- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
Bende çıkıyorum kızlar sizlere şimdiden iyi bir hafta sonu dilerim yarın yokum :)))
Ben hiç ağlamıyorum ya. Okuyorum hepsini genelde.Sonra kendimi onların yerine koyuyorum.ayy diyorum ben de mi böyle doğurucammm. kaydirigubbakcemile3
Güle güle canım, sen de kendine iyi bakkk.
İyiyiz canım sen nasılsın ? opuyorumnanaktan
merhabalar canlarr
napıyosunuz
ay öldüm bugün yeni müdür geldi başıma:)
yerimden kıpırdayamadım geçmişede bakamadım
herkes iyidir umarımm:kedi:
iyiyim canım bir şey soracaktım sana bizim ev dubleks yatak odası üst katta ama ev kaloriferli değil buraya doğal gaz gelmedi bebek için beşik problem biraz eşim chicodan 390 tl olan park beşiyi beğendi ama uzunluğu100 santim 2 yaşına kadar yatar en fazla birde çilekte normal beşik var 360 tl onda 3 yaşına kadar yatar ama salonda durucak diye eşim ufak tefek olsun diyo bizimde ilk bebek bilmiyorum hangisini alsakboshayallersmile
birde kızlar bebek nevresim takımları var tanesi 50 .60 arası bir tanemi 2tanemi alsak yoksa daha ucuz bir şeye mi baksak pamuklu olmasıda önemli 2 nevresim 3 sene yeter gibi çok alınacak şey var çok akrabalardanda kimse demiyorki bir eksiğinide biz yapalım diye
annelerden çoğu geceliklerini bile almışlar doğumda giyecekleri demek tamamladılar bebek için alınacakları
merhabalar canlarr
napıyosunuz
ay öldüm bugün yeni müdür geldi başıma:)
yerimden kıpırdayamadım geçmişede bakamadım
herkes iyidir umarımm:kedi:
birde kızlar bebek nevresim takımları var tanesi 50 .60 arası bir tanemi 2tanemi alsak yoksa daha ucuz bir şeye mi baksak pamuklu olmasıda önemli 2 nevresim 3 sene yeter gibi çok alınacak şey var çok akrabalardanda kimse demiyorki bir eksiğinide biz yapalım diye
İyiyiz canım , sen napıyosun bakalım ?
İyiyiz canım , sen napıyosun bakalım ?
Çilekteki normal mobilyalı beşik sanırım değil mi? Benim yerim olsa bende mobilyalı alırdım. Ama ilerde tek kişilik yatak olanı kullanamayacağım için park yatak alıcam. Senin yerin varsa sonradan büyüyen mobilyalı beşikleri almanı tavsiye ederim. Ablamın oğlunun var,ucundaki komidin gibi yeri çıkarınca tek kişilik yatak oluyo. Mobilyalı beşikle yanına şu ucuz olan beşiklerden de alabilirsin, 6 aya kadar kullanılan beşikler var ya. İlk zamanlar onu kullanır, hem taşıması da kolay onun.Biraz büyüyüncede diğerini kullanır. opuyorumnanaktan
hoşgeldin burcucum nasıl olalım işte hep aynı
ben bugünlerde acayip ağrılıyım 4 gündür bütün
kemiklerim ağrıyor((
Sen nasılsın kaça kadar çalışıyorsun?
saol canım ya bu alışveriş olayı bana sıkıntı oldu ne daha kullanışlı iyi bilmiyorum etrafta kimse yok akıl veren herkez biz nasıl baktık diyo tek başımıza büyüttük diyo ben bakarım benim ilk hamileliğim 6 sene önceydi ozaman ranzalı oda takımı almıştım istikbalden genç odası o var yani büyüyen beşiğe gerek yok tek beşik olsa yeter onuda mobilyamı yoksa parkmı alsam diyorum kışın salonda klima var beşik orda durmak zorunda
birazdan çıkıcam tatlım
bende dün akşam çok ağrılıydım acile gittim
ama bişey çıkmadı çok şükür bu vesileyle bebeğimide görmüş oldum:)
doktor bu ağrıların normal olduğunu söledi
kendimizi sıcak tutmamızı dinlenirken ayaklarımızı uzatmamızı falan söledi
az kaldı canım 4 ay sonra alıcaz bebişleri kucağımıza yavaş yavaş inşallah rahatlıcaz
saol canım ya bu alışveriş olayı bana sıkıntı oldu ne daha kullanışlı iyi bilmiyorum etrafta kimse yok akıl veren herkez biz nasıl baktık diyo tek başımıza büyüttük diyo ben bakarım benim ilk hamileliğim 6 sene önceydi ozaman ranzalı oda takımı almıştım istikbalden genç odası o var yani büyüyen beşiğe gerek yok tek beşik olsa yeter onuda mobilyamı yoksa parkmı alsam diyorum kışın salonda klima var beşik orda durmak zorunda
Ben de nevresim konusunda hiç bilgili değilimi henüz almadık, annemle çıkıcaz alışverişe. Bİzde de bana kızıyolar bür sürü şey alma diye, ama bende almadan duramıyorum ki . bilmiyorumkismile
O zaman park yatak al canım, hiç olmazsa büyüyünce kaldırırsın. Yİne de karar senin. opuyorumnanaktan
canlar sıkıntı falan yapmayın yav alışveriş dediğin nedir ki herşeyden birer birer
almaya çalışın üstelik zevkle ama sıkıntıya gerek yok ben de bebişim sağlıklımıdır
diye stresteyim sağlık haberini bir alayım o zaman o alışveriş stres değil büyük bir
zevk olacak benim için:)))))
ya sen keyfindenmi alıyosun hepsi ihtiyaç hepsi lazım bebeğe kızkardeşim bir hastane çıkışı almıştı yetmedi ben kusunca yada altına kaçırınca hemen elimde yıkamak zorunda kalıyordum çok kirleniyo diyolar ya doğru şimdi bir nevresim alsak kustu yada bezinden sızdı ne sericez deyiştirdiğimizde altına kız kardeşimde bir hastane çıkışına 80 tl vermişti çokta pahalı bu bebiş eşyaları
aaa geçmiş olsun şekerim senin de böyle heryerin mi ağrıyordu kasıkların
falan değil dimi?