Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar. haber vereyim dedim. daha doğurmadım. ama suyum geldi. 8 dk 1 sancım var. vajinal muayene yapıldı. herşey uygun. 5 dk. 1 e düşünce gidicem hastaneye. ama yakşalık 6 saattir 8 dk 1'den aşağı düşmedi. perşembe günü açıklık 2 cm idi.
beklemedeyim. şimdlik dayanılmıycak gibi değil.
bugün k.validenin de d. günü. biliyosunuz zaten istemiyodum bugünü. kadın durup durup babannesine hediye gelecek diyo.benim kız bana inat bugün gelecek herhalde.
dualarınızı eksik etmeyin. açılmam hızlansın. şimdi sıcak duşa giricem. hurma yiyip su içiyorum. fırsat olursa uğrarım yine.
Hadi gözün aydın canım Allah bi avazda kurtarsın.Sıra bize gelir inşallah yarabbim :Saruboceq: İnşallah hemen dourursunda bebişkona kavuşursun...Merhaba arkadaşlar. haber vereyim dedim. daha doğurmadım. ama suyum geldi. 8 dk 1 sancım var. vajinal muayene yapıldı. herşey uygun. 5 dk. 1 e düşünce gidicem hastaneye. ama yakşalık 6 saattir 8 dk 1'den aşağı düşmedi. perşembe günü açıklık 2 cm idi.
beklemedeyim. şimdlik dayanılmıycak gibi değil.
bugün k.validenin de d. günü. biliyosunuz zaten istemiyodum bugünü. kadın durup durup babannesine hediye gelecek diyo.benim kız bana inat bugün gelecek herhalde.
dualarınızı eksik etmeyin. açılmam hızlansın. şimdi sıcak duşa giricem. hurma yiyip su içiyorum. fırsat olursa uğrarım yine.
herkese merhaba,
işten ayrılınca sizlerle de irtibatım kesildi. biz iyiyiz çok şükür. sıcaklarda bunalmaya devam ediyoruz. kızımı bekliyoruz. dün görüştük, detaylıda çok tatlıydı. abisine benziyor galiba:)
yalnız bu hızla büyümeye devam ederse sezeryana gidebiliriz gibi duruyor. şimdiden baş çevresi 42 hafta gibi duruyor diyor doktorumuz. inş. normalle atlatabiliriz...
herkese selamlar...
merhaba güzel annişler oğluşum uyurken evi temizledim mutfagı düzelttim şimdide buraya bakalım dedim allahım gurbettin minik durusunu gördünüzmü bu ne şerek şey öyle bende oğluşumun resmini koymak istiyorum ama eşim 40 çıksın öyle diyor neyse buraya koyacağım ama en kısa sürede gizli tabiii :))
Kızımın mevlüt kıyafeti nasıl kızlarrrr? Hediye geldiii. opuyorumnanaktan
merhaba güzel annişler oğluşum uyurken evi temizledim mutfagı düzelttim şimdide buraya bakalım dedim allahım gurbettin minik durusunu gördünüzmü bu ne şerek şey öyle bende oğluşumun resmini koymak istiyorum ama eşim 40 çıksın öyle diyor neyse buraya koyacağım ama en kısa sürede gizli tabiii :))
berrakadacım...neti yeni açtım ve ilk görüdğüm şu şeker kıyafet oldu...ne şeker şey o öyle...eminim kızına da çok yakışacaktır...eeeeeeeeee...ne de olsa içindeki daha şeker olacak değil mi yani....opuyorumnanaktan
selamlar canlar nasılsınız
çok güzel ve şirin canımcım
güzel günlerde sağlıkla giysin inşallah
Teşekkür ederim canımmmm.opuyorumnanaktan
valla burcucum bazen zorlanıyorum bazende kolay oluyor beyefendinin havasına göre bizim uyku düzenimiz daha tam tutmuş değil bu gece ayaktaydık bakalım bu akşam ne olacak burak içerde dursun inan bakmasından değilde bu sıcaklarda yavrucaklar ter içinde kalıyor canım ya çok zor valla
Ayyyy teşekkür ederim canımmm. opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Selam canım, hoşgeldin.İyiyiz sen nasılsınnn ?opuyorumnanaktan
Selam canım, sen de hoş geldin.Gurbet'in Duru'su bi harika yaaa, maşallah. Sen de koy gizliden resminiiii, merak ediyoruzzzzz.opuyorumnanaktan