2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy canım benim çok çok sevindim inan ki, darısı diğer bekleyenlerin başına. hihoyyyt

günaydın canlarr
hepinize güzel bir gün dilerimm

Günaydın kuzuş, nasılsın bakim sen ve bebikin :CüvCüv:

allahım kimseyi böyle sınamasın cidden şu geçirdiğim günleri bir allah bilir bir ben daha tam rahata eremedim ama inşallah allahın izniylen ericem allahım korktuklarımıza uğratmasın inşallah

Canımcım, zaten hamişlik öle bişi, rahata eremeyiz hiç doğuma kadar. Doğumdan sonra da aynı durum devam eder bu kez de bebeğimizle ilgili başka endişeler. Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın inş. :Saruboceq:

Geçmiş olsun Çiçekcik.
Bende 3'lü test sonucunda AFPMoM'a bağlı NTD (nöral tüp defekti) yüksek risk çıktı. 19. ve 21. haftalarda yapılan detaylı ultrason incelemesi sonucu dr.umuz bebeğin sağlıklı gözüktüğünü, herşeyin normal olduğunu söyledi. Ama %85-90 civarında sağlıklı doğacağına garanti verebileceğini, %100 emin olmak istiyorsak amniyosentez yaptırmamız gerektiğini söyledi ama çok da ısrarcı olmadı.
Kendisi bu konularda uzman bir prof. olduğu için usg incelemesine güvendik ve amniyosentez yaptırmamaya karar verdik.
Şu anda kızımızın 21. haftası bitmek üzere. Umuyorum hepimiz sorunsuz doğumlar yapıp, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alabiliriz.

Herkese günaydın,

Ben size demedim mi sonuçlar iyi çıkacak diye çiçekcik gözün aydın canım valla gözlerim doldu çok mutlu oldum Allah kimseyi yavrusuyla sınamasın Allah'ın izniyle mrın da süper çıkacak...

Eee herkes nasıl?Biz bugün yoğun değiliz yani hep buradayımmm

günaydın canımm
çok şükür canım herşey yolundaymış
Allah sağlıkla sıhhatle tamamına erdirsin inşallah

günaydınnn canımm sanada güzellikler dolu bir gün olsunnn

hekese günaydınn bayanlar.

günaydın canımm nasılsın

günaydın canım
ben iyiyim çok şükür
dün azcık rahatsızdım acile gittik ama çok şükür bir sorun olmadığını öğrendik
bebeğimide görmüş oldum bu vesile ile iyi oldu
sen nasılsın canımm

aminnn canım aynen öyle canım valla çok zor bir durum yaşayan bilir bir tek ama dediğin doğru bu sanırım böyle ömür boyu anne olduğumuz sürece bitmiyecek bir endişe anne olmak böyle birşey sanırım daha doğmadan başlıyoruz endişelere işte

aminn canım ya hayırlısı olsun elbetteki her zaman riskler var hiçbir zaman tam yüzde yüz emin olamıyorlar ki bizim ayrıntılı ulturasonda direk beyincikte kist gibi tanımlayamadıkları bir oluşum buldular ondan yapıldı fetal mr da bu yüzden di bu eksiklik beyincikteki eksiklik yani kromozomla ilgili durumlarda olabilirmiş beyinle ilgli başka sorunlarda da olabilirmiş kromozomla ilgili sorunu eledik allaha şükür ama beyinle ilgli olabilecek diğer durumu eleyemedik daha allahım yüüzümüzü kara çıkartmasın inşallah başkada birşey yoktur
sende kendini serin temiz tut iyi düşün doktoruna güven her zaman riskler söz konusu yoksa paranoyak oluruz sonu yok yani

amin canımmm yaaa valla inşallah tatlım insan iştee böylee bir endişe içine giriyosun tabi haliylen bir son günler geldikçe daha bir heyecan yapıyor insan ama allahıma bin şükür ki kromozomla ilgli bir durum değil allahım bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah
valla dün telefon geldi akşam bir saat titredim sinirlerim nasıl boşaldı anlatamam

canım çok sağoll sanada geçmiş olsun ne olduda gittiniz acile yaa anne olmak pek fenaymış yaa daha şimdidennn başladı demi kızlar yaa

Ya ben son 1 aydır Allah bozmasın çok mutluyum sanırım tekmeler iyi geldi bana. Eskiden çok agresiftim ilk aylar siz de böyle misiniz?

aynen öyle en ufak birşey de doktora gidip onun iyi oldugunu öğrenmek istiyorsunuz dün aksam da benim tansiyonum düştü başım döndü eşim sağolsun yatırdı ama göbişi tuttarak gittim aklımda hp ya düşersem ona bişiy olursa diye allahtan bişiy olmadı da kızımda bende cok iyiyiz

Ya ben son 1 aydır Allah bozmasın çok mutluyum sanırım tekmeler iyi geldi bana. Eskiden çok agresiftim ilk aylar siz de böyle misiniz?

maşallah maşallahh ne güzel aslında ilk zamanlar hormonlar değiştiğinden o tuhaflık hepimizd e oldu sonra bünye alıştı galiba hormonel dengenin değişmesine düzene oturdu ilk aylarda bi kaşık suda herkesi boğabilridim bendeee özellikle kocamııı kaydirigubbakcemile3

maşallah maşallah hep iyi olun inşallah geçmiş olsun tatlım bunlarda işte böyle yan etkileri oluyor olucakta işte önemli olan büyük dert olmasın aklına kötü şeyler getirme iyi düşün pozitif düşün yoksa olabilcekleri düşünürsek her daim şizofren oluruz mazallah yanii dikkat et ani hareketler etme herbirimziin yapması gereken şey aslında bu ben hala langur lungur hareket ediyorum karnıma ağrı saplanınca ahan diyorum dur yani bazne unutuyoruz sanırım

evet canım yaa normalde bu ağrı olsa yatardım umursamazdım ama şimdi bebeğime bişey olcak diye aklım çıkıyor
hastanede yakın çok şükür hemen gittim yani içim rahatladı

evet canım yaa normalde bu ağrı olsa yatardım umursamazdım ama şimdi bebeğime bişey olcak diye aklım çıkıyor
hastanede yakın çok şükür hemen gittim yani içim rahatladı

tekrar geçmiş olsun ama iyi yapmışın canım yakınsada hastane gitmekte fayda var kendimizede biraz daha dikkat etsek çok iyi olacak

Canım benim çok geçmiş olsun bu haftalarda çok normalmiş tansiyon düşmesi ani hareketlerden kaçın canım bir de bol bol su iç doktorum öyle demişti

Canım benim çok geçmiş olsun bu haftalarda çok normalmiş tansiyon düşmesi ani hareketlerden kaçın canım bir de bol bol su iç doktorum öyle demişti

duştan sonra oldu ilk defa normalde olmazdı ama olucak artık canım kızım için herşeyi yaparım o sadece ii olsun ben onun iyi oldugunu biliyim gerisi önemli değil merak ve heyecanla bekliyorum :ecrin_bebek:

Valla Allah nazar değdirmesin kızım beni korkutmuyor ama yaramaz tekmeler atıyor, ben de çok mutlu oluyorum. Ama hep içimde evham acaba iyi mi ne zaman doğucak?Erken doğum olur mu?Kaç kilo almıştır?vs

duştan sonra oldu ilk defa normalde olmazdı ama olucak artık canım kızım için herşeyi yaparım o sadece ii olsun ben onun iyi oldugunu biliyim gerisi önemli değil merak ve heyecanla bekliyorum :ecrin_bebek:

aslında evde tek başımızayken duş falanda almamak gerek dimi yani her ihtimale karşı illa birşey olucak değil de işte

Günaydınnnn arkadaşlar bende buraya daha yeni üye oldun ve inşallah kısmet olursa benim bebegimde ağustos ayında dünyaya gözlerini acacak anne ve babasına merhaba diyecek çok mutlu ve heyecanlıyım​
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…