Bugün herkes yoğun galiba.
Özlem de izin alacaktı evdedir o da gelmedi aaaaaa
Ya bende mİ sorun var kİmse mİ konuŞmuyor
canım seninle aynı sıkıntıyı yaşıyorum ama ben hiçkalkmadan yatıyorum ndan dolayı diyorum valla havalar ısıındıkça işimiz çok zor olacak canlarımgunaydın annısler ya bugun benım cok basım donuyor sızdede oluyormu cok garıp ya basım donuyor ve halsızımneden olabılırkı acaba?
yarın doktor randevum canım 10.15 te inşallah hayırlı haberlerle gelirim canlarım 3 günüdr altımd hep ıslaklık hissediyorum suyum falan geliyor diye korkuyorum yatmaktan kafyı yicem hep kendimi dinlemekten saçma sapan şeyler kuruyorum vallaAy işleri kolayladım canzicim doktora kaçta gidicen canım?
Ben de bugün çok neşeliyim. Allah bozmasın amin
canm iyiyim herhalde valla artık şaşırdım her geçen güne dua ediyorum tatlım aman bebeğim sağlıklı olsunda ben eziyet çekmeye razıyım canım sen iyisin maşallah tatlım allah nazarlardan korsungünaydın canımcım nasılsınnnopuyorumnanaktan
Selamlaaarr,
Evet evdeyim Didemcim, ders calisiyorum bir son sayfaya baktim hemen kaciyorum... Iyi gunler dilerim hepinize... Cok optumm...
özlem bugün gelmiycekti sanırım canım . :icecream:
canzi de burdaymış, yavaş yavaş geliyo herkes galiba. şimdi de sen kayboldun didem. Kaydirigubbakcemile3
Kızlar merhaba nasılsınız bakim?Yarın detaylı Usg ye gircem. Çok heyecanlıyım nedense, bebeğimi görücem diye! İnşallah bi sorun çıkmaz.İkili testim riske yakın çıktı, dörtlü iyi çıktı. Ama ikili testim riskli çıktı diye, doktorum "detaylı da sorun çıkarsa amniyosentez isticem senden" demişti. İnşallah bişi olmaz da.. :Saruboceq:
kocanla geziyordun eger yalnış görmediysem
İyiyiz canım sen nasılsın ? Benim kızımı görmeme daha 1 hafta var.Detaylıyı da 22. haftada yaparız demişti doktor. İnşallah detaylıda da sonucun iyi çıkar canım. :Saruboceq: Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.