2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana ne bana ne tekmelesin seniiiiii Ohhh canıma değsin sen çocuğu kapat küçücük yere kilo da alma doğru düzgün oğluşun da tekmeleyince bozul lülülülülülü

Canım çok bilgim yok ama ben hamilyken bir şey yapılıyor diye biliyorum. Doğunca neden olsun ki bence şimdi olmalı yani son aylarda plesanta incelip de seni zehirlerse diye Allah korusun

Benimde kızım şimdi yerinde durmuyo, takla atıyo herhalde içerde. İçi bi tuhaf oluyo insanın. kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:
tekme değil farklı birşey demi canım?
ne güzel be ben tekmelisin diye şurda çatlıyorum ohhh tekmele birtanem

tekmelese keşke dönüyor mönüyor bişeyler oluyor içeride
tekme böyle pıt pıt tek bir yere oluyor..

Bana ne bana ne tekmelesin seniiiiii Ohhh canıma değsin sen çocuğu kapat küçücük yere kilo da alma doğru düzgün oğluşun da tekmeleyince bozul lülülülülülü

:roflol::roflol:kilo almadım ama o alıyo valla dar gelcek oğluşuma oralar:)))

ay yavrum olsun oğluşum yap birtanem sen takla at olmadı annen yardımcı olsun tutsun totondan o döndürsün seni :)

hmmmCADIARZUkardeşim ve eşinde var kan uyuşmazlığı ama benim bir bilgim yok canım yaaa.ama o da hamle kaldığında bişiler yapılacaktı onlara iğne falan tam olarak ne zaman vurulacaktı bilmiyorum ama sonra bebeği düştü.Yardımcı olmak için yazdım ama olamadım galiba:uhm:

küçüçük yerde cocugun canı sıkılıyo oynucak bişiyde yok cocuga kızma bir kere annesi sende onlar doğsun var olsunlar diye az uğraşmadık :)))))))))

İkisini de duymuştum canım, ama hangisi doğru bende bilmiyorum. Bilen biri cevaplarsa daha iyi olur. bilmiyorumkismile

Canım çok bilgim yok ama ben hamilyken bir şey yapılıyor diye biliyorum. Doğunca neden olsun ki bence şimdi olmalı yani son aylarda plesanta incelip de seni zehirlerse diye Allah korusun

evet doktorumuz ilk öyle söylemişti baska doktorlaradamı sorsamkı

Hayatım çok yardımcı oldun :roflol:

küçüçük yerde cocugun canı sıkılıyo oynucak bişiyde yok cocuga kızma bir kere annesi sende onlar doğsun var olsunlar diye az uğraşmadık :)))))))))

canım şu an kızmıyorum ama gece tam uykuya dalacağm sırada olduğunda acayip kızıyorumklava:klava:

arkadaslar hiçmi negatif anne yok siz nezaman olcaksınız doktorunuzla konustuysanız lutfen bana özelimden yazın olur gormem falan buraya yazılırsa

Bu arada hani bebeğe kordon dolanıyor ya o bu aylarda oluyormuş ama kordonun boyuna dolanması tehlikeli değilmiş sadece incelirse tehlikeymiş yoksa boğmazmış onu. Bu haftalar çok zıpllıyor ya kendi olanıyormuş kordona

Doğunca çiğdem senden çocuğunu kaçırıcam anam sen neler yaparsın çocuğa 2gün öncesine kadar tekmelemiyor diye üzülüyordu aaa valla kızıyorum tekmeye bu kadar tepki verirsen ileride herşeyi kırıp dökünce napıcan ayıp ayıp
p)
Bu arada ben çıkıyorum canlarım öptüm sizi

oyyy allah korusun yine de ama benim bu zıpıra dolanmazsa iyidir yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…