- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
slm kızlar benimde oğlum 06.08.2010 da dünyaya geldi sonunda normal kontrole diye gitmiştik 3 cm. açılma varmış doktur salmadı 8 saat sancıdan sonra normal doğum gerçekleşemedi maalesef ve acil sezaryana alındık çok şükür bugün 10 günlük oldu anne olmak çok zormuş gerçekten :)
merhaba güzel annişler fotokolik ve bluspirito haber yok anlaşılan allahım hayırlısıyla kucağına almayı naip etsin ayriyetten epic yazmamış hiç doğurdumu acaba
evet aramızda 1 gün var senin doktor ne diyor.20 sine kadar normal doğum olur mu dedi yoksa 20 sinden sonra alırmıyız dedi.hiç açıklık var mı sende.bende ne açıklık var ne de sancı geçenlerde bel ağrılarım oluyor oda yok artık...ayy birde suni sancıyı çekipte sezeryan olmaktan korkuyorum....eyvahedigeldismilelaluz aramızda 1 gün var benim drumda nedense 20 sinden sonra beklemesini istemiyor galiba yani tam anlamadım ama max. 26 sı diyor sonrada peşine 20 sini geçmesin diyor ee benim elimde değil ki?
Merhaba Kızlar,
biz de evimize geldik çok şükür kızıma kavuşabildim sonunda uzuun uzuuun sancılar sonrasında... normal doğum için çok çabaladım çok uğraştım yaklaşık 8 saat suni ve kendi sancılarımı çektim ama açılmama olmadı sonunda sezeryan olmak zorunda kaldım.... ama olsun yavruma sağ salim kavuştum ya gerisi önemli değil... şimdi uyuyor hazır o uyurken ben de biraz dinleneyim sonra yine gelirim...
kendinize iyi bakın...
merhaba kızlar
sımdı doktordan geldım oğlum donmemıs sezeryana gırıyorum sımdı hastaneye gıdıyorum 2 gıbı amelıyat olucam dualarınızı esırgemeyın allahım hepımızı tez vakıtte sağsağlım kurtarsın
kızlar bugün kontrol oldum ya akıntım kahverengimsi gelmiş normal di mi paniklemeye gerek yok
ishalden olabilir belin falanda ağrıyor mu hadi bakalım inşallah sancıdır tabi normal istiyorsan
bende dua ediyorum sancım olsun diye ama yok yok