off kızlar benim oğlan çok fena KOLİK ne yapacaımı şaşırdım defnecim sen ütü diyorsun bide
(( ben evi bile süpüremiyorum
(
eşimin parmaı kırıldı eli alçıda duşa girio ben yıkıyorum rahatsızlandı yine depresyonlarda yine ama bu sefer çok ağır neler yaşadım neler dr a zorla götürdük artık paranoyalar kurmaya başladı kafasında yemek yemicem dio zorla ağzına tıkıp ilaçlarını veriyorum ruh gibi dolanıo hepten kafayı üşüttü anlayacaınız 2 bebeim var artık çalışamıyor da
oğlan dün akşamdan beri ciyak ciyak
ben i deseniz kulaım şişti bi ağrı sormayın bugün sağlıkocaına gittim dış kulak iltihabı,orta kulaa dahi geçmiş olabilir zarı bile kapamış dedi antibiyotik ve ağrı kesici verdi şimdide ağzımda aft çıkıyor korkulu rüyamdır zaten.
Bari ben sağlam kalsaydım.Dün duş alamadım bugün de sular kesik artı dikişlerim sızlıyor...
Off eşim bulgaristan a gidiyor 10 gün yok annemler gelecek ama suratlar asılacak mevlüt yapmamız lazım ALLAH BANA SABIR VERSİN başka bişi demiyorum.... akannehir
bu arada bunları yazarken oğlum ikibüklüm kucaımda anca öle uyuyor arada ciyaklıyor çok sancısı var yavrumun metsil,rezene de artık fayda etmiyor son umudum nurse harvery de başladık bakalım.
Biz böyleyiz kafanızı şişirdik...ohh bee biraz anlattımda rahatladım..