Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süpper canım çoook tatlı güle güle giydir,bayramlık olarakta giydirirsin ohh mis gibin opuyorumnanaktanKızımın mevlüt kıyafeti nasıl kızlarrrr? Hediye geldiii. opuyorumnanaktan
nurcancmmm hoş geldn cnm
Ya bişi sormak istiorm bn annelerimize
Nsıl giydiriosunuz yani hava sıcak ya yine de kat kat mı giydiriosunuz yoksa bir zıbın yeterli olumu acaba?
Berrakcım üle güle giysn inş çok şeker takımınız:)
ah ahh o sorular benim kafamda da var ama cvp veremiyor en çok nasıl yıkıyıcağımı düşünüyorum taktım kafaya yemeğimi kim yapıcak onu düşünüyorum ben yatarken yanımda kim durucak geceleri ne olucak off valla ne çok soru var
ah ahh o sorular benim kafamda da var ama cvp veremiyor en çok nasıl yıkıyıcağımı düşünüyorum taktım kafaya yemeğimi kim yapıcak onu düşünüyorum ben yatarken yanımda kim durucak geceleri ne olucak off valla ne çok soru var
Süpper canım çoook tatlı güle güle giydir,bayramlık olarakta giydirirsin ohh mis gibin opuyorumnanaktan
Ohh walla ablamın netbook var,zor okunuyor çok küçük ama evdeki desktop tan iyidir ayaklarım şişiyor,odada kavruluyor,sırtım ağrıyodu şimdii ayaklarımı uzatıyorum zemuszemus
banada hastanede patikli alt getirmeyin dediler bende sormuştum çorap kaydığı için demişlerdi ama yinede patikli alt koydum napiyim hastane çıkışının takımını bozmayayım dedim artık habire çorap düzeltiriz rabbim göstersinde o günleri bize inşallah
biz geldik doktor teyzemizden. geçmişi okuyup yazacağım gelişmeleri
nasılsınız? güzel bi haftasonu geçiriyorsunuzdur inş.
biz ağustos anneleri sanırım anneler yönünden şansızız çoğumuzun annesi gelemiyicek yada gelip dönmek zorunda kalıcak napalım hayırlısı artık.
sibel benim annemde aynı o yanımda olsa hiç bir soru gelmez aklıma annem beni zaten yattığım yerden kaldırmaz bebeğimede bakar aynı zamanda ama kayınvalidem için aynı şeyi söyleyemem öyle gece falan kalıcağını sanmıyorum yemek yapmaz evle ilgilenmez süpüreyim demez kızımıda ancak sever o kadar zaten kızıma fazla bi şey yapmasın istemez
annemin ahtı vardı o çok çekmiş lohusayken kimse yat dememiş koşturmuş durmuş üstüne misafirleri gelmiş ananenm ilgilenmemiş hep derdi ahtım var senin doğumundan sonra 40 gün kaldırmıyıcam seni diye ama malesef olmadı
su için bizede eğitimde su verebilirsiniz hava çok sıcak olduğu için bebeğe anne sütündeki su yetmeyebilir demişlerdi
biz geldik doktor teyzemizden. geçmişi okuyup yazacağım gelişmeleri
nasılsınız? güzel bi haftasonu geçiriyorsunuzdur inş.
sende kendin doğuramıyorsun bizi zorla doğurtucannn. bekle 32 ağustosda geliyoo seninki:)))Fahriye nerdeee, Çisem nerdeee .Yoksa doğurmaya mı gittilerrrr ? sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
Allah yardımcın olsunn . k.validenin d.gününe gelmeside cidden talihsizlik olmuşşş inş 12den sonra doğaropuyorumnanaktanMerhaba arkadaşlar. haber vereyim dedim. daha doğurmadım. ama suyum geldi. 8 dk 1 sancım var. vajinal muayene yapıldı. herşey uygun. 5 dk. 1 e düşünce gidicem hastaneye. ama yakşalık 6 saattir 8 dk 1'den aşağı düşmedi. perşembe günü açıklık 2 cm idi.
beklemedeyim. şimdlik dayanılmıycak gibi değil.
bugün k.validenin de d. günü. biliyosunuz zaten istemiyodum bugünü. kadın durup durup babannesine hediye gelecek diyo.benim kız bana inat bugün gelecek herhalde.
dualarınızı eksik etmeyin. açılmam hızlansın. şimdi sıcak duşa giricem. hurma yiyip su içiyorum. fırsat olursa uğrarım yine.
çoookkkk güzellllllllllll sağlıkla giysin inşşşKızımın mevlüt kıyafeti nasıl kızlarrrr? Hediye geldiii. opuyorumnanaktan
bucucum daha sık gelllllselamlar canlar nasılsınız
selam canlar!!! Allahım bu ne sıcakk deliricem.
sabah arkadaşımla kahvaltıya gittim ordanda hastaneye nst var. iyi çıktı şükür. doktorum iyi ama her an gelebilirde,panik yapma dedi. beni iyi tanıdığı için salı son kont. çağırdı Allah nasip ederse. ctesi dedik ama cuma daolabilir dede. eşime söyledimm olamaz cumaaa çok önemli işleri varmış şirkette. gülermisin ağlarmısın tans. iyidi 12/7. birazda alışveriş yaptım geldim ama haytımda bu kadar terlemedim resmennn fıskıye gibiii terrr. bişeyler atıştırırken size bakim dedim. dinlenmeyi planlıyorum biraz.
ebrudanda haber yokkk.
damla zaten doğurmaz daha iyi bariii:)))
sende kendin doğuramıyorsun bizi zorla doğurtucannn. bekle 32 ağustosda geliyoo seninki:)))
Allah yardımcın olsunn . k.validenin d.gününe gelmeside cidden talihsizlik olmuşşş inş 12den sonra doğaropuyorumnanaktan
çoookkkk güzellllllllllll sağlıkla giysin inşşş
bucucum daha sık gelllll
selam canlar!!! Allahım bu ne sıcakk deliricem.
sabah arkadaşımla kahvaltıya gittim ordanda hastaneye nst var. iyi çıktı şükür. doktorum iyi ama her an gelebilirde,panik yapma dedi. beni iyi tanıdığı için salı son kont. çağırdı Allah nasip ederse. ctesi dedik ama cuma daolabilir dede. eşime söyledimm olamaz cumaaa çok önemli işleri varmış şirkette. gülermisin ağlarmısın tans. iyidi 12/7. birazda alışveriş yaptım geldim ama haytımda bu kadar terlemedim resmennn fıskıye gibiii terrr. bişeyler atıştırırken size bakim dedim. dinlenmeyi planlıyorum biraz.
ebrudanda haber yokkk.
damla zaten doğurmaz daha iyi bariii:)))
sende kendin doğuramıyorsun bizi zorla doğurtucannn. bekle 32 ağustosda geliyoo seninki:)))
Allah yardımcın olsunn . k.validenin d.gününe gelmeside cidden talihsizlik olmuşşş inş 12den sonra doğaropuyorumnanaktan
çoookkkk güzellllllllllll sağlıkla giysin inşşş
bucucum daha sık gelllll
Hoşgeldin fahriye :))
nst iyi çıktı derken sancın varmıydı yokmu çıktı anlamadım bi de senin sezeryanmı normalmii onuda anlamadım :kedi:
Didoba dan haber vermişsin bende onu merak ediyordum..bunu ne zaman yazmışki en son?