2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı


benim bişeyim yok özlemcim
benden geride olan herkesin sancıları hat saffada kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
 
bence seninkinin bi 15 günü var didemcimnaniknanik

ya o kadar olmasın yaaaaa. ben rüyamda 4 ünde doğurduğumu gömüştüm. bugün olur mu acaba dedim ama tık yok. herşeyi de hazırladım ki artık gelsin. eksik işi kalırsa onu beklermiş ya bebek. dün gece oturup lohusa şerbeti için bardaklarımı bile süsledim. beşiğini hazırladım. şekerleri çikolata herşeyi tamamladım. sonra tamam artık gel dedim.
 

galiba 140 tan yukarı olması iyi değil cnm sabitlikle alakası yok.ondan demiştir drun ama yavaşlamamış ki benimki sabitti 122 123 125 falan dı hep yani 120-130 arası idi.
120 den aşağısı tehlike sayılıyor ama 140 mıydı 160 mıydı ondan yukarısı birde
tehlikeli sayılıyor doktorum dedi...
doktorun aslında mantıklı davranmış bence bu haftada da sancıları durdurabilir dr.lar
her ihtimale karşı küveze girmesin diye bunu da doktorum söyledi...37.haftamdaydım
küveze girebilir yine de demişti...bence sen farklı bir doktora daha gitsen...
 

ohaoldumsmileohaoldumsmilebenim doruk hiç gelmez ozaman.
babannesi hasta anneannesi dedemin yanında edirne de...teyzesinin
bugünlerde gelebilme ihtimali çok düşük.eksik işi yok ama
herkes bir yerde ondan mı bekliyor acep:uhm:
 
merhabalarrr...genel itibari ile topiğimize sancılar filan hakim heralde. Ya benim de gündüz birşeyim olmuyor çok ama gece olunca sancılar, ağrılar sonra bebeğin hareketleri hepsi tavan yapıyor. Heralde ben de gece doğuranlardan olacağımm.. Halbuki gündüz doğurmayı tercih ederim. Kısmet..Hayırlısı olur inşallah.
 
selam kızlar ben geldim.
geldiğimden beri geçmiş okuyorum tam son sayfaya geliyorum hoop bi sayfa daha.maşallah sohbet koyu. ne güzel bebişler geliyor ardarda :) gurbet fahriye demet yakın gibi :) esrayla hatice nasıl acaba?

çisemcim herkes seni solluyor yawkaydirigubbakcemile3
 

kesin onları bekliyodur. hihoyyyt
 
Kızlar ya, doktorum sancın 5 dk ya duserse hemen gel dedı.. Ama sankı sancım hıc bıtmıyo gıbı ya.. Napsam? 2 cm acılma vardı sabah.. Bakalım bugun gelcek gıbı. Doktorum en gec sabah dedı ama bence kalmaz sabaha. Ay cok heyecanlıyım :)
 
Bnm güzel annelerim neler yapıyor bakayım? Çooook uzun zamandır yoktum buralarda.Olsaydı 16 ağustosta doğacaktı bizim küçük melek :) Eşim yoktu burada,yurtdışına gitti 70 gün.iş için.mayıs sonunda geldi çalışıyoruz ama bi sonuç yok henüz..Bana akıl verin kızlar,yok mu ipucu bilmiyorumkismile Yeni katılanlardan da yardım bekliyorum hepinize muccxxxopuyorumnanaktan
 

mafoldumbenmafoldumben ben yakın değilimmmmmmmm
 
bende heyecanıyımmmmm duru geliyoooooo
 
Ben gideyim son işlerimi de yapayım. sonra biraz yatayım. malum evde yalnızım tadını çıkarayım biraz. yine uğrarım.
 
merhabalar geçmişi okumadan bir selam veryim dedim nasılsınız bebişler geliyor ay heyecan bastıayol cumartesi için randevu aldım bende çatı muayenesi yapıcak doktor korkmaya başladım galiba........eyvahedigeldismile
 

nerelerdeydin seni düşündüm bir ara ne yaptın diye ... Demek çalışmalar devam inşallah hayırlısıyla sonuç alırsın arkadaşım. Benim taktiğim bende işe yaradı... polikistik over olduğum dr hap vereyim demesine rahmen kısmet ilk kontrolsuzde tuttu. Vucud sıvılarımı kontrol ettim yumurta akı gibi bir sıvı geliyor yumurtlama zamanında iki parmağın arasında uzuyor belki rastlamışsındır o günlerde birlikte olmaya çalış. Kısmet tabii ama bende tuttu. Bolşans arkadaşım ama herşeyin hayırlısı vakti saati gelmişse herşey olur . kendine iyi bak . Ben de cumartesi sezeryanla doğum yapıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…