günaydın herkese...
oğluşuma internetten lovely baby music cd sini indirdim beraber müzik dinliyoruz zemuszemus
bugünden itibaren defne25 ten hayırlı osnuclar beklemeye başladık sanırım...
ooh ohhh dinleyin bakalımm günaydın canımmm defencimde vericek güzel haberler inşallahhhh
tünaydın kızlar nasılsınız?? zemuszemus
kızlar benım gıbı amnıyo sıvısı az olan var mı aramızda merak ettımde... yerimseniben
kızlar inşallah yaaa hop oturup hop kalkıyorum kulağım telefonda bir arasalar
ama aramazlarsa yarın ben ariycam onları c.tesi ye kalabilir mi yoksa p.tesi mi bekliyeyim die böyle beklemektense arıyayım rahatlıyayım bari e onlarda anlarlar
annenin halinden demi ama hem okadar para saydıkk yavvv cevap ta verirler okadar..
Neyse missgrafik hoşgeldin canım sen tam olarak hangi tarihte oldun amn sentez??
tüm güzel annelere merhaba nasılsınız bakalım
amma tembellik yapmışım bugün yaa bu saat oldu daha yeni kahvaltı yaptım
sizler nasılsınız bakalım
yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz hepiniz
bugün burda hava güzel bizde kızımla birazdan yürüyüşe çıkıcaz bakalım evde oturmaktan canımız sıkıldı birazda gezelim dimi ama
bugün burda hava güzel bizde kızımla birazdan yürüyüşe çıkıcaz bakalım evde oturmaktan canımız sıkıldı birazda gezelim dimi ama
biz onları arıycaz 9 unda heralde kalkar kalkmaz ararım ama seni onlar arıycakmış çok zor beklemek... ama bugün aramazlarsa yarın ararsın sende...
benim 18 martta alındı canım 3 hafta sürücek 9 nisanda arayıp sorarsınız dediler...
günaydın herkese...
oğluşuma internetten lovely baby music cd sini indirdim beraber müzik dinliyoruz zemuszemus
bugünden itibaren defne25 ten hayırlı osnuclar beklemeye başladık sanırım...
Canım dün sen gedin aklıma valla usg de iken doktoruma özellikle
sordum suyu nasıl bebişimin diye o da gayet normal dedi.alınan suyu
yerine koymuş yani...ama seninki neden dir anlamadım amn.sentezden
dolayı değil diyorsun?e bu bebiş yapmıyormu ki hiç?
Canım 1kg nedir ki ben sevindin mi üzüldün mü anlayamadım bir an..bu sabah birazda canım sıkıldı tartıldım 1 kilo almışım bu ay yaa :sinifsinif: umarım
bu ay 1 kiloyla kapatırım doktora gittiğimizde bakalım ne diycek doktorumuz
defne cnm evet sen çok stres yaptın yaptın bu sonucu beklerken
cnm benim herşey çok güzel olucak sen şimdi stres yapıta bebeğinide strese sdokma lütfen
iyi düşün cnm herşey güzel olcak
bu sabah birazda canım sıkıldı tartıldım 1 kilo almışım bu ay yaa :sinifsinif: umarım
bu ay 1 kiloyla kapatırım doktora gittiğimizde bakalım ne diycek doktorumuz
tünaydın herkese....
bu cd 'yi hangi siteden indirdiniz bizede söylermisiniz bizde kızımla dinleyelim..bayanssulusmile
özelden mesaj atayım linki yasak olabilir...