hosgeldın fıstıgımmmm yogun mu calıstırıyolarmıs benım datlısımı bu gunlerde...
oyyy canım benım.... bende trtde penguenlerın belgeselını ızledıgımde cok etkılenmıstım nası aglamıstım eşimde dalga gecmsıtı... hatta o arada bırı aradı eşim dediki o su anda cok mesgul penguenlere aglıyoklava:
hosgeldın canım... evet hızla ılerlıyo Saglıkla kucagımıza alalım ıns...
demı datlışım... en guzel gunlerımız gercekten kıymet bılmek lazım....
kızlar ya benim karnım çok ağrıyor belimde öyle doktorumu aradım bulamadım ne yapacağım sinirlerim bozuldu yatsam dinlensem geçermi yaaaa
hihhh kıyamam ben sana özlemcim ya daldım bir yandan ağlayıp doğum hikayesi okuyorum kusurta bakma kuşum ben de neden yoksun diyordum içimden kusura bakma ne olur ya üzüldüm şimdi bak ağlarım Şeniz
Valla bir kimse almasaydı selamımı koşa koşa kendimi yatağa atıp tepine tepine hüngür hüngür ağlayarak kendimi fena halde dışlayacaktım ki sen yetiştin imdadıma.
opuyorumnanaktan
Ben Geldiiiiiimmm Ben Geldiiiimmmm sositososito hihoyyyt ....
sonunda gelebildim... parmaklarım ağrıyor yazamıyorum ama olsun... burdayım en azından :))))
Nassınız canlar??? Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldinizzzz :))) Sağlıklı hamilelikler dilerimmm :)))
selam kızlar nasılsınız yolculuk ne kadar hızlı geçiyo dimi altıncı ayı doldurmaya başladık....
kızlar ya benim karnım çok ağrıyor belimde öyle doktorumu aradım bulamadım ne yapacağım sinirlerim bozuldu yatsam dinlensem geçermi yaaaa
ben çıkıyorum kızlar dinleneyim bari biraz sonra görüşürüz
selamlar kızlarrrr
doğum hikayelerini bende okuyodum biraz öncee..korka korka ve arada çaktırmadan ağlayarak okudum yaaa..allah hakkımızda hayırlısı kolayı iyisi nasıl olcaksa öyle doğumu versin inşalllaaaaaaaaahhhhhhhhh..
Buarada artık ben oğluşumun hareketlerini artık daha net hissetmeye başladım.ve dün akşam da tepişirken karnımı açtım baktım veee gözlerime inanamadım.bi tepiğinde vurduğu yer yukarı çıktı indi..gözlerime inanamadımmmm.ay çok garip bişey..ama tabi çok güzel..ilk defa gözümle görmüş oldum.iki-üç gün öncesinden pek hissetmiyodum çünküü..birdenbire artmaya başladı artık tepiklerii...
nese kızlar benım kocıs geldı bırazdan yemek faslı baslar ben cıkıyorum hepınızı opuyorum kocamna... bıde göbüşlerınızı sevın benım ıcın:):)
Kızlar benim de çıkışıma az kaldı öpüyorum hepinizi işleri toplayıp çıkıyorum yarın görüşürüz mucks
Özelden mail attım canım nereden okuduğumu.
İyi akşamlar didemcim öp bizim için oğlunu
ya bir yazıda şöyle yazmışlar çok ağladım "Hiç üzmedin beni. Öyle ki bazen hamileliğim hayatımın sonuna kadar devam edecekmiş, hiç bitmeyecekmiş gibi hissettim. Şimdi düşünüyorum da haklıydım aslında. Göbek bağı kesilse de anneyle çocuğu arasındaki gönül bağı o kadar sağlam ki senin ve hiçbir şeyin koparmaya gücü yetmiyor."
selamlar kızlarrrr
doğum hikayelerini bende okuyodum biraz öncee..korka korka ve arada çaktırmadan ağlayarak okudum yaaa..allah hakkımızda hayırlısı kolayı iyisi nasıl olcaksa öyle doğumu versin inşalllaaaaaaaaahhhhhhhhh..
Buarada artık ben oğluşumun hareketlerini artık daha net hissetmeye başladım.ve dün akşam da tepişirken karnımı açtım baktım veee gözlerime inanamadım.bi tepiğinde vurduğu yer yukarı çıktı indi..gözlerime inanamadımmmm.ay çok garip bişey..ama tabi çok güzel..ilk defa gözümle görmüş oldum.iki-üç gün öncesinden pek hissetmiyodum çünküü..birdenbire artmaya başladı artık tepiklerii...
nese kızlar benım kocıs geldı bırazdan yemek faslı baslar ben cıkıyorum hepınızı opuyorum kocamna... bıde göbüşlerınızı sevın benım ıcın:):)
Hoş geldin canım, iyiyz sen nasılsın ?opuyorumnanaktan
Kızlar benim de çıkışıma az kaldı öpüyorum hepinizi işleri toplayıp çıkıyorum yarın görüşürüz mucks
selamlar kızlarrrr
Cnm cım çooookkk yakındır seninde hiç üzülme.bende iki-üç gün öncesine kadar senin gibiydim.birdenbire olmaya başladı.zaten güçlü oluyo o pıtpıtlardan biraz daha farklı gibi.ayy filan diyosun olunca..ne oluyo diyosun :)))))) olunca anlıcan ne demek istediğimi.az bi daha sabret.bide geçen akşam sırt üstü uzandım.eşim önce konuştu karnıma doğru sevdi.sonra elini koydu hemen.veee ardından kaç kere hoplattı.eşimde eliyle hissetti.ayy çocuk gibi sevindik inan.çünkü ben hep hissetmiyom hissetmiyom demekten eşimde gıcık olmaya başlamıştı.sizde öle deneyin bakalım.belki babasının sesine tepki verebilirCanım benim ne güzel hissetmeye başlamışsın, ben niye hala hissedemiyorum ya. Çok hafif belki bişiler oluyo ama, tekme mi anlamıyorum. Nasıl bişi? :çok üzgünüm:
Canım benim ne güzel hissetmeye başlamışsın, ben niye hala hissedemiyorum ya. Çok hafif belki bişiler oluyo ama, tekme mi anlamıyorum. Nasıl bişi? :çok üzgünüm:
ama bende salya sümük oldum şimdi
Arkadaşlar saatler ileri alınınca havada kararmıyo mesainin bittiğini anlamıyorum valla:))))
ben yavaştan wc filan sonrada çıkayım..hepinize iyi akşamlar diliyorum.bebişlere ve kendinize iyi bakın olurmuuuuu ....
kızlar bu gün nasılsınız bakalım kimseler varmı