Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Arkadaşlarım yoldaşlarım buraya bir foto bırakıyorum ama ümitlenmeyin herkese 3 yıldır kullanıp da hatalı sonuc vermediği için önerdiğim bi testti. Ben 3 yılın en büyük şokunu yaşıyorum burda. Boşuna paranızı dökmeyin testlere gecikmeniz varsa gidip kan verin
Bu arada buraya yüklerken kalitesi düşüyor fotonun ikinci çizgi gerçekte daha belirgin
Bende prodoctor marka 4 teste bariz pembe silik çizgi çıkardı hepsi 2 3 dakikada çıktı beta 1,73 geldi bencede testlere güven kalmadi

Herkese iyi akşamlar uzun bir aradan sonra yazıyorum çünkü bebek ümidini kesmiştim 🥹 sonra bu ay birinin tavsiyesiyle bir kadına gittim bana uzun zaman önce göbeğimin ve zamımın düştüğünü etrafını iltihap kapıp kurttuğunu bu yüzden de yumurtalarımın çalışmadığını ve yumurtalıklarım da fazla enfeksiyon olduğunu bu yüzden çocuğun olmuyor dedi. Hepsini yaptı iltihap için de acı yavşan otunu önerdi bir dahaki ay dene inşallah çocuğun olcak dedi . Bunu yazmamın sebebi ben iki yıldır tüm doktorlara gittim bana bir şeyin yok demeleri ama aslında doktorların da bilmediği şeyler var . Bir ay sonra umarım güzel haberi alırım 🙏
Göbeğiniz ve neyiniz düştü anlamadım orayı tam?
Yumurtalıklarınızdaki enfeksiyonu nasıl anladı acaba

Herkese iyi akşamlar uzun bir aradan sonra yazıyorum çünkü bebek ümidini kesmiştim 🥹 sonra bu ay birinin tavsiyesiyle bir kadına gittim bana uzun zaman önce göbeğimin ve zamımın düştüğünü etrafını iltihap kapıp kurttuğunu bu yüzden de yumurtalarımın çalışmadığını ve yumurtalıklarım da fazla enfeksiyon olduğunu bu yüzden çocuğun olmuyor dedi. Hepsini yaptı iltihap için de acı yavşan otunu önerdi bir dahaki ay dene inşallah çocuğun olcak dedi . Bunu yazmamın sebebi ben iki yıldır tüm doktorlara gittim bana bir şeyin yok demeleri ama aslında doktorların da bilmediği şeyler var . Bir ay sonra umarım güzel haberi alırım 🙏
Ben ilk kez yumurtalıklarda enfeksiyon diye bir şey duydum. Belki de ben duymadım 🤭

Valla inanılır gibi değil gerçekten benımde öyle muhtemelen o yüzden fazla umutlanmadım en önemli şey belirtilerle olcak galiba
Bende belirtilerden yola çıkarak yapmıştım. Te mayıs ayından alınma 3 testim vardı. Sonuncusuydu bu fotosunu paylaştığım yoksa her allahın günü test yapan biri de değilim. Ona rağmen psikolojim alt üst

Kizlar bat 27 Eylül 11 Eylül'de pik gördüm 12sinde çatladi gün aşırı değerlendirdik ovulasyon geçeli 10 gün oldu erken gebelik testi yaptım negatif çıktı gebelik yok mu yani bu aydan umudu keseyim mi yoksa hala umut var mı?

Sağlık olsun bir sonraki ay güzel haberlerini alırız inşallah dert etme, buda benim bu ayki durumum, 12 ağustosta regl oldum. Geçen ay düşük yaptım , 27.08 yumurtalama gözüküyor ama bi iki gündür akıntım var acaba daha erken mi yumurtladım bilmiyorum, gelecek ay 11.10 da regl olmam gerekiyor. İnşallah güzel haberler alırız hepimiz . Sence yumurtalamadan öncemi daha çok tutma şansı var yok sa sonramı?
Yumurtlamadan önce ilişki olması lazım ki yumurta catladiginda hazırda sperm olsun o yüzden gün aşırı olması gerekiyo bence

Arkadaşlarım yoldaşlarım buraya bir foto bırakıyorum ama ümitlenmeyin herkese 3 yıldır kullanıp da hatalı sonuc vermediği için önerdiğim bi testti. Ben 3 yılın en büyük şokunu yaşıyorum burda. Boşuna paranızı dökmeyin testlere gecikmeniz varsa gidip kan verin
Bu arada buraya yüklerken kalitesi düşüyor fotonun ikinci çizgi gerçekte daha belirgin
Yazını okumadan önce ilk fotoyu baktım çok sevindim sonra da yazını okudum 😒

Selam kızlar bana tekrardan doktor yolu göründü galiba. Geçen hafta cumartesi regl oldum salı günü bitti. Düne kadar öyle sanıyordum dün duştan sonra kan benzeri pembemsi bir akıntım oldu sonra birşey gelmedi. Bu gün beden temizliği yapacakken birden kan boşaldı çok değildi ama beklemiyordum. Kızlar ben iyiyim ama bedenim iyi değil galiba. A ayb00 @Beyond the sky @Denizz41 @Marryyj
Kuzum ihmal etme doktora git. Ara kanamalar bazen zararsız olsa da bazende başka şeylerin habercisi olabiliyor. İhmal edilebilecek bir durum değil bence

Bende belirtilerden yola çıkarak yapmıştım. Te mayıs ayından alınma 3 testim vardı. Sonuncusuydu bu fotosunu paylaştığım yoksa her allahın günü test yapan biri de değilim. Ona rağmen psikolojim alt üst
haklısın benımde oyle sabah test yaptım tekrar bu sefer bomboş dümdüz negatif neye guvencegımı sasırdım ... rabbım bekledıklerımıze tez zamanda kavustursun ınsallah ya sağlıkla huzurla dua etmekten başka çare gelmıyor elımden bir de etraf faktöründen cok tıksındım artk bılmıyorum bızlerın mı rahat olması gerekıyo rahat kafayla daha mı ıyı dıyorum neyse dıyorum sonra allah ıcımızı bılıyo kaynanamı arayıp kardeşı benım gelın 2.yi de dogurcakmış öyle ıse baslamayı dusunuyomus falan demıs canım sıkıldı her ıstedıklerınde yaptıkları bırsey heralde dıye dusunuyorum bızımde bu sekılde agzımızı arıyorlar... daha cocugu 4 aylık bu arada... bızımde kolaylıkla gelsın umutla bekledıgımız bebıslerımız

haklısın benımde oyle sabah test yaptım tekrar bu sefer bomboş dümdüz negatif neye guvencegımı sasırdım ... rabbım bekledıklerımıze tez zamanda kavustursun ınsallah ya sağlıkla huzurla dua etmekten başka çare gelmıyor elımden bir de etraf faktöründen cok tıksındım artk bılmıyorum bızlerın mı rahat olması gerekıyo rahat kafayla daha mı ıyı dıyorum neyse dıyorum sonra allah ıcımızı bılıyo kaynanamı arayıp kardeşı benım gelın 2.yi de dogurcakmış öyle ıse baslamayı dusunuyomus falan demıs canım sıkıldı her ıstedıklerınde yaptıkları bırsey heralde dıye dusunuyorum bızımde bu sekılde agzımızı arıyorlar... daha cocugu 4 aylık bu arada... bızımde kolaylıkla gelsın umutla bekledıgımız bebıslerımız
Kuzum yaa çok şaşkınım bildiğin çizgi vardı dünki testinde. Artık testte yapamacağız anlaşıldı. Offff bu çevre yokmu bazen var ya başka bir ülkeye taşınmak istiyorum herkesten uzak. Dün bir doğum gününe gitim eşimin kuzeninin karısı 2.5 aylık hamile bir tanede kızı var 6 aylık o da. Böbürlene böbürlene anlatıyor yok kontrole gittim doktor yok şöyle dedi böyle dedi karnıma baksana şimdiden kocaman oldu doğurana kadar nasıl olur falan diyor. Hani tamam konusu açılsa dese falan anlarım da alakasız bir konuda bunu anlatıyor bana insan biraz düşünür değil mi bunlarda bebek istiyor olmuyor bide ben konuşup üzmiyim der ben olsam derim yani empati yapmaya çalışırım

allah herkesib çarşısını pazar etsin diyeceksin sana böyle muhabbbetle gelen olursa. Sen kendi bozulan ruhunu(hormonlar psikoloji vs) zor taşıyosun zaten bir de başkaları yük bindirmesin omuzlarına

Kuzum yaa çok şaşkınım bildiğin çizgi vardı dünki testinde. Artık testte yapamacağız anlaşıldı. Offff bu çevre yokmu bazen var ya başka bir ülkeye taşınmak istiyorum herkesten uzak. Dün bir doğum gününe gitim eşimin kuzeninin karısı 2.5 aylık hamile bir tanede kızı var 6 aylık o da. Böbürlene böbürlene anlatıyor yok kontrole gittim doktor yok şöyle dedi böyle dedi karnıma baksana şimdiden kocaman oldu doğurana kadar nasıl olur falan diyor. Hani tamam konusu açılsa dese falan anlarım alakasız bir konuda bunu anlatıyor bana insan biraz düşünür değil mi bunlarda bebek istiyor olmuyor bide ben konuşup üzmiyim der ben olsam derim yani empati yapmaya çalışırım
ama biliyormusun hepsi bizimde hakkımıza giriyolar bir insanı bile bile allahın ona verdiği nimetler ile övünerek üzmek başkasında yokken. ben utanıyorum bu konularda bu mal mülk her ne olrsa olsun ki böyle bi konuda calısıpta edinebilceğimiz bşey değil tamamen nasip olan bişey o da böyle bi sınav verebılırdı hayat bu hiç belli olmaz belki cok övündüğü doğan evladı ile imthan olacak bilemezki ne kadar kolay böyle davranıyolar ben artık herkesın herseyı yuzune vurmaya laf sokmaya karar verdım boyle gereksız ovunenler ve laf sokan ınsanlar ıle falan bide eleme yapcam aynı ortamda bulunmayacağım ...

allah herkesib çarşısını pazar etsin diyeceksin sana böyle muhabbbetle gelen olursa. Sen kendi bozulan ruhunu(hormonlar psikoloji vs) zor taşıyosun zaten bir de başkaları yük bindirmesin omuzlarına
aynen öyle asla anlayış yok olursa sevmeyi bile hakettiklerini düsünmüyorum cunku bu zamanları ben unutmucam hatırlatıcam onlara ve anladıkları zaten yok ancak yaşayan insanlar bilir bunu söylemesi konusması bazılarna öyle kolayki benı hıckımsenın cocugu ılgılendırmıyor artık eşimin kuzenının eşide bana cocugunu sevmedıgımız halde böyle bi agu bugu yapmıstık opmemıstık kendınızınkını dogurunda onu sevin demıstı kendının 2 kızı var böyle buyuk konusmak ne kadar yanlıs allaha havale ettım onu ben mesela ...

Yani bende mecbur gittim yani eşim olmasa hiçbirinin yüzüne bakılacak insanlar değiller. Ya ben hamile iken kontrole falan gittiğimde utanırdım ya karnımı falan saklardım hastane sonuçta tedavi için gelen vardır olmayan vardır diye çünkü zamanında kendim çok üzülüyordum. İkiz olduğunu bile 5.ayımda duymuştu etraf. Sanki kendileri yapıyormuş gibi davranmaları yokmu bide. Keşke herkeste akıl fikir vicdan olsa. Ama Rabbim biliyor kıskanmıyorum sadece üzülüyorum 😔
ama biliyormusun hepsi bizimde hakkımıza giriyolar bir insanı bile bile allahın ona verdiği nimetler ile övünerek üzmek başkasında yokken. ben utanıyorum bu konularda bu mal mülk her ne olrsa olsun ki böyle bi konuda calısıpta edinebilceğimiz bşey değil tamamen nasip olan bişey o da böyle bi sınav verebılırdı hayat bu hiç belli olmaz belki cok övündüğü doğan evladı ile imthan olacak bilemezki ne kadar kolay böyle davranıyolar ben artık herkesın herseyı yuzune vurmaya laf sokmaya karar verdım boyle gereksız ovunenler ve laf sokan ınsanlar ıle falan bide eleme yapcam aynı ortamda bulunmayacağım ...

Yani bende mecbur gittim yani eşim olmasa hiçbirinin yüzüne bakılacak insanlar değiller. Ya ben hamile iken kontrole falan gittiğimde utanırdım ya karnımı falan saklardım hastane sonuçta tedavi için gelen vardır olmayan vardır diye çünkü zamanında kendim çok üzülüyordum. İkiz olduğunu bile 5.ayımda duymuştu etraf. Sanki kendileri yapıyormuş gibi davranmaları yokmu bide. Keşke herkeste akıl fikir vicdan olsa. Ama Rabbim biliyor kıskanmıyorum sadece üzülüyorum 😔
bende öyle gerçekten sadece kalbımızı kırıyolar ve hakkımı helal etmıyorm... ne kadar düsünceliymişsiniz hatta fazla hassas davranmıssınız ınsallah bunun ödülünü alıcaksındır canım benım :KK200:

X