2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar,güzel enneler herkes iyidir umarım.geçmiş çok fazla birikti okumam zor.

biz iyiyiz çok şükür.21.haftaya girdik bugün.salı günü randevumuz var umarım bu kez gösterir bebeğim kendini.zaman ilerledikçe bendeki heyecan da artıyor.karnım bu hafta löp diye birden büyüdü.artık tam bi hamile oldum.bazen oturmakta ve kalkmakta zorlanıyorum.göbeğimin alt kısmında baskı hissim var bu ara .sabah kusmalarım ve gün içindeki hafif bulantılarım devam ediyor hala.
vede aşırı gazım oluyor. yediklerimden sanırım.bu ara çağla bademe dadandım.aşeriyorum felaket şekilde.

Biz geldik çiğdemcim gelinini doyurdum damat ne durumda. Bak ben gelini şişmanlatıyorum damat ondan zatyıf kalırsa vermem kızı haaa. Ağırlığınca da altın alıcam kızımın bak küçükken al yoksa gün geçtikçe büyüyor

Bugün herkes yoğun galiba.
Özlem de izin alacaktı evdedir o da gelmedi aaaaaa

Ya yoklama yapar gibi oldum ama aslı da doktora gidecekti o da gelmedi ne oldu sanklaj oldu mu

Selamlaaarr,

Evet evdeyim Didemcim, ders calisiyorum bir son sayfaya baktim hemen kaciyorum... Iyi gunler dilerim hepinize... Cok optumm...

gunaydın annısler ya bugun benım cok basım donuyor sızdede oluyormu cok garıp ya basım donuyor ve halsızımneden olabılırkı acaba?
canım seninle aynı sıkıntıyı yaşıyorum ama ben hiçkalkmadan yatıyorum ndan dolayı diyorum valla havalar ısıındıkça işimiz çok zor olacak canlarım
Ay işleri kolayladım canzicim doktora kaçta gidicen canım?

Ben de bugün çok neşeliyim. Allah bozmasın amin
yarın doktor randevum canım 10.15 te inşallah hayırlı haberlerle gelirim canlarım 3 günüdr altımd hep ıslaklık hissediyorum suyum falan geliyor diye korkuyorum yatmaktan kafyı yicem hep kendimi dinlemekten saçma sapan şeyler kuruyorum valla
günaydın canımcım nasılsınnnopuyorumnanaktan
canm iyiyim herhalde valla artık şaşırdım her geçen güne dua ediyorum tatlım aman bebeğim sağlıklı olsunda ben eziyet çekmeye razıyım canım sen iyisin maşallah tatlım allah nazarlardan korsun

Selamlaaarr,

Evet evdeyim Didemcim, ders calisiyorum bir son sayfaya baktim hemen kaciyorum... Iyi gunler dilerim hepinize... Cok optumm...

Güle güle canım . bayanssulusmile

Didem ikimizden başka kimse yok topikte sanırım . Çok sessiz buralar . hihoyyyt

Canzi de burdaymış, yavaş yavaş geliyo herkes galiba. Şimdi de sen kayboldun Didem. kaydirigubbakcemile3

Kızlar merhaba nasılsınız bakim? Yarın detaylı Usg ye gircem. Çok heyecanlıyım nedense, bebeğimi görücem diye! İnşallah bi sorun çıkmaz.İkili testim riske yakın çıktı, dörtlü iyi çıktı. Ama ikili testim riskli çıktı diye, doktorum "detaylı da sorun çıkarsa amniyosentez isticem senden" demişti. İnşallah bişi olmaz da.. :Saruboceq:

İyiyiz canım sen nasılsın ? Benim kızımı görmeme daha 1 hafta var.Detaylıyı da 22. haftada yaparız demişti doktor. İnşallah detaylıda da sonucun iyi çıkar canım. :Saruboceq: Yarın güzel haberlerini bekliyoruz.

Merhaba kızlar nasılsınız ben hastayım boğazım ağrıyordu dün bugünde iyice grip olmaya başlıyorum.2 gündür bebişimide hissedemiyorum nedense biraz endişeliyim o yüzden heryerde normal diyor bu şekilde 2 gün 3 gün hissetmemek bu haftalarda ama bilmiyorum sizdende hiç 2 gün 3gün hissetmediğiniz oldumu bebiğinizi inşallah oğluşum iyidir.ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASıP ETSıN HEPıMıZE...

Ya küstüm işte kimse konuşmayınca ama bakın herkes gelmiş ohh beeee

Canım benim; ben de bebekimde iyiyiz, yarında sonuçlar iyi oldu mu değmeyin keyfimize.
Pazartesi günü anca yazarım.. Bakalım hayırlı haberlerle dönerim inşallah.
:Saruboceq::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…