2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çok geçmiş olsun sorma benim de boğazım acaip yanıyor adaçayı içtim iki fincan umarım işe yarar

Günaydın annecikler. Süper bir hafta diliyorum size.

Canım cumartesi akşamı sana cevap yazamadan çıkmak zorunda kaldım. Eşim geldi; çok özür dilerim. Umarım daha iyi olmuşsundur. Ben de hastaneye gitmiştim cuma günü, ilaç yazdı şükür ki doktorun biri. Bu cuma da ayrıntılı ultrasona girecekmişim.
Dün bütün gün gezdik dolaştık; İzmir'e yaz gelmiş sanki... Bir de toparlanabilsem ne iyi olacak.
Eee kızlar siz neler yaptınız görüşmeyeli??

aynı durumdayız hiç sorma bizde ki tuhaf ama kocişim cok tırsıyo bişiy olur diye ben ısrar ediyorum yinede yok nerdeyse 25 -26 gün oldu yok özledim kocamıııııııııııııııııııııııııııııııııı

Bizim valla hamile kaldığımdan beri 2-3 kere oldu doktor haftada 1 e izin vermişti 3 aylıkken 2 aydır tık yok Ama kızım iyi olsun da. Dün olsa mı dedik o arada tekme attı fıstıkım dedim eşime yoooo bak kız kızıyor dedim artık biz sezonu kapattık doğumdan sonra da 2 ay olmasa eder sana daha 5 ay:smiley-cool:

Günaydın lokumum :asigim: . Bence de takma kafana, hayırlısıyla verirsin derslerini bir dahaki sınavda.

Ben de istiyorum alayım ciciler. K.validem sağolsun, "dur bir yedinci ayı çıksın öyle diyor". O da haklı. Bundan 30 yıl önce tam benim kadar hamileyken bebeğini kaybetmiş. Korkuyor, benim de aynı üzüntüyü yaşamamdan.
Dün kahvaltı hazırlarken bebek arabası mevzusu açıldı. K.pederim "kızım biliyorum özeniyorsun ama sonradan birşey olursa çok üzülürsün" dedi.
Ben de "evet birşey olabilir, ama o risk hep var. Sonuçta doğumda da ölebilir, ya da durup dururken beşiğinde uyurken de olabilir (Allah korusun). Yani o zaman da üzüleceğim."dedim. Birşey demediler üzerine. Kimse garanti edemez birşey olmayacağını. Hepimizin bugünü var. Yarını bilemiyorum. O yüzden anneliğimin tadını çıkarmak istiyorum. Bedelini bile bile taşımıyor muyum onu içimde??

Arkadaslar,

Aklınıza takılan bır soru, sıkıntı ya da öneri almak ıstersenız lütfen topıgımıze cekınmeden yazın.. bızde bılgıler daha cok taze ve tum annelerımız cok duyarlı, arastırmacı ınsanlar... lutfen bır sey sormak ıstersenız gelın danısın. Rabbım evlatlarınızı sıze bagıslasın.

Rekor bende sanırım, 1,5 aydır kardeş kardeş uyuyoruz. Uyurken bile taaruz düzenledim, "cıkk" bana mısın demedi. Korkuyor adam. Şüphelenmeye bile başladım artık. Faturalarının ayrıntılarını takip ettim. Hiçbir şey geçmedi elime. Zaten yavaş yavaş unutmaya başladım, bebek nasıl yapılır kaydirigubbakcemile3 . Soğudum da biraz. Doğumdan sonra 40'ım çıkacak elbet. Ben de onun burnundan getireyim biraz.

kızlar size bisi soylemek istedim, kuzenim bebek sekerleri kapı susleri sepetleri yapiyor, cok da guzel ve şık şeyler var, ilgilenirseniz bana ozelden mesaj atın web sitesini vereyim bakın, begenirseniz 2010 Agustos Anneleri ozel indiriminden yararlandırırım sizi :)

bende de öyle hastahane cıkısı bataniye yok ama 5-6 cift ayakkabısı var :)

canım inşallah inmez bu arada ben bir hastayım ki sorma burnum gözüm akıyor öksürük hapşırık hiç bitmiyor. tekmeler meselesine gelince aynen öyle doğar doğmaz bir futbol klubüne vercem değerlendirler bu tekmeleri. o dediğin şeye gelince walla bizim korkumuz yoktu herşey normal seyrinde devam ediyordu ama geçen çarşambadan yani ağrılarımdan sonra yasakladılar önceki yasakta arada kaçaklar yapıyorduk ama şimdi malesef bizde de tık yok

cnm odasını almışsın bebeğinin ne güzel :):))))
çok sewindim senin adına en azından kafandan bir eksik çıkmış oldu.
ben halaa karra vermiş değilim alıp almamaya ama özenmiyorda değilim
allah sağlıkla,mutlulukla kullanmayı nasip etsin inşallaaaah :)

Kızlar; uzun zamandır ben de bebeğimin tekme atmayışından yada atsa da anlıyamıyo oluşumdan şikayetçiydim. :1no2: Cumartesi detaylıya girdikten sonra, ara ara hareketlerini hissettim. Belki de psikolojikti bilmiyorum.. Dün evim çok kalabalıktı, halamlar geldi, bende annemle-kaynanam da gelsin dedim,çağırdım hepsini valla. Evde curcuna vardı. Çok keyifliydi. sositososito O kadar kalabalıktı ki evim, eşimi özledim valla. Bi ara eşimi markete gönderdim, bi süre sonra kapı çaldı. Dedim ki "oyy aşkım geldi", tam otomotiğe basıyodum, sol tarafımda bi darbe hissettim, ben kapıya çarptım zannettim, anammm bi baktım kapıyla aramda nerdeyse bir karış var.. Kızım tekme atmış kaydirigubbakcemile3 Ama kızlar o kadar tuhaf oldum ki, sanki yavrum babasının geldiğini anlamışta, tepki veriyo gibiydi. Belki de tesadüftü ama olağan üstü bi histi. alkisalkisalkis

sorma ya ben eşim dayanamaz katlanamaz o kadar zaman diye düşünüyordumolay tersine döndü uyku ilacı alıcam gazozunu atıcam diyorum gene tık yok su kırkın cıksın bunları hatırlatırım diyo ama ben unuttum nasıl oldugunu :)
2. cocugu nasıl yaparız bilemiyorum :))))))))))))))))))))))

kızlar bence rekor bende bebişimi denemiştik okadar sonra ben korktum zaten esim cok kotu kokuyordu bana kendim bile yanı bırakın onu hayata kusmus gıbıydım ee simdide bebek buyuyor kardes kardes yatıozzz

Bebek doğduktan sonra bayaaaaağıııı bir süre hatırlatması gerekecek :jeyyar: Benimki de dayanamazdı, hamile kalınca iman kuvveti geldi sanki adama. Bu arada Nuri Alço taktiğini ben de uygulamayı düşünmüştüm. Sapık mıyım neyim??

aşkolsun şekerim hiç sorun değil burası da çok güzeldi dün ben de kaynanamın balkonunda güneşlendim kemiklerimiz güçlensin diye

ben deeeeeeeeeee çok özledim kocamı bizim daha 15 gün kadar oldu nasıl olcak 5-6 ay durcaz düşünüyorum kara kara

zaten ondan sonra da bebişlerle ilgilenmekten olmaz gibi geliyor

walla ben taarruza korkuyorum bu konuda eşim benden daha dirayetli

canım sen begendi,gin kodları bildir ben sana fiyatları nı soylerim

Sağol canım benim ben mevlut için düşünüyorum mesela 100 adet istiyorum site açılmıyor yazıcam açılınca.

75 tane kadar da hastane için istiyorum ama o çikolata üstü ufacık biblo şeklinde olacak. En azından onları kaça yaptığını söylersen zaten fiyatlar aşağı yukarı belli olur.

Ay içime dert oldu vallahi. Dün hep düşündüm seni. Kocam çok tatlıdır "anzer balı"gibi... O geldi mi, hiçbir şey demeden kalkmak zorundayım pc'den. Adam yorgun geliyor, o yüzden o "kalk" demeden, ben kalkıyorum. Tekrar özür dilerim.
Olur canım niye olmasın? Millet kaç tane çocuk yapıyor 4 - 5 -6. Bölünerek çoğalmıyor ya insanlar di mi ama??
En son taaruzu 1 ay önce yapmıştım, şimdi aklıma bile gelmiyor kolay kolay. Sanki gaipten hamile kalmışım gibi hissediyorum. Bütün hevesim kaçtı. Düzelir herhalde.

kızlar bence rekor bende bebişimi denemiştik okadar sonra ben korktum zaten esim cok kotu kokuyordu bana kendim bile yanı bırakın onu hayata kusmus gıbıydım ee simdide bebek buyuyor kardes kardes yatıozzz

kızlar alemsiniz yaa.:)) bende bir tek biz böyleyiz sanıyordumm. bizde kardeş gibiyizz. ikimizde korkuyoruz bebiş görecek gibii:))))) artıkk bayramdaaaaa:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…