- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
Merhaba kızlar nasılsınız ben hastayım boğazım ağrıyordu dün bugünde iyice grip olmaya başlıyorum.2 gündür bebişimide hissedemiyorum nedense biraz endişeliyim o yüzden heryerde normal diyor bu şekilde 2 gün 3 gün hissetmemek bu haftalarda ama bilmiyorum sizdende hiç 2 gün 3gün hissetmediğiniz oldumu bebiğinizi inşallah oğluşum iyidir.ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE...
evet burdayım canım aktif olarak yazamazsamda uğramya çalışıyorum canımCanzi de burdaymış, yavaş yavaş geliyo herkes galiba. Şimdi de sen kayboldun Didem. kaydirigubbakcemile3
Kızlar merhaba nasılsınız bakim?Yarın detaylı Usg ye gircem. Çok heyecanlıyım nedense, bebeğimi görücem diye! İnşallah bi sorun çıkmaz.İkili testim riske yakın çıktı, dörtlü iyi çıktı. Ama ikili testim riskli çıktı diye, doktorum "detaylı da sorun çıkarsa amniyosentez isticem senden" demişti. İnşallah bişi olmaz da.. :Saruboceq:
geçen dediğin dün mü ne zaman :d . Saat kaçta ? Kaydirigubbakcemile3
Ya küstüm işte kimse konuşmayınca ama bakın herkes gelmiş ohh beeee
Canım benim; ben de bebekimde iyiyiz, yarında sonuçlar iyi oldu mu değmeyin keyfimize.
Pazartesi günü anca yazarım.. Bakalım hayırlı haberlerle dönerim inşallah. :Saruboceq::Saruboceq:
Küsme kız, bak ben geldiğimde de sen yoktun kaç dk ? kaydirigubbakcemile3
Ya ama bari çalışıyım dedim siz gelince gelirim diye bakın geldiiiiim. Ama müdürüm gelsin yüncüye gidip kırmızılı yün alıcam kızıma elbise iiçin
Tamam bizde pazartesiye kadar bekleriz canım ne olucak. kaydirigubbakcemile3 Her gün burdayız nasıl olsa. opuyorumnanaktan
çarşamba akşamı 8 gibi falan eski devlet hastahanesinin orda lansenin önünden geçtiniz face de resimlerine baktımda ordan tanıdım
kıslar ben geldım kapı süsü olarakda bunu yapmaya karar verdım nasıl sizce???
Belkİ benzetmİŞ olabİlİrİm yarın sabah sınava gİden varmı ?
kıslar ben geldım kapı süsü olarakda bunu yapmaya karar verdım nasıl sizce???
Gördün mü yine kayboldular
Canım aynısının beyaz olanını ben aldım eminönünden aynısı sadece tülü beyaz bebekleri pembe bir de tülün bazı yerlerinde ara ara pembe kelebekler var keşke ist. da olsan ben 17tlye aldım uğraşmazdın
herkese selam arkadaşlar.dün doktor randevum vardı giremedim nete.baya da geçmiş birikmiş okuyamadım umarım herkesler ve tüm bebişler iyidir.
doktorumun söledikleriyle ilgili kafama takılan bişi oldu size danışmak istedim.doktorum renkli doppler ultrasona gerek yok dedi bana :S
neden anlamadım burdan herkeslerin yaptırdığını okuyorum ayrıntılı ultrasonu kafam karıştı yatırsam mı yaptırmasam mı diye..
bide bebeğimin kilosu için 530 gr dedi :)))
biraz iri olaak sanırım bizim yaramaz
Çoooook güzel canım . opuyorumnanaktan
Olabilir canım. Ne sınavı ? bilmiyorumkismile
Ama kimse bana cevap yazmamış küstüm size ...
Selam canım. a.s. Nedenini sormadın mı canım ? Ben de henüz yaptırmadım ama doktor 22. haftada istedi. bilmiyorumkismile