2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

oyyy canım kolay gelsın sana.... bebiş nasıl bu arada hareketlerını hıseetmeye basladın mı bıdenem:)

az az başladı canım
pıt pıt lar
ama o gün acile gidince baktım nasıl oynuyodu dr dedi hareketli bi sıkıntımız yok dedi çok şüküropuyorumnanaktan

canımcım Allah ın izniyle hayırlı ve güzel haberleri alacaksın inşallahhŞeniz

öncelikle merhaba herkese...

sıkma canını stres yapma geç olsun güç olmasın hayırlı haberler alıcaksın Allah'ın izniyle... haftayada ben yaşıycam bu stresi bilmiyorumkismile

merhaba canımm nasılsınnopuyorumnanaktan

gunaydın guzel anneler ve cici bebişleri nasılsınız bugun

merhaba güsel anne biz iyiyiz çok şükür
sen nasılsın yerimseniben

bizde iyiyiz oğlum arkadaşlarından haber alınca hep tekmeliyoooo

ama mısafırım gelyomus cıkmak zorundayım yıne haberleşiriz

az az başladı canım
pıt pıt lar
ama o gün acile gidince baktım nasıl oynuyodu dr dedi hareketli bi sıkıntımız yok dedi çok şüküropuyorumnanaktan

canım ne acılı hayırdır?? nıye gıttınkı sen acıle benım nıye haberım yok????

bu arada yarın bızımde kontrolumuz var cok heycanlıyım bakalım zeynep kızın hallerı nasıl??

Bu arada çiğdemcim sen aminosentezi kaça yaptırdın

Bana durumun varsa özele gönderiym dedi doktor Gerek yok
aslında ben cerrahpaşada
falan yaptırabilirim diye düşünüyordum eşim sağolsun olmaz olmaz diyip
özele götürdü 1200 tl kdv li elden verdik 1000 tl aldı....

canım ne acılı hayırdır?? nıye gıttınkı sen acıle benım nıye haberım yok????

bu arada yarın bızımde kontrolumuz var cok heycanlıyım bakalım zeynep kızın hallerı nasıl??

canımcım sağ tarafımda çok ağrı vardı kramplar şeklinde 2 gün geçmeyince korktum bende acile gittik doktor muayene etti ultrason yaptı birde idrar tahlili çok şükür bişey çıkmadı bebeğimide görmüş oldum bu vesile ile:)
olabilir dedi ayaklarını uzatıp dinlen kendini üşütme dediiolumunekankayizsmile

seninde yarın kontrol varmış hadi bakalım hayırlısı
güzelce bebeğini git gör bakalım doya doya inşallahŞeniz

ben üniversitede yaptırdım doktor işlem ücreti almadı 1 gün önce muayneye gittik 140 ona aldılar bide özel laboratuvara götürdük tahlili orasıda 350 aldı

geçmiş olsun ama bu hafatlarda çatı kendini doğuma hazırlıyormuş o yüzden kramplı ağrılar normalmiş ben oturup kalkarken çok canımı yakıyor hem bel ağrısı bacak krampları hemde kasıklarda ağrı... aman onlar iyi olsunlarda bunlar geçicek önemli deil

Ay ne kadar pahalıymış aminosentez aaaa. Neyse iyi sonuçlar çıksın da gerisi boş para değil mi kazanılır

hmmmmmCADIARZUCADIARZUCADIARZUböyle popomun arkaları belimn alt kısımları falan ağrıyor bundan heralde...

Burcucum sağ tarafımda dediğin kasığında mı yoksa kalça kısmında mı?

Sağol canım napalım bi değişiklik yok hala pıt pıt hissedemiyorum, sonucumuza kaldı 1 hafta heyecanla bekliyoruz boshayallersmile siz iyisiniz inş.

hadi bakalım hayırlısı canımcımm

bende pıt pıt arada hissediyorum canım
orta halli decam ediyoruz işte
haziranı bekliyorum 4 gözle izin başlasın diye
çok yoruldum çalışmaktan:kedi:

ben üniversitede yaptırdım doktor işlem ücreti almadı 1 gün önce muayneye gittik 140 ona aldılar bide özel laboratuvara götürdük tahlili orasıda 350 aldı

kısacası 500 tl ye patlamış biz de boşuboşuna fazladan 500 vermiş olduk amaaaan neyse sonuç güzel çıksın da parayla ölçülmez değeri demi ama....

hadi bakalım hayırlısı canımcımm

bende pıt pıt arada hissediyorum canım
orta halli decam ediyoruz işte
haziranı bekliyorum 4 gözle izin başlasın diye
çok yoruldum çalışmaktan:kedi:

az kaldı hazirana sonra 2 ayın var dinlendin dinlendin birisi yorgunluk falan dinlemicek anne ben anne hep ben dicek kaydirigubbakcemile3

kısacası 500 tl ye patlamış biz de boşuboşuna fazladan 500 vermiş olduk amaaaan neyse sonuç güzel çıksın da parayla ölçülmez değeri demi ama....

öyle tabii ki yeterki Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin gerisi önemli deil...

rüyamda erkek çocuk emziriyordum ama kendi bebeğim değildi :uhm:

oyy oyyy yoruldum ya bulasıgımı yıkadım... kahvaltımı hazırlıyorum sımdı ortalıgımı toparladım... hemencecık yoruluyorum sımıd ya....

Selam kızlarrrrr. Nasılsınız bakalımmm ? opuyorumnanaktan

ayyy valla ne diyeyimm rabbimde seni güldürsünn. yemin ederim gözlerimden yaş geldiii. benimde başıma geliyor bunlarda:))) çok daha fazla güldümm eşimin yaptıkları geldi aklımaaa:::)))))))))))))))))):dance:

Sen de anlatsana . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Canım benim arkadaşım da şubatta doğum yaptı, ilk önce sadece resmini görebilmiştim. Sonradan gittim ziyarete , anammmm bi baktım resimde kocaman , normalde minicik bir bebek.Gitmeden öncede söylediler resimde büyük çıkmış, gidince bak minicik bi bebek görüceksin dediler. Hakkatten de minicik bi bebekti. Resimler yanıltabiliyo .kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

inşallah canım iyi olsunlarda biz az dinlenelimmbayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…