Ben oğlumda 3,5 hafta erken doğum yaptım. bu da 15 ağustosa kadar beklemez diye düşünüyorum. inşallah bekler ama. zor oluyor erken doğan bebek
Günaydın kızlar, nasılsını? Ben çoook hastayım, acayip öksürüyorum. Doktora gittik dün, ilaç yazmadı. Tehlikeli olurmuş. "Çok ateşin çıkarsa, minoset içersin" dedi.
Bir yığın da iş yaptım sabahın köründen beri....
Neyse aramıza yeni anne adayları gelmiş, hoşgelmişler, sefalar getirmişler.
Kızlar aklıma ne geldi; Milupa'dan kargosu gelen var mı, yoksa ilk kargo bana mı geldi??
ayyyy sen benden 4 gün önce yaptırdın dün
aramışlar seni beni de cumaya kadar ararlar mı acaba:uhm:
Gerçi eşimin arkadaşının eşi de yaptırdı 4 hafta oldu onların
daha aramamışlar....
Günaydın kızlar, nasılsını? Ben çoook hastayım, acayip öksürüyorum. Doktora gittik dün, ilaç yazmadı. Tehlikeli olurmuş. "Çok ateşin çıkarsa, minoset içersin" dedi.
Kızlar aklıma ne geldi; Milupa'dan kargosu gelen var mı, yoksa ilk kargo bana mı geldi??
günaydın Çiğdemciiim geçmiş olsuuun kuşum ne işi yaa
bırak hasta hasta ni ye yapıyorsun alla allaklava:
Bu arada benim geldi paketim daha senle aynı gün üye olmuştuk galiba...
hoşgeldinnn...
benim satımda 8 kasım:)
yaaa canım benim çok çok sağol inşallah mr da da rahatlıycaz iyice darısı sana canım inşallah sende vericeksin çok güzel haberlerrrrrr opuyorumnanaktanişşşştteeee budur yaaaa çokk şükürrrr allahıma çok çok çok sevindim arkadaşımmŞenizİnşaallah mr da çıkan sorununda bir önemi yoktur inşallah canımm ama bak ne güzel kromozomal bir rahatsızlığı yokmuş bebişinin diğer sorunuda halledilebilir biirşeydir umarım canımm belki doğana kadar düzelebilir ama sen hiiiçç korkma bu bebişte dünyaya gelicek
geçmiş olsun canım yaaa dikkat et kendineGünaydın kızlar, nasılsını? Ben çoook hastayım, acayip öksürüyorum. Doktora gittik dün, ilaç yazmadı. Tehlikeli olurmuş. "Çok ateşin çıkarsa, minoset içersin" dedi.
beklle tatlım beklee benim tam 3. haftada geldi sunucum yania radıla rakşam saati seninde en geç pazartesiye ulaşmış olurrr hayırlısı olsunda tatlımm biliyorum beklemek işkenceeeayyyy sen benden 4 gün önce yaptırdın dün
aramışlar seni beni de cumaya kadar ararlar mı acaba:uhm:
Gerçi eşimin arkadaşının eşi de yaptırdı 4 hafta oldu onların
daha aramamışlar....
Canım ben mail attım iş adresimi yazdım bana da yollar mısınız diye ama gelmedi?sana gelenlerde neler var içinde. Sen hangi yolla istemiştin
günaydın Çiğdemciiim geçmiş olsuuun kuşum ne işi yaa
bırak hasta hasta ni ye yapıyorsun alla allaklava:
Bu arada benim geldi paketim daha senle aynı gün üye olmuştuk galiba...
3,5 hafta erken değildi bizm içinde ege 3,5 kilo 50 cm doğdu. ama uyanamıyodu ve erken doğan bebeklerde kolik daha çok oluyor. 3 ay ağladı sonra. nedeni yok. öylesine ağlıyodu nerdeyse 24 saat. sadece emreken susyodu tabi bu da bana göğüs ucu yarası olarak geri döndü. 4 saat tv karşısında emizrdiğim günler oldu. geçti hepsi ama 3 ay çok zordu.
Bu arada Didem, adaşız seninle :)
Herkeze günaydın bizz geldikkkk
Herkeze günaydın bizz geldikkkk
Günaydın kızlar nasılsınız.Kızlar ya ben dün ve bugün bebeişimin hareketlerini hissetmiyorum sanki salı günü çok hareketliydi sizdede bu şekilde bir durum oldumu merak içindeyim herhangi bir sıkıntım yok ama onu hissetmek istiyorum.
Günaydın, hoşgeldin canımcım...
Hoşgeldiniz canım
Hosbulduk bıdenenm gecmıs olsun nasılsın sımdı??
Kesinlikle sağlıklı olmaları en önemlisi. Zaten 3 ay bi şekilde geçiyor. insan unutuyor da. şimdi geliyor bana "anne seni kıtıy kıtıy yeyim" diyo offf diyorum bundan büyük mutluluk yok.
Bİzİmkİlerde bÜyÜyÜp Öyle dİyecekmİ ?