- 24 Şubat 2010
- 1.615
- 594
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doğunca çiğdem senden çocuğunu kaçırıcam anam sen neler yaparsın çocuğa 2gün öncesine kadar tekmelemiyor diye üzülüyordu aaa valla kızıyorum tekmeye bu kadar tepki verirsen ileride herşeyi kırıp dökünce napıcan ayıp ayıp
p)
Bu arada ben çıkıyorum canlarım öptüm sizi
Doğunca çiğdem senden çocuğunu kaçırıcam anam sen neler yaparsın çocuğa 2gün öncesine kadar tekmelemiyor diye üzülüyordu aaa valla kızıyorum tekmeye bu kadar tepki verirsen ileride herşeyi kırıp dökünce napıcan ayıp ayıp
p)
Bu arada ben çıkıyorum canlarım öptüm sizi
aaa kızım görüyormusun herkes kıpır kıpır hadi annecim sende bir dön söyle bir tekmele de endamını göreyim ama kızıyorum
gerçekten bir tanecik vurdu söyle pıt diye tamam annecim saka yaptım kızarmıyım sana hiç :))))
gebertirim helede dinlemesin terliği alıyorum elime bunlar annemin lafı :)
kızlar bukadar kullanıcı varken sorum var size
eşimle ikimizde kan uyuşmazlığı var ben negatıfım eşim pozıtıf
ilk ay doktorumuz iğneden falan bahsettı 7,ayda vuruluyor diye gecen kontrole gittiğimizde sordum doğumda dedi kafam karıstıyanı doğduğunda eğer bebekte pozıtıfse iğne olucakmısım
eşiyle kan uyusmazlığı olupta doktorunuz hamileykenmı dedi yoksa doğuncamı vurucak
hep aklıma gelıyor önemli bişi çünkü cok kucuk bı kanamada dahı hemen gel dedi
iyiakşamlar kızlarrr
kızlar bukadar kullanıcı varken sorum var size
eşimle ikimizde kan uyuşmazlığı var ben negatıfım eşim pozıtıf
ilk ay doktorumuz iğneden falan bahsettı 7,ayda vuruluyor diye gecen kontrole gittiğimizde sordum doğumda dedi kafam karıstıyanı doğduğunda eğer bebekte pozıtıfse iğne olucakmısım
eşiyle kan uyusmazlığı olupta doktorunuz hamileykenmı dedi yoksa doğuncamı vurucak
hep aklıma gelıyor önemli bişi çünkü cok kucuk bı kanamada dahı hemen gel dedi
canım önce ilk soruna geleyim eger iişin tekniğini cözersen hiç zor degil ama yok yapmazsan o zaman gögüslerin yara olur cok cekersin alttan gögsünü kavrayıpta emzireceksin bebişini makas yapıpta verirsen olmaz sütün gitmesini engellersin birde evicap kullan ben kullandım cok memnun kaldım gögüs catlakları için ama onu sürünce bebek emzirmeden yıkaman gerekiyoriyi aksamlar canım... tecrubelı bı anne bulmusken sorayım bebegı emzırmek zormu?? bıde ılk dogdugu sıralarda ne sıklıkla emzırıyodun canım?? ben bugun buna taktım kafayı... cok merak edıyorum...
canım benimde kan uyuşmazlığı var indirek cooms diye bir tahlil var yapılıyor negatifse 24 haftalarda iğne yapılıyor ama 2.gebeli için benim ilk gebeliğimde iğne erken doğum sonrası yapıldı bu gebeliğimde perşembe kanamam oldu çok az hemen kan uyuşmazlığı iğnesi uygulandı en ufacık bir kanamada derhal ypılması lazımmış canımm
canım önce ilk soruna geleyim eger iişin tekniğini cözersen hiç zor degil ama yok yapmazsan o zaman gögüslerin yara olur cok cekersin alttan gögsünü kavrayıpta emzireceksin bebişini makas yapıpta verirsen olmaz sütün gitmesini engellersin birde evicap kullan ben kullandım cok memnun kaldım gögüs catlakları için ama onu sürünce bebek emzirmeden yıkaman gerekiyor
ikinci sorun sa şu bebegini her agladıkca emzir hem sütün gelecek hemde bebegin doyacak ayrıca sezeryan sobrası bandaj cıkınca normal dogum sonrasıda eve gelince sıcak banyo yapki sütün gelsin benim öyle olmuştu başka varsa cevaplarım
canım benimde kan uyuşmazlıgım var bende ilk kızımda dogum sonrası oldum kızım babanın kanını almıştı sonra düşük yaptım onunda arkası hemen vurdular şimdi gene dogum sonrası vurulacak bana
ayyy cok sagol canm ya... nette okadar cok arastırdım faydalı bı bılgı bulamadım ınan... tecrubelı bırınden dınlemek daha ıyı oluyo... bıde dogumdan sonra cok mu kanama oluyo?? lohusalık boyunca??
ayyy cok sagol canm ya... nette okadar cok arastırdım faydalı bı bılgı bulamadım ınan... tecrubelı bırınden dınlemek daha ıyı oluyo... bıde dogumdan sonra cok mu kanama oluyo?? lohusalık boyunca??