Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben aptamil aldım ...hipp de iyiymiş sağlık ocağındaki hemşire söylemişti
kalkan kullanınca yaradaki iltihap kan falan çıkıyo ilk başta görüyosun zaten hemen dezenfekte edip geri takarsın
cnm sma yı tavsiye ederim.selam kızlar
mama olarak ne kullanıyorsunuz acil aldırmam lazım da..
bende bişey sorayım eldivenleri çıkardınızmı ben bugün tırnaklarını kestim eldivenleri çıkardım ağzına alıyodu çok ..yüzünü çizmezse takmıcam artık
bende şaşırdım ne yapacağımı üzerinide örttürmüyo açıyo hemen banyo yaptırınca sıkı giydiriyorum ama onun dışında çıtçıtlı kısa kollu badi gündüzleri akşamlarıda ayaklı pijama uzun kollu badi giydiriyorum ..geceleri bende çok üşüyorum titriyorum resmen havalar tam geçiş zamanı zor yani
Canım pompayla daha da beter oluyor wee nin silikon göüs ucu var onu kullan geçene kadar öyle emzir.Her emzirmeden önce göüslerini yıkarsan bile birşey olmaz.Benim fikrim mamaya alıştırma özellikle biberonla verme,of off annelik ne zormuş ya
gögüs uçlarım yara o halde bebişe vermrk istemiyorum mikrop kapacak diye wee nin manuel pompasını aldırcam şimdi inş. bulabilirler. bebiş aç mı kalıyo bilmiyorum mama da almam lazım...
Soudu canım, bende üşüyorum bebişte.Gerçi havalar sıcakken bile doumdan sonra o yangınların bi kısmı geçti demek hamileliktenmiş.bizde kızımızı yıkadık babasıyla emzirdim uyudu mis gibi kuzum karnını ayaklarınıda sıkıca örttüm sıcak sıcak uyuyor yavrum. birazdan misafirimiz gelicek eviminde tozunu falan aldım süpürmedim babamız dışarı çıktı ağlarsa duymam diye acamadım makinayı bizde haberler böyle. bu arada havalar mı soğudu ben mi üşüyorum hamileyken yanıp kavruluyordum şimdi donuyorum resmen kapı pencere açmıyorum ayağımda çoraplarım kalın pjialarımla oturuyorum :)))
Ben ilk haftadan itibaren 3 günde bir kesiyorum ve takmıyordum çünkü şuan elleriyle herşeyleri öğreniyorlarmış gelişim açısından takmayın diyorlar.Ama oğluşumun elleri buzvalla ben daha çıkarmadım.yarın tırnaklarını kesiceım artık takmıycam.ama yine korkuyorum biyerini çizer diye.çünkü çok ince tırnakları.