Popüler Konu 2025 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimle aynı yaşta (38) ikiz doğum yapan arkadaşım buraya yaptırdı. Doktorum yönlendirmedi; doktor muhtemelen hastaneye yönlendirecek çünkü gittiğim hastanede de yapıyorlar; o sebeple ben uluslararası çalışan bir lab tercih etmek istiyorum, daha güvenilir geliyor. Sonuçta bu lab’lara tüm dünyadan bir sürü veri gidiyordur.
anladım sanırım ben de öyle yaptıracağım, teşekkür ederim. doktorum ikili test muayenesinde konuşuruz vs dedi de beklemek istemiyorum

İyiyim canım benim teşekkür ederim.Her şey yolunda çok şükür. Bu hafta kontrole gidicem inşallah. Sen nasılsın? 🤗🤗
Caniim merak etmistim seni cok sevindim herseyin yolunda olmasina, haber ver kontrole gittiginde de insallah her sey guzel gecsin. Kac haftalik olucakk gittiginde tahminiii <3

Iyiyim ben de fetal dna sonucum geldi bugun daha da rahatladiiim

Caniim merak etmistim seni cok sevindim herseyin yolunda olmasina, haber ver kontrole gittiginde de insallah her sey guzel gecsin. Kac haftalik olucakk gittiginde tahminiii <3

Iyiyim ben de fetal dna sonucum geldi bugun daha da rahatladiiim
Kuzum benim 11 haftalık olmuş olacak doktor sat ı 13 temmuz a çekti.

Sevindim canım, bundan sonrası da güzel ilerler inşallah. Gelebildin mi Türkiye'ye? 😍😍

Kuzum benim 11 haftalık olmuş olacak doktor sat ı 13 temmuz a çekti.

Sevindim canım, bundan sonrası da güzel ilerler inşallah. Gelebildin mi Türkiye'ye? 😍😍
Oh cok iyi 11 haftalik masallah, az kaldiii. Testleri yaptirdin mi yaptiricak misin?

Geldim dondum bile, orada da doktora gittim. Sukur her sey yolunda. Annemin yemeklerini yedim simdi onlari ozleyerek burada kendimce biseyler yapmaya calisiyorum :KK71:

Cinsiyet de belli oluyor sordunuzmu parti ipeki ogreniceksiniz 💕
Ben Hollanda`dayim, burada 20.haftaya dek soylemiyolar cinsiyeti nipt ile bile :KK43: O yuzden ogrenmedim ama 20.haftadan once TR`ye gelirsem orada, gelmezsem de burada zarfa koymalarini isticem sonra da esimle ikimiz ogreniriz dedik pastanin ya da biseyin icine koydurup :KK70:

Aslinda gecen hafta ultrasonda ebe bebegin basindan tuttu ki bacaklarini gorelim diye, hic aklima gelmedi orada iki bacak arasina bakmak heyecandan. Bu persembe de ilk detayli ultrasonu var TR`deki o ense kalinligina vs. bakilan gibi olanindan, belki orada goruruz :KK70:

Arkadaşlar farkettiğim bişiyi paylaşmak istedim. Son adetimden beri bugün 3. regl dönemim. Tabii ki hamile olduğum için regl olmuyorum ama farkettim ki regl dönemine denk gelen günlerde felaket bir şişkinlik yaşıyorum. Karnım yine 5 aylık gibi kocaman oldu şişkinlikten; dedim acaba aslında regl dönemine denk geliyor ama vucut tam algılayamadığı için böyle bişi olabilir mi; uygulamadan kontrol ettim ve evet direkt bugun normalde reglimin ilk günü.
Bence artık vücut iyice anlayacak durumu ve bulantım da geçecek bu bir kaç günün geçmesiyle.

Ben Hollanda`dayim, burada 20.haftaya dek soylemiyolar cinsiyeti nipt ile bile :KK43: O yuzden ogrenmedim ama 20.haftadan once TR`ye gelirsem orada, gelmezsem de burada zarfa koymalarini isticem sonra da esimle ikimiz ogreniriz dedik pastanin ya da biseyin icine koydurup :KK70:

Aslinda gecen hafta ultrasonda ebe bebegin basindan tuttu ki bacaklarini gorelim diye, hic aklima gelmedi orada iki bacak arasina bakmak heyecandan. Bu persembe de ilk detayli ultrasonu var TR`deki o ense kalinligina vs. bakilan gibi olanindan, belki orada goruruz :KK70:
Benim 11de doktor tahmin yürüttü kız gibi ama net değil dedi daha cinsel organı yoktu ama nipht oğlan dendi 🩵 ultroson da gozetle bacak aralarını belli olursa 🤭🤭🤭

Benim 11de doktor tahmin yürüttü kız gibi ama net değil dedi daha cinsel organı yoktu ama nipht oğlan dendi 🩵 ultroson da gozetle bacak aralarını belli olursa 🤭🤭🤭
Ayy masallah <3

Evet persembe 13.hafta olucak tam o yuzden artik belli olur birazcik diye dusunuyorum, incelicem guzelce :KK70:

Ayy masallah <3

Evet persembe 13.hafta olucak tam o yuzden artik belli olur birazcik diye dusunuyorum, incelicem guzelce :KK70:
Senin kesin Nisan mi doğum benim Mart sonu Nisan başı gibi o yüzden iki grubu da okuyorum hergun 😄 sezeryanla olursa bayram öncesi olur sanırım doktorum henüz bişe demedi bu konuda

Senin kesin Nisan mi doğum benim Mart sonu Nisan başı gibi o yüzden iki grubu da okuyorum hergun 😄 sezeryanla olursa bayram öncesi olur sanırım doktorum henüz bişe demedi bu konuda
Ay bayram ne zamana geliyoor?

Benim de sanki Mart`in sonunda olucakmis gibi geliyor sizinki gibi, ebe dogum icin 3 Nisan 2025 dedi, tam 40.hafta oluyor sanirim, 10 gun onceyi 10 gun sonrayi dusunmek lazimmis ben de Mart grubunu cok okuyorum cok tatlislar ve cok bilgi paylasiyolar aktifler :KK200:

Sezeryan mi istiyorsun dogum? Ne sekilde gelicegini bebis belirlicek tabi ki ama ben bekleyebildigim kadar beklemek isterim normal dogmasi iciiin.

Cumartesi nipt testi yapilacak o kadar heyecanliyim ki ilk bulusmaya gider gibi heyecanliyim zaman gecmiyo sanki😂 aslinda cok cok iyiydim 1 aydir sadece hareketlerime yemeye icmeye bakiyordum ama bu cinsiyet beni aldi goturdu yine son bikac gundur😂 neyse ne sanane kizim diyorum kendime shdjs inşallah benim ve hepimizin bebeği sağlıklıdırr

Kizlar bu arada benim carsamba günü Allahın izniyle 12. Haftam oluyor bu da ilk trimester bitti bitiyor demek. Sunu soyleyebilirim ki ben kusma bulantı yasamamama ragmen yine de ilk trimester bitişi süpermiş… psikolojim ve enerjim yükseldi libidom yerine geldi daha iyiyim. İştahım çok daha iyi. Bide bunlar artı sizlerin kusması kesilecek daha da iyi olacaksınız. Ben zzaten midem bulanmıyor ilk trimester bitse neee bitmese ne diyordum ama farkediyormus. Bunu düşünün rahatlayın✌🏻

X