cnm çok geçmiş olsun sorma benim de boğazım acaip yanıyor adaçayı içtim iki fincan umarım işe yarar
Aman Aslı'cım inmesin aşağılara iyi olmaıza çok sevindim.
Didemcim senin de detaylın iyi geçmiş çok mutlu oldum sen tabii tecrübelisin bizden daha net anlamışsındır ben heyecandan kızıma bakamadım bile doğru düzgün daha 12 gün var offf şeker yüklemem de var o dün. Korkuyorum. Ayrıca herhalde artık aşı ol der bana da daha dur diyor hep aman napalım sağlıklı olsun da kızım. Bu arada tekmeler sertleşti geçen sabah uyandırdı beni bir baktım üstüne yatıyorum herhalde rahatsızlandı nazlı kızım.
Bu arada kızlar biz eşimle korkudan aylardır hiç 1 şey yapmıyoruz. Risk yok ama eşim tırsıyor siz ne durumdasınız valla ben helal olsun dedim kocişeeeee
aynı durumdayız hiç sorma bizde ki tuhaf ama kocişim cok tırsıyo bişiy olur diye ben ısrar ediyorum yinede yok nerdeyse 25 -26 gün oldu yok özledim kocamıııııııııııııııııııııııııııııııııı
çok saol canım ilgilendiğin için... iyi diyeyim iyi olsun orta karardı.. 2 günde 7 dersten sınava girdim... kimisi beklediğim gibi iyi kimisi kötü geçti... ama ne yapiimm şu sıra onun için üzemem daraltamam kendimi :)))
dün kızıma ciciler aldım... hastane çıkışı olarak kullanılabilecek 5li bir takım ve battaniye aldım... sonra bir çift çoook güzel pembe rugan önünde kurdelası olan ayakkabı aldım biliyorum çok erken ama çok beğendim napiim... Allah sağlıkla bebeğimi doğurmayı nasip ederse 1. olmasada 2. bayramında giydiririm kızıma :))) Allahım neler var neler... hele bir büyüsün süsleyip süsleyip gezmeye götürcem kızımıı :)))
Didemcim senin de detaylın iyi geçmiş çok mutlu oldum sen tabii tecrübelisin bizden daha net anlamışsındır ben heyecandan kızıma bakamadım bile doğru düzgün daha 12 gün var offf şeker yüklemem de var o dün. Korkuyorum. Ayrıca herhalde artık aşı ol der bana da daha dur diyor hep aman napalım sağlıklı olsun da kızım. Bu arada tekmeler sertleşti geçen sabah uyandırdı beni bir baktım üstüne yatıyorum herhalde rahatsızlandı nazlı kızım.
Bu arada kızlar biz eşimle korkudan aylardır hiç 1 şey yapmıyoruz. Risk yok ama eşim tırsıyor siz ne durumdasınız valla ben helal olsun dedim kocişeeeee
bende de öyle hastahane cıkısı bataniye yok ama 5-6 cift ayakkabısı var :)
Kızlar herkse günaydın yine uyku tutmadı bir gelip bakıyım dedim. Aslıcım senklaja gerek kalmamış çok sevindim. Çiğdemcim tatlım gelirsen özelden mesaj at sonuçların çıktı mı?
Dün kızımın odasını aldım kızlar. Moskoda şeker bebeden tavsiye ederim. çitler var kelebekler papatyalarr çokgüzel. Büyüyen yatak şifonyer 3 kapılı dolap oyuncak sepeti askı rafı cibinliği perdesi halısı lambası takım. Çok güzel 3 hafta sonra gelecek aldığım yer en az 1-1,5 ay önce gelsin yoksa koku çıkmıyor dedi. hepsini 2250ye aldım.(peşin) annemler de beşik beğenip aldılar bana o da 250. Gelsin resmini çekip koyarım şiddetle tavsiye ederim. Odasına ait herşey bitti kuzumun 1 tek boya yaptırıcam. Çok mutluyum. Şimdi de babaanneme kahvaltıya gidiyoruz. Hepinizi çok öptüm
Rekor bende sanırım, 1,5 aydır kardeş kardeş uyuyoruz. Uyurken bile taaruz düzenledim, "cıkk" bana mısın demedi. Korkuyor adam. Şüphelenmeye bile başladım artık. Faturalarının ayrıntılarını takip ettim. Hiçbir şey geçmedi elime. Zaten yavaş yavaş unutmaya başladım, bebek nasıl yapılır kaydirigubbakcemile3 . Soğudum da biraz. Doğumdan sonra 40'ım çıkacak elbet. Ben de onun burnundan getireyim biraz.
sorma ya ben eşim dayanamaz katlanamaz o kadar zaman diye düşünüyordumolay tersine döndü uyku ilacı alıcam gazozunu atıcam diyorum gene tık yok su kırkın cıksın bunları hatırlatırım diyo ama ben unuttum nasıl oldugunu :)
2. cocugu nasıl yaparız bilemiyorum :))))))))))))))))))))))
Günaydın annecikler. Süper bir hafta diliyorum size.
Canım cumartesi akşamı sana cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım. Eşim geldi; çok özür dilerim. Umarım daha iyi olmuşsundur. Ben de hastaneye gitmiştim cuma günü, ilaç yazdı şükür ki doktorun biri. Bu cuma da ayrıntılı ultrasona girecekmişim.
Dün bütün gün gezdik dolaştık; İzmir'e yaz gelmiş sanki... Bir de toparlanabilsem ne iyi olacak.
Eee kızlar siz neler yaptınız görüşmeyeli??
aynı durumdayız hiç sorma bizde ki tuhaf ama kocişim cok tırsıyo bişiy olur diye ben ısrar ediyorum yinede yok nerdeyse 25 -26 gün oldu yok özledim kocamıııııııııııııııııııııııııııııııııı
Bizim valla hamile kaldığımdan beri 2-3 kere oldu doktor haftada 1 e izin vermişti 3 aylıkken 2 aydır tık yokAma kızım iyi olsun da. Dün olsa mı dedik o arada tekme attı fıstıkım dedim eşime yoooo bak kız kızıyor dedim artık biz sezonu kapattık doğumdan sonra da 2 ay olmasa eder sana daha 5 ay:smiley-cool:
Rekor bende sanırım, 1,5 aydır kardeş kardeş uyuyoruz. Uyurken bile taaruz düzenledim, "cıkk" bana mısın demedi. Korkuyor adam. Şüphelenmeye bile başladım artık. Faturalarının ayrıntılarını takip ettim. Hiçbir şey geçmedi elime. Zaten yavaş yavaş unutmaya başladım, bebek nasıl yapılır kaydirigubbakcemile3 . Soğudum da biraz. Doğumdan sonra 40'ım çıkacak elbet. Ben de onun burnundan getireyim biraz.
canım sen begendi,gin kodları bildir ben sana fiyatları nı soylerim
aşkolsun şekerim hiç sorun değil burası da çok güzeldi dün ben de kaynanamın balkonunda güneşlendim kemiklerimiz güçlensin diye
ben deeeeeeeeeee çok özledim kocamı bizim daha 15 gün kadar oldu nasıl olcak 5-6 ay durcaz düşünüyorum kara kara
zaten ondan sonra da bebişlerle ilgilenmekten olmaz gibi geliyor
walla ben taarruza korkuyorum bu konuda eşim benden daha dirayetli
sorma ya ben eşim dayanamaz katlanamaz o kadar zaman diye düşünüyordumolay tersine döndü uyku ilacı alıcam gazozunu atıcam diyorum gene tık yok su kırkın cıksın bunları hatırlatırım diyo ama ben unuttum nasıl oldugunu :)
2. cocugu nasıl yaparız bilemiyorum :))))))))))))))))))))))
kızlar bence rekor bende bebişimi denemiştik okadar sonra ben korktum zaten esim cok kotu kokuyordu bana kendim bile yanı bırakın onu hayata kusmus gıbıydım ee simdide bebek buyuyor kardes kardes yatıozzz
Bebek doğduktan sonra bayaaaaağıııı bir süre hatırlatması gerekecek :jeyyar: Benimki de dayanamazdı, hamile kalınca iman kuvveti geldi sanki adama. Bu arada Nuri Alço taktiğini ben de uygulamayı düşünmüştüm. Sapık mıyım neyim??