- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
amin canım hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi..:Saruboceq:Hadi şimdiden allah kurtarsın..sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsinn..Darısıda bizim başımıza olsun..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi..:Saruboceq:Hadi şimdiden allah kurtarsın..sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsinn..Darısıda bizim başımıza olsun..
Aha işte aynı benim dr um da böle diyor :)))))) senin bebişin kilosu nasıl cnm...doğum şekli için bişey diyormu dr un?
Hadi şimdiden allah kurtarsın..sağlıkla bebeğini kucağına almanı nasip etsinn..Darısıda bizim başımıza olsun..
çarşamba günü yani 37 hafta sonunda 2750 civarında idi. 3 kilo altında doğurmazsın 3ü geçer dedi dr.şimdilik normal doğum bebek başıyla geliyor diyor. ama doğum aanında neler gelişir bilmiyorum.benim kızım çok yağlı tombik değil ama sağlıklı olsun bana yeter zaten
Bende anlamıyom ki bu hafta işini..bana görede ben 39 dayım ama dr ısrarla dün 38 desin diyor..daha öncede öle demişti..bende takmıyom artık kaçtayım diye :)
Ya buarada didobadan haber yok dimi daha? bi ara nişanım geldi diye yazmıştı sonra ses çıkmadı sanırım yanılmıyosam!!!
evet cokta ınanmıyorum usgye sonucta boyuna gore kılosunu verıyor yanı boyu uzun benımkının belkıde daha zayıof doğacak
canım kıyamam ben sana ...doğumda annenler yanında olamıycaklar dıyemı uzuluyorsun canım ....babanın hastalığı umarım en kısa zamanda sıfa bulur...benımde annem doğurucam ya kendıne sıkıntı yapıyor ve cıldınde kırmızılıklar cıktı bende ona cok uzuluyorum sadece ben doğurmıycam anne dıyorum madem cok tatlı değil bunlar acısını unutup benı nıye yaptın dıyorum sessız kalıyor anne yureğı işte hulya ne yapayım dusunuyorum dıyoor:gitme:
Ayy cnm benimde geçen ay annemle babam geldiğinde bende tıpkı senin gibi acayip dolmuştum gitcekleri zaman..bende çaktırmadan hep ağlamıştım ((((( insan bu şekilde sanırım daha bi duygusal oluyor..buarada neden gidiyolar..doğum da gelceklermi tekrar??
annesi ve kayınvalidesi yanında olup tam destek verenlere nasıl özeniyorum bu ara.birkaç aydır ne kadart aksilik hastalık varsa bizim ailelerin başında geiyor.kimsenin bana ayıracak vakti yok canım annem ufacıık araları bile bana ayırıyor o ayrı.ama ona da kıyamıyorum.yapayalnız kalıcam doğumda diye ödüm kopuyor.arkamda bi destek korkma kızım biz varız diyenim olamıyor. nasipse gelirim diyo kayınvalidem off off
yanlız değilmişim bende senin durumdayım bebeğim gelsede yanlızlığım bitse diye dua ediyorum belki o zaman mutlu olurum annem gitmek zorunda ameliyattan sonrada babamı bırakıp ha diyince dönemez geri gelir ama benim yarı kırkım çıkmış olur ee kayınvalidem zaten elini bi şeye sürmez çocuk sevmeye gelir arada o kadar bana diyor ki sürekli ben doğumdan sonraki sabah kalktım kocama kahvaltı hazırladım evimi temizledim bilmem ne yani sende kalk yap demeye getiriyor allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hamile hamile az lafımı yemedi 2 gündür 1 kere arayıp sormadı ki hastaneye gittik ne diyiceksin :çok üzgünüm:
yanlız değilmişim bende senin durumdayım bebeğim gelsede yanlızlığım bitse diye dua ediyorum belki o zaman mutlu olurum annem gitmek zorunda ameliyattan sonrada babamı bırakıp ha diyince dönemez geri gelir ama benim yarı kırkım çıkmış olur ee kayınvalidem zaten elini bi şeye sürmez çocuk sevmeye gelir arada o kadar bana diyor ki sürekli ben doğumdan sonraki sabah kalktım kocama kahvaltı hazırladım evimi temizledim bilmem ne yani sende kalk yap demeye getiriyor allah nasıl biliyorsa öyle yapsın hamile hamile az lafımı yemedi 2 gündür 1 kere arayıp sormadı ki hastaneye gittik ne diyiceksin :çok üzgünüm:
ben hamile kalınca anladımki kendi annesinden başka insanı kimse anlamıyormuş.insan gençlikten herşeyi bilidiğini kendi kendine yeteceğini düşünüyor ama insanların vurdumduymazlığını görünce yine tek faydanın anneden ve kendi ailesinden geldiğini görüyor. ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar diye boşa dememişler.bu konuda çok doluyum çevreme bildiğin gibi değil.beklemeyeyim takmayayım desemde olmuyor olmuyor. ama bundan sonra yok artık öyle her gel diyene koşmak.eleyeceğim çevremdekileri.küçükl bi dünya yaratacağım kendime.tüm iyilik meziyetlerim yok oldu insanlar yüzündenkötükedihüso
allahım yardımcın olsun canım hayırlısıyla al kucağına...:Saruboceq:Merhaba arkadaşlar. haber vereyim dedim. daha doğurmadım. ama suyum geldi. 8 dk 1 sancım var. vajinal muayene yapıldı. herşey uygun. 5 dk. 1 e düşünce gidicem hastaneye. ama yakşalık 6 saattir 8 dk 1'den aşağı düşmedi. perşembe günü açıklık 2 cm idi.
beklemedeyim. şimdlik dayanılmıycak gibi değil.
bugün k.validenin de d. günü. biliyosunuz zaten istemiyodum bugünü. kadın durup durup babannesine hediye gelecek diyo.benim kız bana inat bugün gelecek herhalde.
dualarınızı eksik etmeyin. açılmam hızlansın. şimdi sıcak duşa giricem. hurma yiyip su içiyorum. fırsat olursa uğrarım yine.
Merhaba arkadaşlar. haber vereyim dedim. daha doğurmadım. ama suyum geldi. 8 dk 1 sancım var. vajinal muayene yapıldı. herşey uygun. 5 dk. 1 e düşünce gidicem hastaneye. ama yakşalık 6 saattir 8 dk 1'den aşağı düşmedi. perşembe günü açıklık 2 cm idi.
bugün k.validenin de d. günü. biliyosunuz zaten istemiyodum bugünü. kadın durup durup babannesine hediye gelecek diyo.benim kız bana inat bugün gelecek herhalde.
dualarınızı eksik etmeyin. açılmam hızlansın. şimdi sıcak duşa giricem. hurma yiyip su içiyorum. fırsat olursa uğrarım yine.
Merhaba arkadaşlar. haber vereyim dedim. daha doğurmadım. ama suyum geldi. 8 dk 1 sancım var. vajinal muayene yapıldı. herşey uygun. 5 dk. 1 e düşünce gidicem hastaneye. ama yakşalık 6 saattir 8 dk 1'den aşağı düşmedi. perşembe günü açıklık 2 cm idi.