- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
Bebek doğduktan sonra bayaaaaağıııı bir süre hatırlatması gerekecek :jeyyar: Benimki de dayanamazdı, hamile kalınca iman kuvveti geldi sanki adama. Bu arada Nuri Alço taktiğini ben de uygulamayı düşünmüştüm. Sapık mıyım neyim??
geçen onun esprisini biz de yaptık unutur muyuz diyesorma ya ben eşim dayanamaz katlanamaz o kadar zaman diye düşünüyordumolay tersine döndü uyku ilacı alıcam gazozunu atıcam diyorum gene tık yok su kırkın cıksın bunları hatırlatırım diyo ama ben unuttum nasıl oldugunu :)
2. cocugu nasıl yaparız bilemiyorum :))))))))))))))))))))))
Bebek doğduktan sonra bayaaaaağıııı bir süre hatırlatması gerekecek :jeyyar: Benimki de dayanamazdı, hamile kalınca iman kuvveti geldi sanki adama. Bu arada Nuri Alço taktiğini ben de uygulamayı düşünmüştüm. Sapık mıyım neyim??
Günaydın annecikler. Süper bir hafta diliyorum size.
Canım cumartesi akşamı sana cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım. Eşim geldi; çok özür dilerim. Umarım daha iyi olmuşsundur. Ben de hastaneye gitmiştim cuma günü, ilaç yazdı şükür ki doktorun biri. Bu cuma da ayrıntılı ultrasona girecekmişim.
Dün bütün gün gezdik dolaştık; İzmir'e yaz gelmiş sanki... Bir de toparlanabilsem ne iyi olacak.
Eee kızlar siz neler yaptınız görüşmeyeli??
ah ah neler deniyorum adamda tık yok daha bebeğin doğmasına 4 ay var birde +40 nasıl olucak hiçbir fikrim yok seni köşeye sıkıştırırım diyorum öyle yaparım diyorum böyle yaparım diyorum yok hatta gecen sen beni aldatıyorsun diye ağladım adam yeminler ediyo yok canından bezdirdim yine yok yine yoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
senağlama
ah ah neler deniyorum adamda tık yok daha bebeğin doğmasına 4 ay var birde +40 nasıl olucak hiçbir fikrim yok seni köşeye sıkıştırırım diyorum öyle yaparım diyorum böyle yaparım diyorum yok hatta gecen sen beni aldatıyorsun diye ağladım adam yeminler ediyo yok canından bezdirdim yine yok yine yoooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
senağlama
geçen onun esprisini biz de yaptık unutur muyuz diye
artık deneme yanılma yoluyla bulcaz
doktor bir izin versin bize ben diyorum eve kadar gelmekle vakit kaybetmeyelim hastanenin odalarından birini ödünç alalım diyorum ben eşimde bana FERİŞTAH diyor
cnm geçmiş olsun çok :)
daha önce sordum mu hiç bilmiyorum ama izmirlisin sende değil mi?
doktorunu merak ettim ben? hangi doktora yada hastaneye gidiyosun? birde detaylını nerede çektireceksin onu soracaktım bende düşünüyorum da :S
roller değişti galiba kocam kadın olsaymıs ne olurmus hiç fikrim yok :)))))))))))
Biz tam tersi olacaktık, o kadın ben erkek... Sırtından sopayı, karnından sıpayı eksik etmezdim :roflol: Neyse ki o benim gibi değil, sıpa var sopa yok...
aman sanki sıpa yapmak kolay mı şekerim biz 15 ay bilfiil gün aşırı çalıştık o zaman da ben arıza çıkarıyordum bu ne böyle diye yani şekerim erkek olmak zor ben rol filan değişmem
ama bide bizim olay kardeşide gecti yani adam kolayını bulsa başka odada yatacak acıcık gel bakim nasıl olmus benim kocam diyorum herif kacıyo
[ı]:roflol: Biz hiç çalışmadık, tesadüfen oldu, 2. Ayda. Adam her yaklaştığında "sen bana böyle bakınca başıma kötü kötü bişiler geliyo" diyordum, şimdi o kötü şeylerden gelsin diye dua eder oldum kaydirigubbakcemile3[/ı]
ya walla ya ben cok kötü duruma geldim ya kocam bilemiyorum bende sadece biz böyleyiz sanıyordum şimdi içim rahatladııı :)
:roflol: Biz hiç çalışmadık, tesadüfen oldu, 2. ayda. Adam her yaklaştığında "sen bana böyle bakınca başıma kötü kötü bişiler geliyo" diyordum, şimdi o kötü şeylerden gelsin diye dua eder oldum kaydirigubbakcemile3
aman bakışsak nolcak sözde biz bakıyoz manyak gibi sonra kuzu kuzu yatıyoz ben ara ara sıkıştırıyorum da kociş "doktor koruması altındasın yoksaaaaaa" diyor ama kim doktor korumasında acaba