oyyy canım kolay gelsın sana.... bebiş nasıl bu arada hareketlerını hıseetmeye basladın mı bıdenem:)
offf konuştum şimdi kız sağolsun çıkmış fakslara çıkmamış fakslara baktı sonra dönüp labaratuarı aradı henüz sıvıdaki üreme bitmemiş dedi.Ama yarın büyük ihtimalle biticekmiş yani yarın 16:30 a kadar öğrenebilirim.Bana siz arayın isterseniz dedi anlıyor valla insanın halinden meraklanıyorum diye biz hemen dönmeye çalışıyoruz yarın öğleden sonra arayın dedi...Olmadı en geç p.tesi öğrenicem ama yarında arıycam mutlaka...
öncelikle merhaba herkese...
sıkma canını stres yapma geç olsun güç olmasın hayırlı haberler alıcaksın Allah'ın izniyle... haftayada ben yaşıycam bu stresi bilmiyorumkismile
gunaydın guzel anneler ve cici bebişleri nasılsınız bugun
aaa dur ben de bakayım:))) nerede fotoları diye ayrı biyer mi var?
az az başladı canım
pıt pıt lar
ama o gün acile gidince baktım nasıl oynuyodu dr dedi hareketli bi sıkıntımız yok dedi çok şüküropuyorumnanaktan
Bu arada çiğdemcim sen aminosentezi kaça yaptırdın
merhaba canımm nasılsınnopuyorumnanaktan
canım ne acılı hayırdır?? nıye gıttınkı sen acıle benım nıye haberım yok????
bu arada yarın bızımde kontrolumuz var cok heycanlıyım bakalım zeynep kızın hallerı nasıl??
Bana durumun varsa özele gönderiym dedi doktor Gerek yok
aslında ben cerrahpaşada
falan yaptırabilirim diye düşünüyordum eşim sağolsun olmaz olmaz diyip
özele götürdü 1200 tl kdv li elden verdik 1000 tl aldı....
canımcım sağ tarafımda çok ağrı vardı kramplar şeklinde 2 gün geçmeyince korktum bende acile gittik doktor muayene etti ultrason yaptı birde idrar tahlili çok şükür bişey çıkmadı bebeğimide görmüş oldum bu vesile ile:)
olabilir dedi ayaklarını uzatıp dinlen kendini üşütme dediiolumunekankayizsmile
seninde yarın kontrol varmış hadi bakalım hayırlısı
güzelce bebeğini git gör bakalım doya doya inşallahŞeniz
geçmiş olsun ama bu hafatlarda çatı kendini doğuma hazırlıyormuş o yüzden kramplı ağrılar normalmiş ben oturup kalkarken çok canımı yakıyor hem bel ağrısı bacak krampları hemde kasıklarda ağrı... aman onlar iyi olsunlarda bunlar geçicek önemli deil
canımcım sağ tarafımda çok ağrı vardı kramplar şeklinde 2 gün geçmeyince korktum bende acile gittik doktor muayene etti ultrason yaptı birde idrar tahlili çok şükür bişey çıkmadı bebeğimide görmüş oldum bu vesile ile:)
olabilir dedi ayaklarını uzatıp dinlen kendini üşütme dediiolumunekankayizsmile
seninde yarın kontrol varmış hadi bakalım hayırlısı
güzelce bebeğini git gör bakalım doya doya inşallahŞeniz
Kızlar ben kızımı doyurup geliyorum :)
Sağol canım napalım bi değişiklik yok hala pıt pıt hissedemiyorum, sonucumuza kaldı 1 hafta heyecanla bekliyoruz boshayallersmile siz iyisiniz inş.
ben üniversitede yaptırdım doktor işlem ücreti almadı 1 gün önce muayneye gittik 140 ona aldılar bide özel laboratuvara götürdük tahlili orasıda 350 aldı
hadi bakalım hayırlısı canımcımm
bende pıt pıt arada hissediyorum canım
orta halli decam ediyoruz işte
haziranı bekliyorum 4 gözle izin başlasın diye
çok yoruldum çalışmaktan:kedi:
kısacası 500 tl ye patlamış biz de boşuboşuna fazladan 500 vermiş olduk amaaaan neyse sonuç güzel çıksın da parayla ölçülmez değeri demi ama....
ayyy valla ne diyeyimm rabbimde seni güldürsünn. yemin ederim gözlerimden yaş geldiii. benimde başıma geliyor bunlarda:))) çok daha fazla güldümm eşimin yaptıkları geldi aklımaaa:::)))))))))))))))))):dance:
]kızlar şubat bebişlerıne bakan oldu mu hıc??? ben dun gece baktım masallah masallah 41 kere pek datlılar sıpacıklar... bı gorsenız hıc 2-2.5 aylık gıbı degıl bazıları bı tontıs(masallah) 4 aylık gıbım:):)
az kaldı hazirana sonra 2 ayın var dinlendin dinlendin birisi yorgunluk falan dinlemicek anne ben anne hep ben dicek kaydirigubbakcemile3
öyle tabii ki yeterki Allah bebişlerimize sağlık sıhhat versin gerisi önemli deil...
rüyamda erkek çocuk emziriyordum ama kendi bebeğim değildi :uhm: