2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ben napıyım ben benimle yaşıt kıza bir de yatak odası alıcam ben 5 senedir çalışıyorum daha okuyordum işe girdiğimde ama hanımefendi master yaptı şunu yaptı bunu yaptı tüm yurrty okul paraları bizden işe girmedi evlenince çalışacakmış. Eee okut yatır giydir bir de yatak odasını al töbe töbe benimle yaşıt ya... Ben de senelerdir ona bakıp çalışıyım. Maaşımın 2/3ü ona gitti bu sene ne o formasyon alıyormuş

Canım bak bu konuda da ben fenayım galiba ben asla yapmazdım böyle birşey e kız daha evlenmedi demi ne işin var ki sen ona para yetiştiriyorsun sanki evlatlık alacaksınız....

kıslar ben kacar ust komsumla dolascaz ısarda bıarz yuruyus yapmıs olurum hem opuyorum hepınızı... cıgdemcım hayırlı yolculuklar sana... unutma bızı olur mu?? arada yazmaya calıs bıde sonucunu mutlaka yaz optum herkezı

tamam bitanem yazıcam mutlaka hadi kendine ve bebişe iyi bakŞeniz

Canım bak bu konuda da ben fenayım galiba ben asla yapmazdım böyle birşey e kız daha evlenmedi demi ne işin var ki sen ona para yetiştiriyorsun sanki evlatlık alacaksınız....

Babası yok annesinin de durumu yok eee sonuç abiye... Kıza yazıkmış benim annem de öyle diyo sevaptır yetim çocuk diyor ya senin baban olmasaydı diyor ben yine yumuşuyorum. Ama o da gidip lüks yerlerde yiyip içip gezince sinir oluyorummmmmmmmmm

ya kaynanamı severim ama düğün zamanı yaptıklarını düşününce cıldırıyorum ya biz düğün salonun parasını düğünden cıkınca üzerimizden cıkanla verdik kaynım askerde gelince yemeklli düğün istiyormus gecen gitmiş onlara bakmış cıldırtacak beni ama bizimki kocamda para istemez yada bizimki vermez ama sor hep yok hiç parası oldugunu görmedim ama gecen sene 7-8 defa tatile gitti bu sene bile eylülden beri 2 dir sıcak sulara gidiyo ama yinede parası yok

kıslar ben de kaçayım yavaş yavaş bavul hazırladım ama ütüm kaldı akşama yaparım artık yemek falan bakıym biraz Kendinize iyi bakınmafoldumbenbeni unutmayın emimafoldumbenöpüyorum hepinizi bebişlerinizide Didem benim gelinime tatlı Masalıma iyi bak emihihoyyyt

Her şeye karıştılar di mi eşin de laf söyletmedi hep aynı senaryo

herşeye karışmayı bırak, evin idaresini bi aldılar ellerine benim kocam da rahat. dışardan bakınca çok hoş gözüküyo. alışveriş yapılıyor, yemek var, çocuk bakılıyor. ama içi hiç öyle değildi. sanki biz onların çocuğu, oğlum bizim kardeşimiz. herşey onların idaresinde ama aklına ne gelirse. bir de laf sokmalar,surat kapris. düşman başıan bir kayınbiraderim var eşi de öyle. her gün bizdeler. arkadaşlarımıza bile yanlız gidemiyorduk. onlar da peşimizde. eşimin umrunda değil. çünkü onun sorumluluklarını birileri yapıyor, o sadece yaşıyordu

en son adliyedeydim bigün. işlerimi bitirip çıkıcam. girdim baro odasına yazdım dilekçeyi. karar verdim açıcam davayı. dedim eşime ya gel anlaşmalı bitsin sürünmeyelim ya da ben çekişmeli davayı açıyorum. o korkuyla bakıcı ayarlmayı kabul etti.

şimid ben daha çok yoruluyorum ama çok mutluyum

kıslar ben de kaçayım yavaş yavaş bavul hazırladım ama ütüm kaldı akşama yaparım artık yemek falan bakıym biraz Kendinize iyi bakınmafoldumbenbeni unutmayın emimafoldumbenöpüyorum hepinizi bebişlerinizide Didem benim gelinime tatlı Masalıma iyi bak emihihoyyyt

İyi yolculuklar canım. iyi dinlen keyfini çıkar tatilin

teşekkür ederim canım iyiyim bebeşimde iyi kaynana meselesi zoooor ben çoook çektim ama boş eşimi sevdiğim için kaatlandım ama zor allah hepinizin yardımcısı olsun

CANIM KENDİNE DİKKAT ET BEBİŞİE DE İYİ BAK ÖPÜYORUZ KIZIMLA SENİ opuyorumnanaktan

ya kaynanamı severim ama düğün zamanı yaptıklarını düşününce cıldırıyorum ya biz düğün salonun parasını düğünden cıkınca üzerimizden cıkanla verdik kaynım askerde gelince yemeklli düğün istiyormus gecen gitmiş onlara bakmış cıldırtacak beni ama bizimki kocamda para istemez yada bizimki vermez ama sor hep yok hiç parası oldugunu görmedim ama gecen sene 7-8 defa tatile gitti bu sene bile eylülden beri 2 dir sıcak sulara gidiyo ama yinede parası yok

Bazıları öyledir hep ağlanır sor bizimkine de annesine perde yaptırır yeğenine ayakkabı alır ne o yazıkmış onlara biz nasıl olsa 2 kişi çalışıyoruz ya bizde çok var sanıyor. Allah'a şükür eşim iyi kazanıyor ama onlara yollıycağıma ben çalışmam çocuğuma harcarım evimiz yok ev alırız ama yok kardeşi evlensin sonra artık naapıyım eşim çok iyi. Ben istesem kendi annemler için 10 katını sormadan verir o yüzden 1 şey diyemiyorum ona işte size anlatıyorum ark. bile anlatmam eşimin kulağına gider de üzülür diye

Ahh kuşum güle güle valla ağlarım öyle deme gel çok özlerim ben seni damadıma da iyi bak sonuları yaz bak masal merak eder. Kocaman öptüm seni

herşeye karışmayı bırak, evin idaresini bi aldılar ellerine benim kocam da rahat. dışardan bakınca çok hoş gözüküyo. alışveriş yapılıyor, yemek var, çocuk bakılıyor. ama içi hiç öyle değildi. sanki biz onların çocuğu, oğlum bizim kardeşimiz. herşey onların idaresinde ama aklına ne gelirse. bir de laf sokmalar,surat kapris. düşman başıan bir kayınbiraderim var eşi de öyle. her gün bizdeler. arkadaşlarımıza bile yanlız gidemiyorduk. onlar da peşimizde. eşimin umrunda değil. çünkü onun sorumluluklarını birileri yapıyor, o sadece yaşıyordu

en son adliyedeydim bigün. işlerimi bitirip çıkıcam. girdim baro odasına yazdım dilekçeyi. karar verdim açıcam davayı. dedim eşime ya gel anlaşmalı bitsin sürünmeyelim ya da ben çekişmeli davayı açıyorum. o korkuyla bakıcı ayarlmayı kabul etti.

şimid ben daha çok yoruluyorum ama çok mutluyum

Ay didemler fena oluyor herhalde ben de düğün üstü yapmıştım kaynanam " ben istemesem oğlum seni almaz " dedi aaa öyle mi dedim gel dedim eşime çağırdım. "annen böyle böyle diyor hadi kapı orada git " dedim. Kayınvalidem kıpkırmızı oldu eşim de annesini aldı çıktı sen ağzını tutamıyorsun diye söylendi durdu sonra düğüne kadar kayınvalidemi görmedim eşim bin kere özür diledi. Fenayız be biz

İnşallah canım ya. ben de öyle olduğuna inanıyorum ikili testte biyokimyasal risk 1/139 yaşla birlikte 1/822 çıkmıştı. sonra 3lü yapıldı kimyasal 1/4890 çıktı. dr A.S önermedi bakalım eyüp ekiciye gidicez yarın bu konuda ank.da en iyilerinden. sağlık haberleri ile dönerim inşallah.

didemcim bende eyüp ekici ye gittim pazartesi günü...konusunda uzman biri.daha önce de yazmıştım,bebeğimin kalbinin solunda kireçlenme gördü önce korkuttu beni sonra unut gitsin,duymamış ol dedi..yani ben tavrından çok hoşlanmadım..inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin...

İyi yolculuklar canım. iyi dinlen keyfini çıkar tatilin

CANIM KENDİNE DİKKAT ET BEBİŞİE DE İYİ BAK ÖPÜYORUZ KIZIMLA SENİ opuyorumnanaktan

Ahh kuşum güle güle valla ağlarım öyle deme gel çok özlerim ben seni damadıma da iyi bak sonuları yaz bak masal merak eder. Kocaman öptüm seni

:a015::a015:aaa üzülmeyelim beee ben eğlenmeye gidiyroum stres atmaya :lepi:
Bir de keyif yapıcamki sormayın hiiiiç birşeyciğe elimi sürmiycem valla annemin keyfini çıkarıcamhihoyyythihoyyythihoyyytyarın akşam yazabilirim inşallah byyyy

kızlar kaynanasından cekmeyen varmı ?????????

Kızlar valla ben 2 yıllık evliyim ve eşimle de yaklaşık 10 yıldır beraberiz ve ozamandan beridir tanırım kaynamı, oğluna ve haliylede bana acayip düşkün. Hep gönlüm olsun diye kadın didinip duruyo, evimiz arasın da da çok mesafe yok 10-15 dk.yürüyerek. Hep arar,sorar pazar alışverişimi yapar.. Sevdiğim yemekleri yapar çağırır, ne yapim diye bana sorar hep. Gezmeye bayılır bende gönlü olsun diye, bi yere gidince sen de gel derim,görseniz varya çocuk gibi elini şaklatır.50 yaşında ama, çok dinç, atom karınca gibi, bizden hızlıdır valla.(Aman nazar değmesin).:nazar::nazar:

Ne bilim herşey iyi gidiyo, çok ilgisi bazen beni bunlatıyo.. Bi de görülmüş şey değil, eşimle takıştığımız zaman hep eşime kızıyo, üzme kızı diye.. İki oğlu var,belki de kızı yok diye mi artık bilmiyorum ama Allah için çok memnunum kaynanamdan. Bakalım ilerleyen zamanlar ne gösterecek.
a.s

Ay didemler fena oluyor herhalde ben de düğün üstü yapmıştım kaynanam " ben istemesem oğlum seni almaz " dedi aaa öyle mi dedim gel dedim eşime çağırdım. "annen böyle böyle diyor hadi kapı orada git " dedim. Kayınvalidem kıpkırmızı oldu eşim de annesini aldı çıktı sen ağzını tutamıyorsun diye söylendi durdu sonra düğüne kadar kayınvalidemi görmedim eşim bin kere özür diledi. Fenayız be biz

Ben en son aşamada oldum böyle. delirene değil delirtene bakcasın canım. beni resmen delirttiler. nişanlılık dönemi, evliliğimin ilk yılı, doğumum sonraki 1,5 yılı burnumdan getridiler. ama şimdi yok artık hep kocamın hatrına susuyodum, içime atıyodum. artık bitti lale devri. benim oğluma sağlıklı bir aile sunmam lazım. şimdi herşey yolunda. gerçi taa oralardan yetmeye çalışıyo ama yemezler artık yerimseniben

didemcim bende eyüp ekici ye gittim pazartesi günü...konusunda uzman biri.daha önce de yazmıştım,bebeğimin kalbinin solunda kireçlenme gördü önce korkuttu beni sonra unut gitsin,duymamış ol dedi..yani ben tavrından çok hoşlanmadım..inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin...

Okumuştum canım senin durumunu. ben ilk hamileliğimde özgür derene gitmiştim. ama bu sefer risk olunca konusunda daha uzman diye gidicem eyüp ekiciye. inşallah güzel şeyler söyler. çok saol canım ilgilendiğin için

X