hahaha ama olmaz ki didemcim yaa annesini hiç düşünmüyor benim utanmaz oğlum
ama hissediyorum çıkınca acayip yaramaz birşey olacak babasının bebekliği de böyleymiş kayınvalidem diyor daha karnımdayken hiç durmazdı diyor sonrası da felaket işte.Kızkardeşimle konuştuk demin allah korusun bir arkadaşı doğum yaptı şimdi 3 yaşında falanmış çocuğu kız anlatıyormuş içimde hiç durmuyor diye doktoruda söylüyormuş her seferinde çok fazla hareketli diye doğmuş zıpır hep hareketli felaket birşey büyüdükçe zor başetmişler ama şimdi 3 yaşındaki çocuğa tedavi uygulanıyormuş.ne o aklımada gelmiyor yaaa öff neyse işte ondan varmış çocukta allah korusun herşeyin fazlası kötü demi ama....
kızlar bukadar kullanıcı varken sorum var size
eşimle ikimizde kan uyuşmazlığı var ben negatıfım eşim pozıtıf
ilk ay doktorumuz iğneden falan bahsettı 7,ayda vuruluyor diye gecen kontrole gittiğimizde sordum doğumda dedi kafam karıstıyanı doğduğunda eğer bebekte pozıtıfse iğne olucakmısım
eşiyle kan uyusmazlığı olupta doktorunuz hamileykenmı dedi yoksa doğuncamı vurucak
hep aklıma gelıyor önemli bişi çünkü cok kucuk bı kanamada dahı hemen gel dedi
tekme değil farklı birşey demi canım?Benimde kızım şimdi yerinde durmuyo, takla atıyo herhalde içerde. İçi bi tuhaf oluyo insanın. kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:
ne güzel be ben tekmelisin diye şurda çatlıyorum ohhh tekmele birtanem
Bana ne bana ne tekmelesin seniiiiii Ohhh canıma değsin sen çocuğu kapat küçücük yere kilo da alma doğru düzgün oğluşun da tekmeleyince bozul lülülülülülü
ilk ay doktorumuz iğneden falan bahsettı 7,ayda vuruluyor diye gecen kontrole gittiğimizde sordum doğumda dedi kafam karıstıyanı doğduğunda eğer bebekte pozıtıfse iğne olucakmısım
eşiyle kan uyusmazlığı olupta doktorunuz hamileykenmı dedi yoksa doğuncamı vurucak
Canım çok bilgim yok ama ben hamilyken bir şey yapılıyor diye biliyorum. Doğunca neden olsun ki bence şimdi olmalı yani son aylarda plesanta incelip de seni zehirlerse diye Allah korusun
ay yavrum olsun oğluşum yap birtanem sen takla at olmadı annen yardımcı olsun tutsun totondan o döndürsün seni :)
hmmmCADIARZUkardeşim ve eşinde var kan uyuşmazlığı ama benim bir bilgim yok canım yaaa.ama o da hamle kaldığında bişiler yapılacaktı onlara iğne falan tam olarak ne zaman vurulacaktı bilmiyorum ama sonra bebeği düştü.Yardımcı olmak için yazdım ama olamadım galiba:uhm:
küçüçük yerde cocugun canı sıkılıyo oynucak bişiyde yok cocuga kızma bir kere annesi sende onlar doğsun var olsunlar diye az uğraşmadık :)))))))))
tekme değil farklı birşey demi canım?
Yok canım, tekme değil , daha farklı bişey. Dönerken karnıma sürtünüyo sanki , takla atıyo dedim o yüzden.kaydirigubbakcemile3
Hayatım çok yardımcı oldun :roflol:
Bu arada hani bebeğe kordon dolanıyor ya o bu aylarda oluyormuş ama kordonun boyuna dolanması tehlikeli değilmiş sadece incelirse tehlikeymiş yoksa boğmazmış onu. Bu haftalar çok zıpllıyor ya kendi olanıyormuş kordona