2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çamaşırlarımı serdim bulaşığımı yıkadım geldim.
iyi alışkanlık oldu bende bu otur-kalk iş yapmak
 
zeynebim uynamadan ben yanına yataım biraz,belim fen ağrıyo yatınca geçer
uğrarım yine
hayırlı haberler bkliyoruz bakalım doğuracaklardan
 
selam kızlar ben geldim.
geldiğimden beri geçmiş okuyorum tam son sayfaya geliyorum hoop bi sayfa daha.maşallah sohbet koyu. ne güzel bebişler geliyor ardarda :) gurbet fahriye demet yakın gibi :) esrayla hatice nasıl acaba?

çisemcim herkes seni solluyor yawkaydirigubbakcemile3

üffff hakikaten yavvvmafoldumben
 
Bnm güzel annelerim neler yapıyor bakayım? Çooook uzun zamandır yoktum buralarda.Olsaydı 16 ağustosta doğacaktı bizim küçük melek :) Eşim yoktu burada,yurtdışına gitti 70 gün.iş için.mayıs sonunda geldi çalışıyoruz ama bi sonuç yok henüz..Bana akıl verin kızlar,yok mu ipucu bilmiyorumkismile Yeni katılanlardan da yardım bekliyorum hepinize muccxxxopuyorumnanaktan

ayyy cnm benim olur inşallah tekrar benim k.kardeşiminde olmuyor
oluyor aslında 1 düşük 1 dışgebelik ama aylardır da kalamıyor çok zor...
pek bir bilgim yok ki bu konuda çok şükür allaha fazla uğraştırmadı bizi
tosun.allah yardımcın olsun inşallah ennn yakkınn zamanda göbişinde
olur meleğinnzemuszemuszemuszemus
 
Kızlar ya, doktorum sancın 5 dk ya duserse hemen gel dedı.. Ama sankı sancım hıc bıtmıyo gıbı ya.. Napsam? 2 cm acılma vardı sabah.. Bakalım bugun gelcek gıbı. Doktorum en gec sabah dedı ama bence kalmaz sabaha. Ay cok heyecanlıyım :)

allah yardımcın olsun rabbim bir avazda kurtarsın inşallah...
 
aaa SOHO demin aklımdaydın kız özlem yok mu daha bişey??
hadi sen doğurda barİ sıranı ver bana baksana gurbette doğuruyor.
 
üffff hakikaten yavvvmafoldumben

benimde göbeğim küçüldü sanki önde sipsivri bi yer var o kadar üstü boş altı boş. sancı diyecek bişy de yok sadece kasılmalarım var.23 günde bişiyler değişir mi dersin? hiç doğuramıycak gibi hissediyorum kendimi :KK43:
 
çalıştı dün gece serum verdi sancım yoktu sabah birden 70 lere fırladı ya bebeğin kalp atışları iyi yani 140 dan aşağı inmedi ama anladığım kadarıyla sabit olmaması lazım sizin nasıldı yani drun dediği sancıyla beraber onunda kalp atışlarının hızlanması gerektiği yani bebeğin rahimle uyumlu olması bizde genelde kalp atışları sabit off valla bilmiyorum hadi sezeryana alıyorum dese ne diyebilicem ki inanırım yani başka çare yok dr ilgili ama ebeyle farklı konuşunca kafam karıştı

geçmiş olsun bende asspirin nerde acaba bu aralar görünmüyor diyordum..
 
nerelerdeydin seni düşündüm bir ara ne yaptın diye ... Demek çalışmalar devam inşallah hayırlısıyla sonuç alırsın arkadaşım. Benim taktiğim bende işe yaradı... polikistik over olduğum dr hap vereyim demesine rahmen kısmet ilk kontrolsuzde tuttu. Vucud sıvılarımı kontrol ettim yumurta akı gibi bir sıvı geliyor yumurtlama zamanında iki parmağın arasında uzuyor belki rastlamışsındır o günlerde birlikte olmaya çalış. Kısmet tabii ama bende tuttu. Bolşans arkadaşım ama herşeyin hayırlısı vakti saati gelmişse herşey olur . kendine iyi bak . Ben de cumartesi sezeryanla doğum yapıyorum.

CNM BNM ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM,HANGİ HASTANE DE DOĞUM YAPACAKSIN.ALLAH ŞİMDİDEN ANALI BABALI BÜYÜTSÜN KUŞUM,RESİMLERİNİ GÖRMEM LAZIM.SEN VE Bİ KAÇ KİŞİ İLE İRTİBAI KOPARMAK İSTEMİYORUM,BURADAN MAİL ADRESİ VERMEK YASAK DİYE BİLİYORUM,NASIL YAPSAK :)):nazar:
 
kızlarr erdem hastanesinden selamlarrr.geçmişi okuyamadım.size bi selam vereyim dualarınıza ve iyi dileklerinize ihtiyacım var..şu an bi elimde serum bi elimde netbook:smiley-cool:sancılar daha okadar yoğun değil.10.30 da başladı verilmeye.açıklığım yok şimdilik saat 3 e kadar bekliyicez hiç açılma olmazsa sezeryana giricem.
 
ayy istemem miii şeymaaa ama zamanındaa gelsin kuzummm. sancıyla gitmek istemiyorumm. cuma dra gidicemmm ondan sonraa her an gelsinnnnn. heyecann bastııııı

kafam karıştı ya ben mi fransız kaldım yoksa sancıyla gitmek istemiyorum derken? sen sezeryan mı istiyorsun?
 
CNM BNM ÇOK AMA ÇOK SEVİNDİM,HANGİ HASTANE DE DOĞUM YAPACAKSIN.ALLAH ŞİMDİDEN ANALI BABALI BÜYÜTSÜN KUŞUM,RESİMLERİNİ GÖRMEM LAZIM.SEN VE Bİ KAÇ KİŞİ İLE İRTİBAI KOPARMAK İSTEMİYORUM,BURADAN MAİL ADRESİ VERMEK YASAK DİYE BİLİYORUM,NASIL YAPSAK :)):nazar:

çok sağol canım. acıbadem sen de ordaydın değil mi eskiden. özelden yazarız
 
X