını da yapmaya başladı rahatça. sallıyorum ayağımda uyuyor çok şükür
benim bebeğimde kolikli ne yapsam durmuyor hep ağlıyor insanın sinirleri bozuluyor artık.allahım kurtarsın.nurse,zinco,colinox,om-x denemediğimiz bir sab kaldı,diğerleri bi işe yaramadı.ve bebeğim altını değitirirken bile bas bas,bide sütüm kesildiği için mamaya devam ediyoruz,ama mamayı 2-3saate çıkaramıyorum,hep ağlıyopr,yarımsaatte bir mama emiyor,ne yapcam bilmiyorum.ne ayakta sallanıyor ne uyuyopr....
canım bebek kakasını yapamıyınca huzursuz değilse sorun yoksa normalmiş
internetten biraz araştırdım anne sütü yaradığı anlamına geliyormuş
ay kızlar bu gün kızım sol gözü şişti. dün yıkamıştık mikrp mu kaptı ne şimdi kaynamış ılımış su ile siliyorum doktora da gidecektik ama randevuları doluymuş pazartesiye kaldı bakalım.
benim bebeğimde kolikli ne yapsam durmuyor hep ağlıyor insanın sinirleri bozuluyor artık.allahım kurtarsın.nurse,zinco,colinox,om-x denemediğimiz bir sab kaldı,diğerleri bi işe yaramadı.ve bebeğim altını değitirirken bile bas bas,bide sütüm kesildiği için mamaya devam ediyoruz,ama mamayı 2-3saate çıkaramıyorum,hep ağlıyopr,yarımsaatte bir mama emiyor,ne yapcam bilmiyorum.ne aYAKTA SALLANIYOR NE UYUYOPR....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?