2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

msjlarımı okuyup merak edip soran arkadaşlara hak veriyorum. yazdıklarımı okyup noldu acaba diye düşünüyor insan ister istemez.buraya açıkça yazmak ağrıma gidiyordu açıkcası özelden soranlara söyledim ama saklayacak utanacak bnm bişiyim yok.yazayım da siz de bilin.

ben eşimden ayrılmaya karar verdim. şuan ailemin yanındayım.sebebi de eşimin bana şiddet uygulaması. :KK43:(

msjlarımı okuyup merak edip soran arkadaşlara hak veriyorum. yazdıklarımı okyup noldu acaba diye düşünüyor insan ister istemez.buraya açıkça yazmak ağrıma gidiyordu açıkcası özelden soranlara söyledim ama saklayacak utanacak bnm bişiyim yok.yazayım da siz de bilin.

ben eşimden ayrılmaya karar verdim. şuan ailemin yanındayım.sebebi de eşimin bana şiddet uygulaması. :KK43:(

hakkınızda hayırlısı olsun canım ama gercekten affedlılr yanı yokmus hemde hamılesın ondan bi canlı tasıyosun bunu nasıl yapar insan cok sinirlendimmm coookkkkk:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

canıııımmm biraz önce öğrendim şeymadan ama buraya bişi yazmayacaktım sen açıklamışsın madem ben de yorumumu yapayım.

Karar senin kararındır kimseyi ilgilendirmez ama böyle bir durumda ben ne yapardım diye düşündüğümde acayip kötüşeyler çıkıyor ağzımdan seni etkilemek istemem canım ama beni değil bebeğini bile düşünmeyen bir adamla çok zor canım hayat geçmez yani sebebini düşünüyorum sebebi ne olursa olsun sen de haketmiyorsun ama o minicik melek hiçç haketmiyor şiddeti..yazık değil mi o meleğe....Benim annem ve babam ayrıldı 5 sene ama inanki o 5 sene annemle babamın 17 yıllık evliliğinden daha huzurluydu bazen ayrılıklar çocuklar için çokk kötü olsa da daha sağlıklı olabiliyor.Yine de karar senin tabikiii..
ama inanki çok üzüldüm en çokkta o içindeki meleğemafoldumbenmafoldumben

Valla canım şimdi özelden mesajını okudum sinir oldum Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın odun demek buna odunlara hakaret olur

ya kızlar suan gerçekten sinirleniyoruz hepimiz ama o an gelince herşeyi düşünüyorsunuz zaten arkadaşımızın morali bozuk onun için üzerine gitmeyelim
bekara koca boşamak kolay derler ya o nedenle yorum yapmayalım

Canım benim, okurken mesajını tüylerim diken diken oldu resmen.

"Geçen gece bi sebepten kavga ettik, bana sesini yükselti,ettiği laflar da cabası. Ağlamaktan patladım bütün gece, zoruma gitti, yediremedim kendime. Üstelik hamileyim. Dedim ki "lanet olsun bitsin, boşanmak istiyorum dedim" Umursamadı bile, sabah sinir geçince edilen lafların bi anlamaı kalmadı, özür üstüne özür. ilk kez öyle gördüm onu o gece. Hep aşık, ilgili hassas davranan kıyamayan biriydi, o şekilde görünce tersim döndü."
Neyse ki atlattık hem de sabah olmadan, ama işine karışmak istemem bebem ama, boşanmak çözüm değil, bebeğini düşün.. Sinirdendir belki, geçer bekle... Olur böyle şeyler canım benim, kıyamam sana ben ya. Çok iyi anlıyorum seni. ama nolur nolur üzülme, bebeğini düşün. :çok üzgünüm:

Canım bu kararından sonra eşinin tavırları nasıl oldu. Barışma çabası filan? İnşallah herşey yoluna girer.

ya kızlar suan gerçekten sinirleniyoruz hepimiz ama o an gelince herşeyi düşünüyorsunuz zaten arkadaşımızın morali bozuk onun için üzerine gitmeyelim
bekara koca boşamak kolay derler ya o nedenle yorum yapmayalım

canımm arkadaşımız yazmış açıklamış yorum yapmamızı istemeseydi yazmazdı heralde.şimdi cevapsızmı bırakalım mesajını ben sadece düşündüklerimi yazdım...

canımm arkadaşımız yazmış açıklamış yorum yapmamızı istemeseydi yazmazdı heralde.şimdi cevapsızmı bırakalım mesajını ben sadece düşündüklerimi yazdım...

yok hayatım sana bişiy demedim daha doğrusu kimseye bişiy demedim yalnış anlaşılmasın
sadece morali bozuk ya ortaya bulalım diye söyledim

oyyy kızlar yaaa benim oğluş coştu yine.
hart hurt dönüyor içerde küçük tekmelere
alışığımda böyle yapınca daha bir acayip oluyor içim:)))))

Çığdem uğraşma teyzesinin yaramaz yakışıklı bebeğiyle tekmele teyzem sen aferin sana

oyyy kızlar yaaa benim oğluş coştu yine.
hart hurt dönüyor içerde küçük tekmelere
alışığımda böyle yapınca daha bir acayip oluyor içim:)))))

Benimde kızım şimdi yerinde durmuyo, takla atıyo herhalde içerde. İçi bi tuhaf oluyo insanın. kaydirigubbakcemile3 :ecrin_bebek:

Çİğdem uğraşma teyzesinin yaramaz yakışıklı bebeğiyle tekmele teyzem sen aferin sana

hahaha ama olmaz ki didemcim yaa annesini hiç düşünmüyor benim utanmaz oğlum
ama hissediyorum çıkınca acayip yaramaz birşey olacak babasının bebekliği de böyleymiş kayınvalidem diyor daha karnımdayken hiç durmazdı diyor sonrası da felaket işte.Kızkardeşimle konuştuk demin allah korusun bir arkadaşı doğum yaptı şimdi 3 yaşında falanmış çocuğu kız anlatıyormuş içimde hiç durmuyor diye doktoruda söylüyormuş her seferinde çok fazla hareketli diye doğmuş zıpır hep hareketli felaket birşey büyüdükçe zor başetmişler ama şimdi 3 yaşındaki çocuğa tedavi uygulanıyormuş.ne o aklımada gelmiyor yaaa öff neyse işte ondan varmış çocukta allah korusun herşeyin fazlası kötü demi ama....

Ben de tekme yiyorum ama her attığında maşşalah kızım sana hadi bir daha diyorum:)

kızlar bukadar kullanıcı varken sorum var size
eşimle ikimizde kan uyuşmazlığı var ben negatıfım eşim pozıtıf
ilk ay doktorumuz iğneden falan bahsettı 7,ayda vuruluyor diye gecen kontrole gittiğimizde sordum doğumda dedi kafam karıstıyanı doğduğunda eğer bebekte pozıtıfse iğne olucakmısım

eşiyle kan uyusmazlığı olupta doktorunuz hamileykenmı dedi yoksa doğuncamı vurucak

hep aklıma gelıyor önemli bişi çünkü cok kucuk bı kanamada dahı hemen gel dedi

X