- 4 Mart 2010
- 397
- 0
Selam canım. a.s. Nedenini sormadın mı canım ? Ben de henüz yaptırmadım ama doktor 22. haftada istedi. bilmiyorumkismile
Canım aynısının beyaz olanını ben aldım eminönünden aynısı sadece tülü beyaz bebekleri pembe bir de tülün bazı yerlerinde ara ara pembe kelebekler var keşke ist. da olsan ben 17tlye aldım uğraşmazdın
Ama kimse bana cevap yazmamış küstüm size ...berrakada arkadaşım hariç sağol canım insan aynı durumda olan arkadaşlarından bazı şeyleri duymak iyi geliyor her ne kadar okusanda birebir yaşayan kişilerin söyledikleri daha etkili oluyor.BEBEK HAREKETLERİNİ ARADA HİSSETMEYEN YOKMU HİÇ arkdaşlar...ç
doktoruna güven canım onlar tecrubeli bu konuda benimkide ikili testin iyi çıkarsa üçüncüyü yapmıycam demişti kilo olayına gelince 600 gr olan bebşler var şu an bizim haftamıza göre bende ya zayıf çıkarsa diye korkuyorum
ya canım benim hepimiz bir şeylere kafayı takıyoruz ya allah sonumuzu hayırlı etsin inşallah canım ben yeni hissetmeye başladım zaten 22 haftalığım bir haftadır hissediyorum dün 2 büyük barda şweps mandalinalı gazoz içtim dayanamadım bbiraz karnım ağrıdı bebiş dün gece hiç hareket etmedi sabaha kadar uykum kaçtı acaba asitli dokundumu diye ama bugün bir iki kere hareket edince rahatladım birazkafamçokkarıştı
küsme bitanem söyle hemen cevap eriyim
oo desene benimki zayıfçık kaldı 600 gr olan bebeklerin yanında
ben takip çizelgesnden baktım bu haftanın sonunda 400 gr diyordu benimki de 530 çıkınca öle düşündüm :))
şükür bebeklerimiz sağlıklı.sende kötüsünü düşünme az kilo çıkarsa diye,herşey yolunda emin ol buna.
sen kaç haftalıksın buarada.
BEBEK HAREKETLERİNİ ARADA HİSSETMEYEN YOKMU HİÇ arkdaşlar...diye sormuştum canım...
kıslar selam benim milupa paketim geldi demin de içinde numune namına pek bişey göremedim ben.Birtane çay var küçük demleme poşet emziren anneler için,birtane pişik onarıcı krem,şampuan,bide alt silme mendili var tabi bunlar numune şeklinde ama ben baya çeşit gelecek sanıyordum...2.pakette mi gelicek acaba hani bebişin doğmasına yakın????
haklısın canım herşeyi kafaya takıyoruz bende 1 haftadır tam olarak hissediyorum diyebilirim çok net değil zaten ama salı günü okadar hareketliydiki ama iki gündür sanki hiç bir şey hissetmiyorum. Başka sorunum yok çok şükür yarın doktora gidicektim oda izinliymiş pazartesi gidicem artık inşallah herşey güzeldir...a.s.
saol canım 22 doktor nisanın 20sinde bakıcak ayrıntılıda iyi beslenemiyormuyum diyorum bazen öyle mutfağa pek giremiyorum halsizlik var sanki sulu yemek çeşitlri falan kaşar peyniri çok faydalı diyorlar ya ondan 800 gr lık iki pake bitti bir haftada birde ayran falan içiyorum
Biz geldik çiğdemcim gelinini doyurdum damat ne durumda. Bak ben gelini şişmanlatıyorum damat ondan zatyıf kalırsa vermem kızı haaa. Ağırlığınca da altın alıcam kızımın bak küçükken al yoksa gün geçtikçe büyüyor
kıslar selam benim milupa paketim geldi demin de içinde numune namına pek bişey göremedim ben.Birtane çay var küçük demleme poşet emziren anneler için,birtane pişik onarıcı krem,şampuan,bide alt silme mendili var tabi bunlar numune şeklinde ama ben baya çeşit gelecek sanıyordum...2.pakette mi gelicek acaba hani bebişin doğmasına yakın????
ya onu bende düşünüyorum.acaba diyorum iyi beslenemiyor muyum diye.
bende mesela kışın sebzelerinden çok fazla yiyemiyorum içim almıyo.ama süt ve ürünlerini çok fazla tüketiyorum.
eminim seninkide gayet iyi besleniyordur. dr randevunada bişi kalmamış cnm sık dişini :)
kıslar ben geldım kapı süsü olarakda bunu yapmaya karar verdım nasıl sizce???