2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar merhaba, birazdan Duru'mu yikicam:) resim eklemeye çalıştım cepten ama olmadı sanırım. Gerçi facede var ama, face si olmayanlar icin eklemek istedim olmadı. Umarım herkes iyidir. Öptüm sizi :)
 

keşke bende doğumdan önce bu soruyu sorup tecrübeli birilerinden istifade etseydimde deli gibi temizlikle geçirmeseydim.canımm bol bol dinlen istirahat et sevdiğin ne varsa hepsini yap.son gece güzel deliksiz bi uyku çek.şimdiden tebrik ediyorum bebeğinle sağlıklı huzurlu bol uykulu günler diliyorum..
 
selam kızlar ben hala doğurmadım.öğleden sonra kontrolümüz var yarın 40. haftamız bitmiş olacak.bakalım hayırlısı
 
Kizlar merhaba, birazdan Duru'mu yikicam:) resim eklemeye çalıştım cepten ama olmadı sanırım. Gerçi facede var ama, face si olmayanlar icin eklemek istedim olmadı. Umarım herkes iyidir. Öptüm sizi :)

merhaba canım hoş geldin.resim eklenmemiş sanırım.tek başına yıkayabiliyormusun maşallah.biz gece uykusuna geçmeden önce yıkıyoruz o zaman annesini 1 saat fazladan uyutuyor benim minik meleğim.
 



canım sen sadece bebeğini düüşün ev işi olur gider.
 
merhaba hanımlar nasılsınız
artık sayımız çok azalmış gelen giden pek yok
defne25 çisem iyiymiş merak edenler için yazayım dedim.ağrısı varmış biraz duramıyormuş pc başında. sezeryanı hiç sevmemiş. toparlanıp gelmeye çalışcam dedi

ben de henüz doğuramadım 8 günüm kaldı. bi kaç gündür dışarılardaydım son eksikleri tamamlıyorum.doğum yapan arkadaşları takip edemedim kusura bakmasınlar hepsini tebrik ediyorum.

umarım doğum sonrası topiciğimiz öksüz kalmaz bebişlerimizi büyütmeye burdan devam ederiz.

hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
 
herkeze merhaba... anneler bısey sorcam... bebegımın gobegı 3 gun once dustu ama sımdı dustukten sonra gobegınde sıyah bı kısım kalıyo ya oda duscekmıs ya oda ıyıce kurudu duscek gıbı yarısı cıktı hatta... ama altında yesılımsı sumuksu bı sıvı var o normal mı?
 
selammm kızlllarr bız bugun 40+0 .hafta doldurddukkk ama hala tık yok bendee nezamn dogucakkk bu kızzzz bılmıyorum nazlanıyor galıbaa..normal dogum yapan arkdaslar sancılarr nası bıseyy nasıl gelıyor nerden gelıyorr..gelmesı ıcın bı onerınız warmııı gelsınn artıkkkkk sabırsızlannıyorrumm........sıcakkkk beklemeye halımm kalmaddııı uykusuzlukkkda canıma tak ettıııı artık kavusmak ıstıyorum melegımee........:ecrin_bebek:
 
Son düzenleme:
kızlarrrr merhaba.ben iki cocuktan fırsat bulup giremıyorum (
oğlum cok kıskanmaya basladı kızımı.süreklı bişey yapmasın diye peşindeyım.bide eşim izin aalamadı kayınvalıdede evıne gitti bütün işlleer başıma kaldı.dikişlerim hala acıyo.bugun tam 15gün oldu..doğum yapanların gözü aydın yapacaklarada Alalh kolaylık versın..
 

merhaba cnm.merak etme normal o.bi kaç güne kapanacak göbişi.sen pansumana devam et bi kaç gün daha.
 

selam canım, benim kızımın daha düşmedi ama alt tarafında dediğin gibi yeşilimsi bişey var.Dün doktora gitmiştik, doktor baktığında normal olduğunu söyledi. Alkolle temizlemeye devam et canım.O da kurur yakında. :)
 

Teşekkür ederim cnmm..tüm annelere ve bebişlere bol uykulu günler geceler olsun inşallahhh. zemuszemus
 
kızlar nasılsınız bakalım.bebişler geldi zor gelir olduk siteye.benim oğlumun gaz sancısı çok var.mahvoluyorum.uyku zaten yok.napalım.ii olsun sağlıklı olsunda.onun o ıkınmalarıda ayrı üzüyo beni zaten.

bu arada ben oğlum için ticker yapmaya çalışıyorum site kabul etmiyo yaaa.yardım edin lütfen
 

Selam canım, hayırlı olsun. Saat 12 ye kadar bol bol su ve meyvesuyu iç. Ameliyat sırasında çooook susuyosun.Ben doktordan su istedim ama vermediler tabi ki. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Pijama takımı bi kaç tane al yanına.Lazım oluyo, benim gibi üstüne nescafe dökebilirsin falan.kaydirigubbakcemile3 Ameliyattan sonra en az 3 saat su içme sakın. Yoksa benim gibi baş ağrısından ölürsün. Bu yüzden 2 kere acile gittik. Söylemediler bana hemen su içme diye. Ameliyattan sonra hasta bezi bağlıyolar, ertesi gün de orkid kullanabilirsin.Sonda çıktıktan sonra tuvalete giderken biraz zorlanıyosun yürüdüğün için, o yüzden hasta bezi iyi oluyo.Ben yanıma almadım da, hastanede verdiler. Ameliyattan çıkınca ,hatta ameliyatın yarısında birden üşüme hissi geliyo kan kaybettiğin için.Ben yanıma kalın bişey almadım ama hastanede battaniye verdiler. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.Birdeee bugün hep sulu şeyler tüket.Katı şeyler yeme. Ameliyattan sonra bisküvi yiyebilirsin. Bol bol da nescafe iç, baş ağrın olmasın. opuyorumnanaktan
 

Burdan yapabilirsin canımm. Lilypie - First Birthday ticker scene selection
 
oleeyyyy becerdim sonundaaaa....
valla kendime kızdım yaaa bu kadar beceriksizmiyim diyeee....
 
merhaba ya kimsecikler kalmamış ..ya doğurmaya gittiler yada doğurup bebişlerin yanında herkes galiba bir ben burda sancısız ağrısız bekliyorum..acayip bişey hiç bişey hissetmiyorum normal mi yani bebeğim gelecek heycanlanmıyorum sanki ben değilim her an doğuracak biri..aman ne bilim ben karnımda olmasına alıştım kuzumun..onu çok özledim ama pazartesi dr gidicez bakalım ne diyecek sezeryan istemiyorum ama suni sancıda istemiyorum...
 

Teşekkür ederim canımm. Yalnız benim doktor 12 den sonra da bişiler yiyebilirsin aç kalma dedi. Çok katı yiyecekler olmadıktan sonra sorun olmaz dedi..hatta beni saat 7 de çağırdı sabah. Ve gelmeden önce saat 6 gibi bir bardak kayısı suyu içebilirsin dedi. Hem sütün de hemen gelir o zaman dedi. Bi de sizler doğumdan önce süt yapma çayı içtiniz mi? İçtiyseniz kaç bardak içtiniz. Ben bi kaç gündür günde 1 bardak içiyorum ama etkisi olur mu bilmiyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…