2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın canım nasıl bebişin biz çok iyiyiz maşallah

iyiyiz canım bebeişimde iyi...dün gece hep rüyamda gördüm miniğimi:))
benim oğlan tembel galiba ultrasonda çok hareketli ama ben hala hissetmiyorum çok fazla tekmelerini.
bişiyler oluyor ama sizlerin tarif ettiği gibii değil,bende gaz galiba diyorumm:)

herkese günaydın...

günaydın canımm hoşgeldin

tebrikler canımmmm allah sağlıcaklan hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsin inşallahhh

Canım hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bilgilerini halissaya msj atarsan yada buraya yazarsan seni de ilk sayfaya ekler

Canım önce gaz gibi başlıyor zaten 1-2 haftaya anlarsın sen de. Herkesde farklı oluyormuş yapısal birazda. Az sabret sonra uykudan uyandırıcak senii:sm_cool:

Merhaba arkadşlar. Uzun zamandır sizi takip etmeme rağmen aranıza katılma fırsatım olmadı. Ben de ağustos annesiyim. ayrıca 25 aylık bir oğlum var. beni de kaydederseniz sevinirim.
SAT: 8 kasım
Tahmini d.t:15.08.2010
ilk kilo:75
isim:nazlı
güncel bilgi:3 lü test yapıldı

Ay ay hayırlı olsun 1 kızımız daha geliyor Allah sağlık sıhatle doğmasını nasip etsin canım. Oğlusunla araları az olacak ne kadar güzel ben de öyle istiyorum Allah kısmet ederse hem 1 kız 1 erkek çok şanslısın canım

Pek planlı değildi bizimki. Hatta balşarda çok üzüldüm. oğluma ihanet ediyormuşum gibi geldi. sonra yaşadığım kanama, yüksek çıkan 2.li test, dolaşım bozukluğu problemleri aklımı başıma getirdi. şimi 2. hamileliğim olmasına rağmen sanki ilkmiş gibi tedirginim kızımı kaybedicem diye

merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallahh ne güzell benimde tahmini 15 ağustos gibi görünüyo:)))

geçmiş olsun tatlım herşeyin hayırlısı yaa valla ama oğluşun maşallah çok tatlııııı maşallahhh

Aman canım Allah korusun valla burada çoğumuzun ilk hamileliği herkes tetikte aminosentezler mrlar herkesde başka telaş var ama Allah'a şükür herkesden tek tek iyti sonuçlar alıyoruz

Şimdi herşey yolunda gibi,c.tesi detalı taramamız var. tedirginim biraz. oğlumda herşey çok rahat geçmişti. sadece çok bulantım olmuştu. ama bu kız çok nazlı adı da zaten bu yüzden nazlı olacak. 15 günde bir bi bahaneyle bize kendini gösteriyo :)

ben aslında çok rahat bir anneyim. ilk hamileliğimde herkes beni uyarıyodu dikkat et diye. avukatım ben. perşembe duruşmam vardı. pazar doum için hastaneye yattı. insanlar dalga geçiyordu adliyede doğacak diye. ama bunda ardarda gelen aksilikler canımızı çok sıktı. inşallah iy olacak herşey

:
cicekcik kullanıcısından alıntı
merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallahh ne güzell benimde tahmini 15 ağustos gibi görünüyo:)))

hoşgeldinnn...
benim satımda 8 kasım:)

hoşbulduk. sağlıkla doğsun hepsi

Ben oğlumda 3,5 hafta erken doğum yaptım. bu da 15 ağustosa kadar beklemez diye düşünüyorum. inşallah bekler ama. zor oluyor erken doğan bebek

işşşştteeee budur yaaaa çokk şükürrrr allahıma çok çok çok sevindim arkadaşımmŞenizİnşaallah mr da çıkan sorununda bir önemi yoktur inşallah canımm ama bak ne güzel kromozomal bir rahatsızlığı yokmuş bebişinin diğer sorunuda halledilebilir biirşeydir umarım canımm belki doğana kadar düzelebilir ama sen hiiiçç korkma bu bebişte dünyaya gelicek

Günaydın kızlar, nasılsını? Ben çoook hastayım, acayip öksürüyorum. Doktora gittik dün, ilaç yazmadı. Tehlikeli olurmuş. "Çok ateşin çıkarsa, minoset içersin" dedi.
Bir yığın da iş yaptım sabahın köründen beri....
Neyse aramıza yeni anne adayları gelmiş, hoşgelmişler, sefalar getirmişler.
Kızlar aklıma ne geldi; Milupa'dan kargosu gelen var mı, yoksa ilk kargo bana mı geldi??

ayyyy sen benden 4 gün önce yaptırdın dün
aramışlar seni beni de cumaya kadar ararlar mı acaba:uhm:
Gerçi eşimin arkadaşının eşi de yaptırdı 4 hafta oldu onların
daha aramamışlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…