2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın kızlar nasılsınız?? zemuszemus
kızlar benım gıbı amnıyo sıvısı az olan var mı aramızda merak ettımde... yerimseniben

günaydın herkese...
oğluşuma internetten lovely baby music cd sini indirdim beraber müzik dinliyoruz zemuszemus
bugünden itibaren defne25 ten hayırlı osnuclar beklemeye başladık sanırım...

ooh ohhh dinleyin bakalımm günaydın canımmm defencimde vericek güzel haberler inşallahhhh

kızlar inşallah yaaa hop oturup hop kalkıyorum kulağım telefonda bir arasalar
ama aramazlarsa yarın ben ariycam onları c.tesi ye kalabilir mi yoksa p.tesi mi bekliyeyim die böyle beklemektense arıyayım rahatlıyayım bari e onlarda anlarlar
annenin halinden demi ama hem okadar para saydıkk yavvv cevap ta verirler okadar..

Neyse missgrafik hoşgeldin canım sen tam olarak hangi tarihte oldun amn sentez??

tünaydın kızlar nasılsınız?? zemuszemus
kızlar benım gıbı amnıyo sıvısı az olan var mı aramızda merak ettımde... yerimseniben

Canım dün sen gedin aklıma valla usg de iken doktoruma özellikle
sordum suyu nasıl bebişimin diye o da gayet normal dedi.alınan suyu
yerine koymuş yani...ama seninki neden dir anlamadım amn.sentezden
dolayı değil diyorsun?e bu bebiş yapmıyormu ki hiç?

tüm güzel annelere merhaba nasılsınız bakalım
amma tembellik yapmışım bugün yaa bu saat oldu daha yeni kahvaltı yaptım
sizler nasılsınız bakalım
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz hepiniz
bugün burda hava güzel bizde kızımla birazdan yürüyüşe çıkıcaz bakalım evde oturmaktan canımız sıkıldı birazda gezelim dimi ama

biz onları arıycaz 9 unda heralde kalkar kalkmaz ararım ama seni onlar arıycakmış çok zor beklemek... ama bugün aramazlarsa yarın ararsın sende...

benim 18 martta alındı canım 3 hafta sürücek 9 nisanda arayıp sorarsınız dediler...

Hoşgeldin kuzum, ne yapalım yaşayıp gidiyoruz işte. Oh süper, prensesle gezin bakalım...

Hoşgeldin canımcım ,

Tabi gezin ne güzel ben çalışmasam var ya hergün gezerdm kızıma bir şeyler alırdım:) Neyse artık 26hazirandan sonra kısmetse o zaman 35 haftalık olucam izne o zaman çıkmayı planlıyorum

Seninkinin hesabına göre benim de araya pazar girdiği için en geç p.tesi
aramaları lazım ama ben bu hafta sonunu habersiz geçirmek istemiyorum
yaaaa offfff c.tesi alındı benim suyum o günde götürüldül labaratuara acaba
bu haftada c.tesi günü arayabilirler mi merak ediyorum stres yaptım yinemafoldumben

Hoşgeldin canımcıııım iyiyiz iyi sayılırız işte stres sıkıntı gidiyoruz((

günaydın herkese...
oğluşuma internetten lovely baby music cd sini indirdim beraber müzik dinliyoruz zemuszemus
bugünden itibaren defne25 ten hayırlı osnuclar beklemeye başladık sanırım...

tünaydın herkese....
bu cd 'yi hangi siteden indirdiniz bizede söylermisiniz bizde kızımla dinleyelim..bayanssulusmile

Pınarda girmiyor ya ne zamandır(italyadan) amniyosentez yapıldıktan sonra bir kere
iyilik haberini verdi birdaha da girmedi sanırım....

bu sabah birazda canım sıkıldı tartıldım 1 kilo almışım bu ay yaa :sinifsinif: umarım
bu ay 1 kiloyla kapatırım doktora gittiğimizde bakalım ne diycek doktorumuz

bende anlasammm?? :sinifsinif:

defne cnm evet sen çok stres yaptın yaptın bu sonucu beklerken
cnm benim herşey çok güzel olucak sen şimdi stres yapıta bebeğinide strese sdokma lütfen
iyi düşün cnm herşey güzel olcak

bu sabah birazda canım sıkıldı tartıldım 1 kilo almışım bu ay yaa :sinifsinif: umarım
Canım 1kg nedir ki ben sevindin mi üzüldün mü anlayamadım bir an..
1kg alman çok iyi bebişinin de gramı iyiydi sanırım...

defne cnm evet sen çok stres yaptın yaptın bu sonucu beklerken
cnm benim herşey çok güzel olucak sen şimdi stres yapıta bebeğinide strese sdokma lütfen
iyi düşün cnm herşey güzel olcak

evet canım yaaa uzun zamandır stres yapmıyordum ama son günler olduğu
için iyice taktıım kafama...

Ayda 1 kilo normaldir canım. O 1kg'ın çoğu bebeğine gidiyor. Sakın üzülme, prenses doğduktan sonra nasılsa verirsin. İnsanlar ne kilolar veriyorlar di mi??

Kızlar ben en iyisi igdip iş yapayım süpürüp siliym ortalığı banyoyu
tuvaleti falan yıkayayım böyle zamanlarda en iyi şey birşeylerle
meşgul olmak galiba.Zaten yarın aşımı vurulucam yarın bir şey yapamam
c.teside Tekirdağa evi temiz bırakıp gideyim demi ama....

üzüldüm gerçi daha ben doktora gidene kadar yine alırım geçen ayda almıştım zaten
ama artık bu aylardan sonra normal heralde her ay kilo almamız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…