Günaydın canım nasıl bebişin biz çok iyiyiz maşallah
herkese günaydın...
tebrikler canımmmm allah sağlıcaklan hayırlısıylan kucağına almayı nasip etsin inşallahhhGünaydınnnn arkadaşlar bende buraya daha yeni üye oldun ve inşallah kısmet olursa benim bebegimde ağustos ayında dünyaya gözlerini acacak anne ve babasına merhaba diyecek çok mutlu ve heyecanlıyımopuyorumnanaktan
Günaydınnnn arkadaşlar bende buraya daha yeni üye oldun ve inşallah kısmet olursa benim bebegimde ağustos ayında dünyaya gözlerini acacak anne ve babasına merhaba diyecek çok mutlu ve heyecanlıyımopuyorumnanaktan
iyiyiz canım bebeişimde iyi...dün gece hep rüyamda gördüm miniğimi:))
benim oğlan tembel galiba ultrasonda çok hareketli ama ben hala hissetmiyorum çok fazla tekmelerini.
bişiyler oluyor ama sizlerin tarif ettiği gibii değil,bende gaz galiba diyorumm:)
Merhaba arkadşlar. Uzun zamandır sizi takip etmeme rağmen aranıza katılma fırsatım olmadı. Ben de ağustos annesiyim. ayrıca 25 aylık bir oğlum var. beni de kaydederseniz sevinirim.
SAT: 8 kasım
Tahmini d.t:15.08.2010
ilk kilo:75
isim:nazlı
güncel bilgi:3 lü test yapıldı
Merhaba arkadşlar. Uzun zamandır sizi takip etmeme rağmen aranıza katılma fırsatım olmadı. Ben de ağustos annesiyim. ayrıca 25 aylık bir oğlum var. beni de kaydederseniz sevinirim.
SAT: 8 kasım
Tahmini d.t:15.08.2010
ilk kilo:75
isim:nazlı
güncel bilgi:3 lü test yapıldı
Pek planlı değildi bizimki. Hatta balşarda çok üzüldüm. oğluma ihanet ediyormuşum gibi geldi. sonra yaşadığım kanama, yüksek çıkan 2.li test, dolaşım bozukluğu problemleri aklımı başıma getirdi. şimi 2. hamileliğim olmasına rağmen sanki ilkmiş gibi tedirginim kızımı kaybedicem diye
merhaba canım hayırlı uğurlu olsun inşallahh ne güzell benimde tahmini 15 ağustos gibi görünüyo:)))
günaydın kızlarrrr
amniyosentez sonucum geldiii aradılar dün akşammm ve normal çıktıııı çok mutluyummmm allahım bekleyen herkesin yüzüünü güldürsün inşallahhh bakalım benim durum karışık haftaya mr çekilincek yine inşallah bu durumuda kazasız belasız atlatırım kızlar