2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Didemcim, sen nasılsın, nasıl oldun, daha iyiysindir inşallah??

Valla canım gayet iyiyim kocişin de 2 gecedir maşallahı var o gün beni ağlattı ya ben hala burnundan getiriyorum ama. Ctesi perdeciye götürecek beni (rüşvet) salon perdelerime yanlık yaptırıcam hani fon perde diyorlar ya hani annem tutturmuştu onun da gönlü olacak(yani anlayacağın annem yine dediğini yaptırdı dayanamadım) kociş de böylece beni onu affettiğini sanacak. Ama ben hala kırgınım çiçek de almış dün akşam kızım nasıl dedi ben "seni sevmiyor" dedim ay sonra da kıyamadım üzüldü öyle yapınca ben de sabah öpüp kaldırdım

Kesinlikle sağlıklı olmaları en önemlisi. Zaten 3 ay bi şekilde geçiyor. insan unutuyor da. şimdi geliyor bana "anne seni kıtıy kıtıy yeyim" diyo offf diyorum bundan büyük mutluluk yok.

Ay işallah benim kızım da büyür de dillenir anne der bana

3,5 hafta erken değildi bizm içinde ege 3,5 kilo 50 cm doğdu. ama uyanamıyodu ve erken doğan bebeklerde kolik daha çok oluyor. 3 ay ağladı sonra. nedeni yok. öylesine ağlıyodu nerdeyse 24 saat. sadece emreken susyodu tabi bu da bana göğüs ucu yarası olarak geri döndü. 4 saat tv karşısında emizrdiğim günler oldu. geçti hepsi ama 3 ay çok zordu.

ah canım geçmiş olsun oluyor işte sorunlar anne olmak çok zor bir şeymiş yaa inşallah yine yaşamassın bu durumu canım

Günaydın kızlar nasılsınız.Kızlar ya ben dün ve bugün bebeişimin hareketlerini hissetmiyorum sanki salı günü çok hareketliydi sizdede bu şekilde bir durum oldumu merak içindeyim herhangi bir sıkıntım yok ama onu hissetmek istiyorum.

günaydın canım
bence merak etme daha erken sürekli hareket hissetmek için doktorlarda öle diyor hep ilerleyen zamanlarda sürekli olacak inşallahh tatlım içini ferah tut

bilmiyorum sanki birkerecik görsem kokusunu şöyle içime bi çeksem yeter bana bişiy demesin söyle birkerecik görsem yeter

ayyy bu kontörler de paraya döndü bugün kimi ararsam ne kadar gider kafam karışacak şimdi benim
hastaneyi arayıp iptal ettirdm de randevumu detaylıya 2 hafta sonra giricem 1 hafta sonra alrm artk

Ay işallah benim kızım da büyür de dillenir anne der bana[/QUOTE

İnşallah canım. zaman o kadar çabuk geçiyor ki 4-5 aydan sonra. ne zaman 2 yaş bitti ne zaman dillendi bu kadar anlamadık. geçen gün dedim ki eşime zaman bu hızla giderse yakında evelenip gidecek. birden korku sardı beni

Hoşgeldiniz canım

Sen de sırt üstü yat tatlım koy elini karnına tatlı da ye bak nasıl oynıycak görürsün. Ama günü günlerini tutmuyor bazen çok hareketli oluyorla bazen zor kımıldıyorlar. Çok normalmiş bu haftalar aslında onlar oyunuyormuş da biz hissetmiyormuşuz

Şuan işteyim akşam denerim ama benimki genelde otururken falan daha çok hissediyorum biliyormusun.Mesela hareketini hissettiğimde yatıyorum sırt üstü belki daha iyi hissederim diye ama yok rahat sırtımı yaslayıp kendimi dinlediğimde daha iyi hareket ediyor.Zaten öyle çok net bişey değil hareketler henüz yani dönmesini falan henüz hissetmiyorum karnımın sol tarafında pıt pıt vuruyor gibi hissedi
yorum..Bu haftalardaki hareketler çok istikrarlı olmazmış biliyorum ama yinede insan endişeleniyor.Neyse cevabın için sağol .SAĞLIKLI GÜNLER DİLİYORUM HERKESE...:lepi::CüvCüv:

Valla canım gayet iyiyim kocişin de 2 gecedir maşallahı var o gün beni ağlattı ya ben hala burnundan getiriyorum ama. Ctesi perdeciye götürecek beni (rüşvet) salon perdelerime yanlık yaptırıcam hani fon perde diyorlar ya hani annem tutturmuştu onun da gönlü olacak(yani anlayacağın annem yine dediğini yaptırdı dayanamadım) kociş de böylece beni onu affettiğini sanacak. Ama ben hala kırgınım çiçek de almış dün akşam kızım nasıl dedi ben "seni sevmiyor" dedim ay sonra da kıyamadım üzüldü öyle yapınca ben de sabah öpüp kaldırdım

Bazı erkeklere yumuşak olmak yaramıyormuş demek ki. Ben de kocamın çok sürtüyorum burnunu. Çok sabırlıyımdır ama bazen taşıveriyor bardak; yapacak birşey kalmıyor. Bir kere odanın ortasında (k.validem ve k.pederim de vardı), "senin kafanı duvara sürttürür, kıvılcım çıkartırım" demiştim. Kocam da dahil gülme krizine girdi herkes. Neden mi; çok basit nedeni. Kocam benim iki katım, bendeki cesaret hepsinin komiğine gitti. O yüzden rahat rahat konuşabiliyorum, oh be rahatlıyorum. :roflol:

ah canım geçmiş olsun oluyor işte sorunlar anne olmak çok zor bir şeymiş yaa inşallah yine yaşamassın bu durumu canım

evet çok zor anne olmak, ama çok keyifli yine de. insan başka birşey için tahammül etmez bu durumlara. ve hep derler ya unutuluyo diye. çok doğru. ben 2 sene de bile unuttum çoğu zorlukları. doğumun sabahı sanki altın vuruşla enerji enjekte ediliyor ve garip bir süper güce sahip oluyor insan. herşeyin üstesinden geliyor:)

günaydın herkese...
oğluşuma internetten lovely baby music cd sini indirdim beraber müzik dinliyoruz zemuszemus
bugünden itibaren defne25 ten hayırlı osnuclar beklemeye başladık sanırım...

Arkadaşlar ben şimdilik çıkyorum. Yine uğrarım. sizi tanımak ve sohbet etmek çok keyifli. kendinize ve bebeklerinize çook iyi bakın:

Bazı erkeklere yumuşak olmak yaramıyormuş demek ki. Ben de kocamın çok sürtüyorum burnunu. Çok sabırlıyımdır ama bazen taşıveriyor bardak; yapacak birşey kalmıyor. Bir kere odanın ortasında (k.validem ve k.pederim de vardı), "senin kafanı duvara sürttürür, kıvılcım çıkartırım" demiştim. Kocam da dahil gülme krizine girdi herkes. Neden mi; çok basit nedeni. Kocam benim iki katım, bendeki cesaret hepsinin komiğine gitti. O yüzden rahat rahat konuşabiliyorum, oh be rahatlıyorum. :roflol:

Valla canım en iyisi hem hamileliğin de avantajını kullanmak lazım yoksa eşim çok inattır ama hamileyim diye 1 şey diyemiyor. Bu avantaj ömrümüzde kaç kere geçer ki ele. Ama hep gördüğüm şey de hamile kaldıktan sonra bebk oluncxa da aynısı oluyormuş yani çocuğunun annesi pozisyonuna geçince artık seni daha çok dinliyorlar. Artık zafer annelerin:teytey:

Teşekkür ederim canım.22 haftalık benim oğluşum.Ay sonu olduğu için o kadar yoğun ki ancak yazabiliyorum.

evet çok zor anne olmak, ama çok keyifli yine de. insan başka birşey için tahammül etmez bu durumlara. ve hep derler ya unutuluyo diye. çok doğru. ben 2 sene de bile unuttum çoğu zorlukları. doğumun sabahı sanki altın vuruşla enerji enjekte ediliyor ve garip bir süper güce sahip oluyor insan. herşeyin üstesinden geliyor:)

ay canım benim doğru söylüyorsun unutalım hepde olmasın kötü şeylerr
normal doğummu yaptın

tünaydın güzel anneler tatlı bebişler :)

merhaba canımm

Arkadaşlar ben şimdilik çıkyorum. Yine uğrarım. sizi tanımak ve sohbet etmek çok keyifli. kendinize ve bebeklerinize çook iyi bakın:

<Kendine ve kızına (tabi oğluşuna da ) iyi bak Didemcim. Hep bekleriz biz hep buradayız:)vereliniortak

Valla canım en iyisi hem hamileliğin de avantajını kullanmak lazım yoksa eşim çok inattır ama hamileyim diye 1 şey diyemiyor. Bu avantaj ömrümüzde kaç kere geçer ki ele. Ama hep gördüğüm şey de hamile kaldıktan sonra bebk oluncxa da aynısı oluyormuş yani çocuğunun annesi pozisyonuna geçince artık seni daha çok dinliyorlar. Artık zafer annelerin:teytey:

kaydirigubbakcemile5 kesinlikle katılıyorum şekerim.

günaydın herkese...
oğluşuma internetten lovely baby music cd sini indirdim beraber müzik dinliyoruz zemuszemus
bugünden itibaren defne25 ten hayırlı osnuclar beklemeye başladık sanırım...

ooh ohhh dinleyin bakalımm günaydın canımmm defencimde vericek güzel haberler inşallahhhh

X