2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim canımın içi
çok yoğun yaa
birde yanımdaki çıktı yeni müdür geldi :eek:lmaz: pek buralara takılamıyorum:KK43:

sağol canımın içi daha güzeli sizlerin olsunnopuyorumnanaktan

oyyy canım kolay gelsın sana.... bebiş nasıl bu arada hareketlerını hıseetmeye basladın mı bıdenem:)

çigdemcım benım bır karnım agrıdı gece ozellıkle sag tarafım anlatamam baya korktum bebıısımın kıpırtılarını hısettemsem napardım bılmıyorum... bebek ne tarafımdaysa orası agrımaya baslıyo napıyosa sıpa ıcerde:):) sendede oluyo mu? bıde benım kızım artık bana cevap verıyo... ıyımısın kızım dıyorum tekmelıyo falan hıc tekmelemzken.... :):)

ağrı gibi olmuyor canım bildiğin tekme kıpırtı falan hee bazen cimcik gibi bişiler oluyor ama şey de oluyor bak mesela sola yatıyorsun ağırlığı solda hissediyorsun o şekilde oluyor canımcım...Birde benim oğluş baya bir aştı kendini yane çıkıp fırlayacak diye korkuyorum bazen oradan nasıl oluyorsa hep benim uyuma ve uyanma saatlerimde daha fazla tepiniyor.akşam da 2.5 oldu saat ben hala uyuyamamıştım (didemcim kızıyo bana ama:)))tam dalacağım sırada uyandırıyor....

]kızlar şubat bebişlerıne bakan oldu mu hıc??? ben dun gece baktım masallah masallah 41 kere pek datlılar sıpacıklar... bı gorsenız hıc 2-2.5 aylık gıbı degıl bazıları bı tontıs(masallah) 4 aylık gıbım:):)

ağrı gibi olmuyor canım bildiğin tekme kıpırtı falan hee bazen cimcik gibi bişiler oluyor ama şey de oluyor bak mesela sola yatıyorsun ağırlığı solda hissediyorsun o şekilde oluyor canımcım...Birde benim oğluş baya bir aştı kendini yane çıkıp fırlayacak diye korkuyorum bazen oradan nasıl oluyorsa hep benim uyuma ve uyanma saatlerimde daha fazla tepiniyor.akşam da 2.5 oldu saat ben hala uyuyamamıştım (didemcim kızıyo bana ama:)))tam dalacağım sırada uyandırıyor....

hehe ayyyy yerım ben onu ya.... masallah masallah... ya ama o uykunun arasında tekmeyle uyanmakta kotu oluyo... ben bıde uykusersemı noldugunu algılayamıyorum:):) dusun halımı... sıpacıklar yaramaz hreketlı olcaklar galıba:):)

offf konuştum şimdi kız sağolsun çıkmış fakslara çıkmamış fakslara baktı sonra dönüp labaratuarı aradı henüz sıvıdaki üreme bitmemiş dedi.Ama yarın büyük ihtimalle biticekmiş yani yarın 16:30 a kadar öğrenebilirim.Bana siz arayın isterseniz dedi anlıyor valla insanın halinden meraklanıyorum diye biz hemen dönmeye çalışıyoruz yarın öğleden sonra arayın dedi...Olmadı en geç p.tesi öğrenicem ama yarında arıycam mutlaka...

offf konuştum şimdi kız sağolsun çıkmış fakslara çıkmamış fakslara baktı sonra dönüp labaratuarı aradı henüz sıvıdaki üreme bitmemiş dedi.Ama yarın büyük ihtimalle biticekmiş yani yarın 16:30 a kadar öğrenebilirim.Bana siz arayın isterseniz dedi anlıyor valla insanın halinden meraklanıyorum diye biz hemen dönmeye çalışıyoruz yarın öğleden sonra arayın dedi...Olmadı en geç p.tesi öğrenicem ama yarında arıycam mutlaka...

öncelikle merhaba herkese...

sıkma canını stres yapma geç olsun güç olmasın hayırlı haberler alıcaksın Allah'ın izniyle... haftayada ben yaşıycam bu stresi bilmiyorumkismile

öncelikle merhaba herkese...

sıkma canını stres yapma geç olsun güç olmasın hayırlı haberler alıcaksın Allah'ın izniyle... haftayada ben yaşıycam bu stresi bilmiyorumkismile

valla yaaa çok stres yapıyorum eşimin arkadaşının eşi de amniyosentez yaptırdı da onların doktoruda merak etmeyin kötü bir sonuç olduğunda 1 hafta da dönüyor onlar bu haftaya kadar birşey çıkmadıysa temizdir büyük ihtimalle demiş...CADIARZU

hehe ayyyy yerım ben onu ya.... masallah masallah... ya ama o uykunun arasında tekmeyle uyanmakta kotu oluyo... ben bıde uykusersemı noldugunu algılayamıyorum:):) dusun halımı... sıpacıklar yaramaz hreketlı olcaklar galıba:):)

aaynen canım uyku sersemi aklına gelmiyor insanın dışarıdan bir darbe almış gibi oluyorsun..Valla çok hareketliler ama birde dünyaya geldikten sonra da böyle olacak bunlar:)))

valla yaaa çok stres yapıyorum eşimin arkadaşının eşi de amniyosentez yaptırdı da onların doktoruda merak etmeyin kötü bir sonuç olduğunda 1 hafta da dönüyor onlar bu haftaya kadar birşey çıkmadıysa temizdir büyük ihtimalle demiş...CADIARZU

hadi yaa kaydirigubbakcemile5

]kızlar şubat bebişlerıne bakan oldu mu hıc??? ben dun gece baktım masallah masallah 41 kere pek datlılar sıpacıklar... bı gorsenız hıc 2-2.5 aylık gıbı degıl bazıları bı tontıs(masallah) 4 aylık gıbım:):)

aaa dur ben de bakayım:))) nerede fotoları diye ayrı biyer mi var?

Ya sen gidicen biz nasıl öğrenicez çatlarım ben...

gunaydın guzel anneler ve cici bebişleri nasılsınız bugun

İyiyiz şekerim sen nasılsın

Ya sen gidicen biz nasıl öğrenicez çatlarım ben...

İyiyiz şekerim sen nasılsın

Valla yarın Lüleburgaz dayım akşamüstü Tekirdağa dönücez annemler de neti kapattırmıştı ama ben geçen sefer küçük pc yi alıp gittim bir baktım internet biyerlerden çekiyorkaydirigubbakcemile3sanırsam internet cafeden şifresiz de o zaman birasçık girmiştim ne yalan söyliyeyim:eek:Yine açıksa girer yazarım hiiiç merak etmeyin yarın akşşam üstü ama annemlere gidince anca 4 te veya daha sonrası haftasonu pek kimse olmuyor ama merak eden girip bakabilir:))))

canını sıkma tatlım...az kalmıs ıste bak yarın ogrenceksın guzel haberı alcaksın ıns...

X