2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar nasılsınız ben hastayım boğazım ağrıyordu dün bugünde iyice grip olmaya başlıyorum.2 gündür bebişimide hissedemiyorum nedense biraz endişeliyim o yüzden heryerde normal diyor bu şekilde 2 gün 3 gün hissetmemek bu haftalarda ama bilmiyorum sizdende hiç 2 gün 3gün hissetmediğiniz oldumu bebiğinizi inşallah oğluşum iyidir.ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN HEPİMİZE...

İyiyiz canım , sen nasılsın ? geçmiş olsun , grip kötü ya, 1 hafta gripten dolayı kötü olmuştum bende, burnum tıkanmıştı, nefes almak için neler neler yaptım. Doktor ilaç falan verdi ama pek kullanmadım.Bebeğin hareketleri bazen az bazen çok oluyo benim. Senin bebeğinde iyidir canım, kötü şeyler düşünme. Her hareketini hissedemiyoruz zaten.

Canzi de burdaymış, yavaş yavaş geliyo herkes galiba. Şimdi de sen kayboldun Didem. kaydirigubbakcemile3
evet burdayım canım aktif olarak yazamazsamda uğramya çalışıyorum canım
Kızlar merhaba nasılsınız bakim? :kahve:Yarın detaylı Usg ye gircem. Çok heyecanlıyım nedense, bebeğimi görücem diye! İnşallah bi sorun çıkmaz.İkili testim riske yakın çıktı, dörtlü iyi çıktı. Ama ikili testim riskli çıktı diye, doktorum "detaylı da sorun çıkarsa amniyosentez isticem senden" demişti. İnşallah bişi olmaz da.. :Saruboceq:

inşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım iyi düşünelim iyi olsun herşey canım

Ya küstüm işte kimse konuşmayınca ama bakın herkes gelmiş ohh beeee

Küsme kız, bak ben geldiğimde de sen yoktun kaç dk ? kaydirigubbakcemile3

Canım benim; ben de bebekimde iyiyiz, yarında sonuçlar iyi oldu mu değmeyin keyfimize.
Pazartesi günü anca yazarım.. Bakalım hayırlı haberlerle dönerim inşallah.
:Saruboceq::Saruboceq:

Tamam bizde pazartesiye kadar bekleriz canım ne olucak. kaydirigubbakcemile3 Her gün burdayız nasıl olsa. opuyorumnanaktan

Küsme kız, bak ben geldiğimde de sen yoktun kaç dk ? kaydirigubbakcemile3

Ya ama bari çalışıyım dedim siz gelince gelirim diye bakın geldiiiiim. Ama müdürüm gelsin yüncüye gidip kırmızılı yün alıcam kızıma elbise iiçin

Tamam bizde pazartesiye kadar bekleriz canım ne olucak. kaydirigubbakcemile3 Her gün burdayız nasıl olsa. opuyorumnanaktan

Evet evet ben de buradayım hepvereliniortak

çarşamba akşamı 8 gibi falan eski devlet hastahanesinin orda lansenin önünden geçtiniz face de resimlerine baktımda ordan tanıdım

Çarşamba olması imkansız, çünkü çarşamba akşam 9 buçuğa kadar işteydi kocam. kaydirigubbakcemile3 Belki başka gündür. Ama oraya gittik mi gitmedik mi hiç hatırlamıyorum . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

resim.php
resim.php

kıslar ben geldım kapı süsü olarakda bunu yapmaya karar verdım nasıl sizce???

Son düzenleyen: Moderatör:
resim.php

kıslar ben geldım kapı süsü olarakda bunu yapmaya karar verdım nasıl sizce???

Canım aynısının beyaz olanını ben aldım eminönünden aynısı sadece tülü beyaz bebekleri pembe bir de tülün bazı yerlerinde ara ara pembe kelebekler var keşke ist. da olsan ben 17tlye aldım uğraşmazdın

Canım aynısının beyaz olanını ben aldım eminönünden aynısı sadece tülü beyaz bebekleri pembe bir de tülün bazı yerlerinde ara ara pembe kelebekler var keşke ist. da olsan ben 17tlye aldım uğraşmazdın

Sen nerden aldın canım ? Ben de sormuştum 25 tlydi .akannehir

herkese selam arkadaşlar.dün doktor randevum vardı giremedim nete.baya da geçmiş birikmiş okuyamadım umarım herkesler ve tüm bebişler iyidir.
doktorumun söledikleriyle ilgili kafama takılan bişi oldu size danışmak istedim.doktorum renkli doppler ultrasona gerek yok dedi bana :S
neden anlamadım burdan herkeslerin yaptırdığını okuyorum ayrıntılı ultrasonu kafam karıştı yatırsam mı yaptırmasam mı diye..
bide bebeğimin kilosu için 530 gr dedi :)))
biraz iri olaak sanırım bizim yaramaz :p

herkese selam arkadaşlar.dün doktor randevum vardı giremedim nete.baya da geçmiş birikmiş okuyamadım umarım herkesler ve tüm bebişler iyidir.
doktorumun söledikleriyle ilgili kafama takılan bişi oldu size danışmak istedim.doktorum renkli doppler ultrasona gerek yok dedi bana :S
neden anlamadım burdan herkeslerin yaptırdığını okuyorum ayrıntılı ultrasonu kafam karıştı yatırsam mı yaptırmasam mı diye..
bide bebeğimin kilosu için 530 gr dedi :)))
biraz iri olaak sanırım bizim yaramaz :p

Selam canım. a.s. Nedenini sormadın mı canım ? Ben de henüz yaptırmadım ama doktor 22. haftada istedi. bilmiyorumkismile

Ama kimse bana cevap yazmamış küstüm size ...berrakada arkadaşım hariç sağol canım insan aynı durumda olan arkadaşlarından bazı şeyleri duymak iyi geliyor her ne kadar okusanda birebir yaşayan kişilerin söyledikleri daha etkili oluyor.BEBEK HAREKETLERıNı ARADA HıSSETMEYEN YOKMU HıÇ arkdaşlar...ç

Son düzenleme:
Selam canım. a.s. Nedenini sormadın mı canım ? Ben de henüz yaptırmadım ama doktor 22. haftada istedi. bilmiyorumkismile

doktoruna güven canım onlar tecrubeli bu konuda benimkide ikili testin iyi çıkarsa üçüncüyü yapmıycam demişti kilo olayına gelince 600 gr olan bebşler var şu an bizim haftamıza göre bende ya zayıf çıkarsa diye korkuyorum

X