- 2 Mart 2009
- 6.875
- 0
- 40
Selam kızlar ben geldim yeniden..
Nurcan cım çok doğru söylüyosun sıcaklar bebişleride mahvediyor.benimde 1 hafta önce yeğenim doğdu hala oldum yani :)) annemler 3 gün hastanede kaldılar perişan olduk diyo sıcaklardan..bebek içinde çok zor oluyo dedi..e bide göbek bağı düşmeden yıkamayın demişler..allahtan 5.gün düşmüşte ertesi gün hemen ilk banyosunu yaptılar.tabii şimdide hergün yapıyolar.ama sıcaklarda çok zorr diyor.izmirde onlarda..malum yanıyo orası..allah hem bizlere hem bebişlere kolaylık versin cnm..
Damla cım mevlüt takımlarına bayılıyorum zaten..sizinkide pek şekermiş..allah güle güle giydirmek nasip etsin..ben henüz almadım oğluşuma..doğduktan sonra gelişimine göre alalım dedik bi de ben hem burda hemde kurbanda ailemin yanına izmire gidince mevlüt yapayım istiyorum.o yüzden ay olarak beden olarak yanılmayalım diye almadım.ama çok özeniyorumm..
Burcu cukkk napıyonnn bakıyımm..h.sonu laptopu ele geçirdin hee..:)))
evet canım geçirdim ama net gitti neyse geldi şimdi:))
naber canım
dün kontrole gittin dimii naptın
Teşekkür ederim kızlarrrr. opuyorumnanaktan Ayy bi de doğsa çok rahatlıycam yaa. Kime benziyo, neye benziyo, kaç kilo doğucak, esmer mi olucak , nasıl doğurucam , ne zaman doğurucam gibi sorularla beynimi yiyorum şu günlerde.sempatiksalakcinni
off hep aynı durumdayız canım
artık uykularım kaçıyorr rüyalarım değişti valla
Allah hakkımızda hayırlısını versin
biz geldik doktor teyzemizden. geçmişi okuyup yazacağım gelişmeleri
nasılsınız? güzel bi haftasonu geçiriyorsunuzdur inş.
hadi bakalım canım
hayırlı haberlerini bekliyoruz
selam canlar!!! Allahım bu ne sıcakk deliricem.
sabah arkadaşımla kahvaltıya gittim ordanda hastaneye nst var. iyi çıktı şükür. doktorum iyi ama her an gelebilirde,panik yapma dedi. beni iyi tanıdığı için salı son kont. çağırdı Allah nasip ederse. ctesi dedik ama cuma daolabilir dede. eşime söyledimm olamaz cumaaa çok önemli işleri varmış şirkette. gülermisin ağlarmısın tans. iyidi 12/7. birazda alışveriş yaptım geldim ama haytımda bu kadar terlemedim resmennn fıskıye gibiii terrr. bişeyler atıştırırken size bakim dedim. dinlenmeyi planlıyorum biraz.
ebrudanda haber yokkk.
damla zaten doğurmaz daha iyi bariii:)))
canım hoşgeldin nasılsın
ben idare ediyorum sıcaklar fena
doğumlar yaklaştı bakalım nasıl olcak