günaydın güzel anniş adayları cumanız mübarek olsun allahım bebeklerimizi bizlere bağaşlasın canlarım
KKnın ennnn güüzzelll anneleriiii GÜNAYDIIIIIIINhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalımm???Ben Sağlık ocağından geldim şimdi
aşımı da vuruldum oğluşumun kalp atışlarını da dinledim.Ayrıca
bugün ayrı bir keyifliyim:dance:nedenini bilmiyorum heralde sabah
sabah yürümek iyi geldi ağrılarım daha az bugün.e bunların üstüne
bir de sonuç için arayıp güzel haberi verirlerse DEĞMEYİN KEYFİME
gunaydın annısler ya bugun benım cok basım donuyor sızdede oluyormu cok garıp ya basım donuyor ve halsızımneden olabılırkı acaba?
KIZLAR GÜNAYDIN geçmişi okurken kotum uykusunda konusan kocam deil benim :))
ve bazen kocamı kandırıp uyandıgımda sayıklıyorum mesala kızımın adını idil cok istiyordum en az bes defa uykumda sayıkladım :))) ve simdi ismi idil
günaydın kızlarr
2 haftadır yoktum çok yoğun günler geçirdim, kayınpederim kalp ameliyatı oldu, onun için koşturuyoduk, sizde ne var ne yok okuyamadım geçmişi, ama kendimle ilgili iyi haberleri veriym ben,
2 li testimde risk ıkmıştı biliyosunuz, 4 lü test gayet iyi çıktı yani herşey yolunda kızlar, vede erkek demişlerdi bana cinsiyetine ama kız çıktı, süpriz yaptı yani , allahtan hiçbişey almamıştım, şaşırdım, bu seferde emin olamıyorum şimdi, neyse 15 nisanda ayrıntılı ultrason var bakalım bidaha değişmez heralde
hoşgeldiiin geçmiş olsun kayınpederine allah sağlık sıhhat versin.Kızçende hayırlı olsun canım 2 li test riskli çıkınca bişi istemediler demi canım amniyosentez falan?
günaydın canımcım nasılsınnnopuyorumnanaktan
günaydın tatlım
ohh iğnenide oldun bebişinide dinledin süpeer
eh sen keyifli olmucanda kim olcak maşallah canımmmopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim cnm,
2 li test riskli çıkınca 4 lü testi beklememi istediler, ondada risk ortadan klktı, eğer bundada risk çıksaydı istiycekti ama doktorum,
kızlar soho nun bebeğinin cinsiyeti kesinleştimi, bide italyadan amniyosentez yaptırıcaktı nasıl geçti
Herkeze günaydın... bende geldim.. hepınızın cuması mubarek olsun kıslarrr
hmmm anladım canım doktordan doktora değişiyor herşey yaa benim doktorumda fazla pimpirinkli bazı doktorlar testleri istemeyebiliyor ya da sedece 2 li testi isteyip 3 lü veya 4 lüye gerek görmeyebiliyor Belki biliyorsundur.benim 2 li testim iyi çıktı sonra 4 lü testimde az birşey risk çıkınca amniyosentez önerdi bende yaptırdım bugün yarın sonuç alıcam bekliyorum:))))
kızlar soho nun bebeğinin cinsiyeti kesinleştimi, bide italyadan amniyosentez yaptırıcaktı nasıl geçti
Canımcım tam gelemedim ki göya çok işim yok habire tel. çalışıyor. Bana bak yoksa damadıma mı işkence ediyorsun sen günlerdir bak şimdi daha çok kızarım. Eee ağrıların geçmiş biraz tatlım çok sevindim.Didemciim nbr canım bir günaydın bile yok aşkolsun nasılsınız bakalım Masal bebiş nasılll????(Masal bebiş dedim benim oğluşta bi zıpladı yanikaydirigubbakcemile3)
hmmm anladım canım doktordan doktora değişiyor herşey yaa benim doktorumda fazla pimpirinkli bazı doktorlar testleri istemeyebiliyor ya da sedece 2 li testi isteyip 3 lü veya 4 lüye gerek görmeyebiliyor Belki biliyorsundur.benim 2 li testim iyi çıktı sonra 4 lü testimde az birşey risk çıkınca amniyosentez önerdi bende yaptırdım bugün yarın sonuç alıcam bekliyorum:))))
ya sevindim şimdi herkes iyi allaha şükür, sizi çok merak ettim çünki, şimdilik çıkıyorum kızlar inşallah hafta başından sonra buralardayım artık, kendinize bebeşinize çok iyi bakın, iyi beslenin , çok kilo alın hehe
hoşgeldiiiiiinopuyorumnanaktan
Çok teşekkürler angell
valla bende şok oldum cinsiyet konusunda
Herkeze günaydın... bende geldim.. hepınızın cuması mubarek olsun kıslarrr
Canımcım tam gelemedim ki göya çok işim yok habire tel. çalışıyor. Bana bak yoksa damadıma mı işkence ediyorsun sen günlerdir bak şimdi daha çok kızarım. Eee ağrıların geçmiş biraz tatlım çok sevindim.
Hastaneyi arayacaktın aradın mı?
eziyet edermiyim kız hiç ben damadınakaydirigubbakcemile3(kısı verion yane bise he:)))
ama o bana ediyo valla annesini bu sabah o kaldırdı kolum karnımın üstündeydi sola dönük yatıyorum daha tam uyanmadım ama bir baktım kolum inip kalkıyor sağ tarafımda :)))karnımın sol altına bir tekme bir de sağ üstten birşeyler yapıyor.yüzükoyun yatıyordu usg de iken sanırım çapraz duruyor bu aralar:))))
oyyy aramadım yaaa arasam mı şimdi acaba yoksa biraz daha beklesem mi öğleden sonra falan:uhm:
burcucum nasılın canım??? gorusemıyoruz ne zmandır.. bebişin yenı cicişlerını gordum alt acmanız n kadar sırın... gule gule kullansın bebiş:)
eziyet edermiyim kız hiç ben damadınakaydirigubbakcemile3(kısı verion yane bise he:)))
ama o bana ediyo valla annesini bu sabah o kaldırdı kolum karnımın üstündeydi sola dönük yatıyorum daha tam uyanmadım ama bir baktım kolum inip kalkıyor sağ tarafımda :)))karnımın sol altına bir tekme bir de sağ üstten birşeyler yapıyor.yüzükoyun yatıyordu usg de iken sanırım çapraz duruyor bu aralar:))))
oyyy aramadım yaaa arasam mı şimdi acaba yoksa biraz daha beklesem mi öğleden sonra falan:uhm: