Ya ben napıyım ben benimle yaşıt kıza bir de yatak odası alıcam ben 5 senedir çalışıyorum daha okuyordum işe girdiğimde ama hanımefendi master yaptı şunu yaptı bunu yaptı tüm yurrty okul paraları bizden işe girmedi evlenince çalışacakmış. Eee okut yatır giydir bir de yatak odasını al töbe töbe benimle yaşıt ya... Ben de senelerdir ona bakıp çalışıyım. Maaşımın 2/3ü ona gitti bu sene ne o formasyon alıyormuş
kıslar ben kacar ust komsumla dolascaz ısarda bıarz yuruyus yapmıs olurum hem opuyorum hepınızı... cıgdemcım hayırlı yolculuklar sana... unutma bızı olur mu?? arada yazmaya calıs bıde sonucunu mutlaka yaz optum herkezı
Canım bak bu konuda da ben fenayım galiba ben asla yapmazdım böyle birşey e kız daha evlenmedi demi ne işin var ki sen ona para yetiştiriyorsun sanki evlatlık alacaksınız....
slm bayanlar gününüz nasıl geçiyor nasılsınız banu ben
Her şeye karıştılar di mi eşin de laf söyletmedi hep aynı senaryo
kıslar ben de kaçayım yavaş yavaş bavul hazırladım ama ütüm kaldı akşama yaparım artık yemek falan bakıym biraz Kendinize iyi bakınmafoldumbenbeni unutmayın emimafoldumbenöpüyorum hepinizi bebişlerinizide Didem benim gelinime tatlı Masalıma iyi bak emihihoyyyt
kıslar ben de kaçayım yavaş yavaş bavul hazırladım ama ütüm kaldı akşama yaparım artık yemek falan bakıym biraz Kendinize iyi bakınmafoldumbenbeni unutmayın emimafoldumbenöpüyorum hepinizi bebişlerinizide Didem benim gelinime tatlı Masalıma iyi bak emihihoyyyt
ya kaynanamı severim ama düğün zamanı yaptıklarını düşününce cıldırıyorum ya biz düğün salonun parasını düğünden cıkınca üzerimizden cıkanla verdik kaynım askerde gelince yemeklli düğün istiyormus gecen gitmiş onlara bakmış cıldırtacak beni ama bizimki kocamda para istemez yada bizimki vermez ama sor hep yok hiç parası oldugunu görmedim ama gecen sene 7-8 defa tatile gitti bu sene bile eylülden beri 2 dir sıcak sulara gidiyo ama yinede parası yok
herşeye karışmayı bırak, evin idaresini bi aldılar ellerine benim kocam da rahat. dışardan bakınca çok hoş gözüküyo. alışveriş yapılıyor, yemek var, çocuk bakılıyor. ama içi hiç öyle değildi. sanki biz onların çocuğu, oğlum bizim kardeşimiz. herşey onların idaresinde ama aklına ne gelirse. bir de laf sokmalar,surat kapris. düşman başıan bir kayınbiraderim var eşi de öyle. her gün bizdeler. arkadaşlarımıza bile yanlız gidemiyorduk. onlar da peşimizde. eşimin umrunda değil. çünkü onun sorumluluklarını birileri yapıyor, o sadece yaşıyordu
en son adliyedeydim bigün. işlerimi bitirip çıkıcam. girdim baro odasına yazdım dilekçeyi. karar verdim açıcam davayı. dedim eşime ya gel anlaşmalı bitsin sürünmeyelim ya da ben çekişmeli davayı açıyorum. o korkuyla bakıcı ayarlmayı kabul etti.
şimid ben daha çok yoruluyorum ama çok mutluyum
İnşallah canım ya. ben de öyle olduğuna inanıyorum ikili testte biyokimyasal risk 1/139 yaşla birlikte 1/822 çıkmıştı. sonra 3lü yapıldı kimyasal 1/4890 çıktı. dr A.S önermedi bakalım eyüp ekiciye gidicez yarın bu konuda ank.da en iyilerinden. sağlık haberleri ile dönerim inşallah.
İyi yolculuklar canım. iyi dinlen keyfini çıkar tatilin
CANIM KENDİNE DİKKAT ET BEBİŞİE DE İYİ BAK ÖPÜYORUZ KIZIMLA SENİ opuyorumnanaktan
Ahh kuşum güle güle valla ağlarım öyle deme gel çok özlerim ben seni damadıma da iyi bak sonuları yaz bak masal merak eder. Kocaman öptüm seni
kızlar kaynanasından cekmeyen varmı ?????????
Ay didemler fena oluyor herhalde ben de düğün üstü yapmıştım kaynanam " ben istemesem oğlum seni almaz " dedi aaa öyle mi dedim gel dedim eşime çağırdım. "annen böyle böyle diyor hadi kapı orada git " dedim. Kayınvalidem kıpkırmızı oldu eşim de annesini aldı çıktı sen ağzını tutamıyorsun diye söylendi durdu sonra düğüne kadar kayınvalidemi görmedim eşim bin kere özür diledi. Fenayız be biz
didemcim bende eyüp ekici ye gittim pazartesi günü...konusunda uzman biri.daha önce de yazmıştım,bebeğimin kalbinin solunda kireçlenme gördü önce korkuttu beni sonra unut gitsin,duymamış ol dedi..yani ben tavrından çok hoşlanmadım..inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin...