oğlum neden kusuyosun?.. yazık değilmi sütüme..israf ediyosun..şu günlerde acayip kusuyo bebişim su gibi aynı neden acaba
kusmasa da çok çok kilo alsa olmaz mı yaa
geçen haftada benim bebişim olduğu gibi süt çıkartıyordu, arkasından ya gaz sancısı ya da hıçkırık geliyordu. gazını iyi çıkartınca geçti ya da bana öyle geldi:)
Herkese merhaba.Kuzumu astım beziyle -swing diyorlar ya,çingene usulü kanguru- göğsüme,sabahtan beri hiiiççç uyumadı.7'den beri ayakta.Şimdi belki biraz uyur.Çok yorgunum çok.Her gün böyle,kucakta da ,herhangi bir yere koyunca da asla durmuyor.Ya memede -ki bazen orada da durmuyor- olacak ya da uyuyacak ,arası yok.Memede uyukluyor ama kaldırdığın an açıyor gözlerini,kaldırmazsan da iki dakikadan fazla uyumuyor memede ,emmesi bitince,başlyor bağırmaya.OOOF,OFF
Kizlar benim bebegiminde gaz problemi vardi ozellikle aksam saatleri doktor bir ilac verdi ismi infacol kullandigim gunden bu yana bebegim inanilmaz sakin rahat gazini hemen emzirirp veya sagip sutumu verdigimde oturur pozizyona getirdigimde hafif sirtina vurdugumda hemencecik mucize sekidle cikartiyorum gulucuk atiyor cidden cok iyi geldi yagmura daha once masajalr cigliklar evde seferberlik yasiyorduk dunya varmis valla tavsiye ederim :)
Allah yardımcın olsun
işin baya zor gazı falan mı var ondan mı uyumuyo acaba
ayakta sallayınca da mı uyumuyo
eveeeeeeeeeet gazını çıkarmadığı zaman öyle oluyo
özellikle sabahları çok kusuyo geceleri emiyo emiyo gazını çıkarmadan uyuyo kalıyo sonra sabahları kusuyo
Uyumuyor ayakta,kucağımda evi turluyoruz öyle ,sallıyorum, dalıyor,braktğım an uyanıyor,bazen gazdan kucağımda uyurken de uyanıyor.İnşallah geçecek,kuzucuğum uyuyamadığ için çok üzülüyorum.
Bahsettiğin ilaç Türkiyede var m acaba,varsa da ismi farklı olabilir.Etken maddesini söyler misin,üzerinde yazar.Biz sab simplex kullanyoruz,pek az işe yarıyor,etken maddesi simetikon.Benim bebeğim sabahtan akşama alttan üstten gaz çıkartmasına rağmen sancı çekiyor,uyuyamıyor.Doktor artık neredeyse her türlü yiyeceği kesti bana,çikolata,bisküvi,dışarıdan alınan hazır herşey,muz ,elma ve kuru meyva dşındaki tüm meyvalar,tam tahıl ekmekler,balık,her türlü süt ürünü vs. yasak .1 hafta deneyeceğiz gaz azalıyor mu diye.Ben zaten çiğ sebze meyva ,susamlı şeyler ve sütü başından beri kesmiştim.
farkettim afilli :))
elbisenin altına bot süper durmuş.. biz daha yazlık ayakkabı giyiyoruz..kışlıklar çıkmadı daha..şaşırdım o yüzden
ben izlemedim sadece dinledim..
oyyy o karı o yaşta ftsık gibi..ben onun çeyrek yaşındayım..
allaaaam ne zaman eski formuma dönecemmmmm(
slm kızlar.bebeğim nerdeyse 24 saattir kak yapmıyor.Ama sancısı falan yok.Neden böle oldu ki anlamadım.normalde günde 4 kere falan yapardı.Kabızmı oldu acaba.Yada bağırsak sistemimi değişiyor.bilen varsa yardım lütfen kafayı yiycem.Her bezde kaka görürdüm şimdi hep boş çıkıyor.Ama sıkıntılı gibi değil.napıyım ben...
bana cvp veren yokmu yaaaa
arkadaşlar bizde sudeyi dr getirdik çok sağlıklı dedi sütün yarıyor dedi mama asla kullama kilosu sağlığı güzellmiş
BOY(57
KG(5,300
KAFA (37
İŞİTME TESTİNİ DEDİM NEDEN DOĞUMDAN SONRA YAPMADILAR MECBURİYETİ VAR DEDİ SİZDEN KESİN YAPTIK DİYE ONUN PARASINI KESMİŞLERDİR DEDİ BENDE YAPMADILAR BENDE DİM DEDİM BANA NOT ALDILAR 3 AY SONRA DEDİ HAYIR DEDİ
KALÇASINA BAKTI YAVRUM ÇOK AĞLADI ACITTI BAKARKEN ACIR DEDİ AYIRDI BACAKLARINI
NEYSE HERŞEYSİNE GÜZELCE BAKTIKARNINA GÖZLERİNE KULAKLARINDAN BİŞEYLER YAPTI
SU FITIĞI DİYE BİŞEY OKUMUŞTUM BURDA ARKADAŞIN BEBEĞİ OLMUŞ ONDAN KORTUM ÇOK ŞÜKÜR ÖYLE BİŞEYDE ÇIKMADI ALLAHA ŞÜKÜRLER OLSUN
ÖZEL GİBİSİ YOK WALLA
kesinlikle haklısın saadetyuse cnm o hatunlar estetikcilerden cikmiyo spor salonlari evlerinde makyajsiz markete gitmiyorlar makyajsiz ciksinlar ne kadar hoslar gor yuzleirne bakmak istemezsin o kadar emegi babanneme versem seda sayandan daha hos hatun olurdu inan bana :) seda sayani normal cocuklu kocasinin maasiyla gecinen evde temizlik yapip cocuk bakan hatun yap bak neye donuyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?