slmn kızlar biz geldik yatıyoruz bol bol şükür ki ağrılarım azaldı yarın da tekrar kontrole gitcez bakalım ne diycek doktorumuz
sizler nasılsınız?
Boşver be canım senin doktor bilmiyor biz bu kadar hamile ondan iyi biliriz de mi alkisalkisalkis
Aman canım sen yat Aslıcım kaçta randevun?İşallah iyi haberler ile gelirsin canım senin dr. c.tesi çalışmıyor di mi?Hiç göremedim kendisini
hoşgeldin canım yat yat dinlen sen...
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM:)))
çok güzel iyi günlerde kullansınnn
inş çok güel haberlerle gelirsinnnn
kızlar gittim geldim ama muhabbet yok valla.
Ben de balkonumu yıkadım çamaşır attım makinaya
beyaz çamaşırım çıktı
onları seriyordum bir baş dönmesi.geldim içeri uzandım.
sepetin yarısı duruyor daha asılacak.ama başımda küt küt
ediyor.Valla antreyi süpürürken çok fena oldum üstüne
kayınvalidem geldi o devam etti süpürmeye sonra bende viledaya
sildim hiç içime sinmiyor elle silmeyince ama napiiiym.acayip
rahatsızım bugün.Yarında yapamıyacağıma göre bugün yapmak
zorundayım.Kocişe de mesaj attm pisim beni bugün hiç aramadı diye
cevap yok kaç saattir.Şimdi hain bir şaka düşünüyorumsempatiksalakcinni
slm kzılar
nasılsınız? geçmişi okudum ama tek tek cevap yazamayacağım zeynebi şimdi uyuttum
anca bir sinir harbinden sonra
içimden hiçbişey yapmak gelmiyo valla artık
bensiz 1 sn geçirmiyo yanımda otururken bile kucağıma gelip ayağa kalkmak istiyo nasıl uyukusu var anlatamam sabahtan beri kaç kere götürdüm uyutmaya uyumuyo uyumuyooooo
mızmız oluyo o zamnada hep ne oynuyo ne bişey
bıraktım odasına çıktım geldim en sonunda işlerimi yapmaya başladım gelmiş emeklemiş banyoya girmeye çalışıyo çık dışarı dedim başladı ağlamaya
dişten dedim huysuzluğu ağrı kesici vermiştim zaten yok banamısın demiyo ne yapıcam ben uyku problemini ya
dün dr.a gitttim aklımdayekn yazayım soran sormayan herkese teşekkürler
aslında sormayan demek lazımmış kimse merak etmemiş çünkü neyse ben yine de yazayım
enfeksiyonum varmış o yüzden kanamam oluyormuş fitil verdi bunu kullan tekrar gel dedi
bebişte iyimiş ben göremedim ama
neyse 2 hafta sonra kontrolüm var zaten
o zaman görürüm kuzumu
bizden bu kadar
aklımda ne çok şey vardı herkese yazacaktım ama uçtu gitti hepsi,
zeynep yatarken bende yatayım biraz
sonra çocuğa eziyet ediyorum
BUGÜN BENİM DOĞUM GÜNÜM:)))
çok güzel iyi günlerde kullansınnn
inş çok güel haberlerle gelirsinnnn
aaaa görmedim DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUUUUNNŞeniz
iyi hatırlattın bu gün doğumgünü olanları aramalıyım (eltimin ve kardeşimin eşinin)
Geçmiş olsun canım, kanaman mı vardı senin ? :1shok: benimde hamile kalmadan önce enfeksiyon vardı, fitil falan vermişti doktor, 1 haftada geçti.
Gerçekten doğum günün mü yoksa 1 nisan şakası mı yapıyosun bize ? kaydirigubbakcemile3
Eğer doğruysa doğum günün kutlu olsun canımmm, iyi ki doğdunnnn. a.s.
ficilim doğumgünün kutlu olsun Allah yeni yaşında bebeğinle birlikte hayırlı yaşlar nasip etsin
canım selman bey cumartesi çalışıyor ama 2 ye kadar yukarda tüp bebekte oluyor ondandır ama ben doktorumu değiştirdim biliyorsun perşembe gittim kontrole bana bir sorun yok ama tedbiren diye progesteron verdi ama stres yapma normal hayatına devam edebilirsin dedi ben de haftasonu ona güvenip kahvaltıya gittim pazar gecesi inanılmaz ağrım oldu pazartesi sabah ağrıyla kolona diğer doktoruma gittim 2 saat daha gelmesen doğum başlardı dedi ve ultrasonda gösterdi gerçekten acaip açılma vardı selman beye kalsa ben doğuruyordum bu bana medicananın 2. büyük kazığı oldu daha gitmem diye düşünüyorum ya da biraz zaman geçsin kolondaki doktora söylerim gelirse yine orada doğururum ama medicana olayı bitmiştir benim için emine hanım nerede isterse orda doğurucam çok üzdüler beni yüzümün gözümün şişi daha inmedi
zaten 31 oldum hala bu şaka mı? şaka gibisin esprileriyle uğraşıyorum:))))
evet gerçekten doğum günümmm ve çok teşekkür ederiimmmmm:ecrin_bebek:
Merhaba arkadaşlar ben geldim. Tanışmadığım arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Ben de hem ağustos hem şubat 2008 annesiyim
Canım benim geçmiş olsun içime kurt düştü benim de şimdi
Canım nice yıllara işallah bebişinle eşinle
Şekerler benim de 9 nisanda doğum günümmm....
hoşgeldin canımmmŞenizikinci bebiş ozaman oğluşun mu vardı kızın mı bu bebişinin cinsiyeti ne??
slm kzılar
nasılsınız? geçmişi okudum ama tek tek cevap yazamayacağım zeynebi şimdi uyuttum
anca bir sinir harbinden sonra
içimden hiçbişey yapmak gelmiyo valla artık
bensiz 1 sn geçirmiyo yanımda otururken bile kucağıma gelip ayağa kalkmak istiyo nasıl uyukusu var anlatamam sabahtan beri kaç kere götürdüm uyutmaya uyumuyo uyumuyooooo
mızmız oluyo o zamnada hep ne oynuyo ne bişey
bıraktım odasına çıktım geldim en sonunda işlerimi yapmaya başladım gelmiş emeklemiş banyoya girmeye çalışıyo çık dışarı dedim başladı ağlamaya
dişten dedim huysuzluğu ağrı kesici vermiştim zaten yok banamısın demiyo ne yapıcam ben uyku problemini ya
dün dr.a gitttim aklımdayekn yazayım soran sormayan herkese teşekkürler
aslında sormayan demek lazımmış kimse merak etmemiş çünkü neyse ben yine de yazayım
enfeksiyonum varmış o yüzden kanamam oluyormuş fitil verdi bunu kullan tekrar gel dedi
bebişte iyimiş ben göremedim ama
neyse 2 hafta sonra kontrolüm var zaten
o zaman görürüm kuzumu
bizden bu kadar
aklımda ne çok şey vardı herkese yazacaktım ama uçtu gitti hepsi,
zeynep yatarken bende yatayım biraz
sonra çocuğa eziyet ediyorum
Didemciiiim senin ay hesabın doktorununkiyle tutuyormu canım?
slmn kızlar biz geldik yatıyoruz bol bol şükür ki ağrılarım azaldı yarın da tekrar kontrole gitcez bakalım ne diycek doktorumuz
sizler nasılsınız?
kızlar gittim geldim ama muhabbet yok valla.
Ben de balkonumu yıkadım çamaşır attım makinaya
beyaz çamaşırım çıktı
onları seriyordum bir baş dönmesi.geldim içeri uzandım.
sepetin yarısı duruyor daha asılacak.ama başımda küt küt
ediyor.Valla antreyi süpürürken çok fena oldum üstüne
kayınvalidem geldi o devam etti süpürmeye sonra bende viledaya
sildim hiç içime sinmiyor elle silmeyince ama napiiiym.acayip
rahatsızım bugün.Yarında yapamıyacağıma göre bugün yapmak
zorundayım.Kocişe de mesaj attm pisim beni bugün hiç aramadı diye
cevap yok kaç saattir.Şimdi hain bir şaka düşünüyorumsempatiksalakcinni