Alla alla canım ya.. ozman sen kesın bı doktorunla gorus bu tansıyon takıp bıtın... bende merak etım sımdı...
nasılsın canım nasıl oldun... hosgeldın
canım ama daha çok yeni evlisiniz mafoldumben mafoldumben ... yuva kurmak zor yıkmak kolay derler... Allah hakkınızda hayırlısını versin... bize de diyecek laf düşmüyor zaten yaşanılanlardan sonra...
daha iyiyim canım. en zor zamanı atlattım o hareketin üstüne gururumu bi kenara bırakıp kızım için bi kere daha düşünmek istemiştim ama kararımı verdim artık. bnm vicdanım da rahat. ben haklıyken alttan aldıkça eşim ve ailesi de tepeme çıktılar. olanları bilsen bu bnm eşim mi diyorum. neler varmış içinde meğer. kendi yaptığı rezilliği örtmek adına aileme demediği kalmadı. bişiylerin düzeleceğini sanmıyorum bundan sonra.
Ya kızlar kusura bakmayın ama ben hiç 1 şey anlamadım bana en azından biri özelden anlatsın ne oldu ya panikledim valla
Ya kızlar kusura bakmayın ama ben hiç 1 şey anlamadım bana en azından biri özelden anlatsın ne oldu ya panikledim valla
ayyy kızlar gecen gun noldu... gece kalktım wcye gıttım bı bebek aglama sesi... Diyorum Alla alla assa komsu dogum mu yaptı yoksa... saba kalktım boyle yıne bı aglama sesi ama aynı yenı dogmus bebek aglama sesi... yok yok dedım kesın benım komsu dogum yaptı... sonra mutfaga gectım yemek yapıyorum anaaaaa ne goreyım benım bebk sesı zannettıgım şey megrse keçi yavrusunun sesıymıs bızım arkadakı komsunun kecılerı varmıs... ne kadar cok benzıyo yenı dogmus bebek sesıyle.... bı ara dedım kendı kendıme kızım sen sıyırmısın.. ıyıkı bı bebgın olcak diye:):)
Oh ne güzel, benim için zor oldu, ben yalnız kalmayı sevmem hiç, bizim sülale biraz kalabalık, alışmışım bende, burda da yalnızım.Alışmaya çalışıyorum .bilmiyorumkismile Senin eşin ne iş yapıyodu canım ?
balıkçı
Aaa ne güzel , balık severim ben .kaydirigubbakcemile3
daha iyiyim canım. en zor zamanı atlattım o hareketin üstüne gururumu bi kenara bırakıp kızım için bi kere daha düşünmek istemiştim ama kararımı verdim artık. bnm vicdanım da rahat. ben haklıyken alttan aldıkça eşim ve ailesi de tepeme çıktılar. olanları bilsen bu bnm eşim mi diyorum. neler varmış içinde meğer. kendi yaptığı rezilliği örtmek adına aileme demediği kalmadı. bişiylerin düzeleceğini sanmıyorum bundan sonra.
evet tatlım daha 2 senem bile dolmadı ama bu ilk değil biliyorum bunu yutsam sonda olmayacak. geri dönüp baktığımda bana verdiği acı bini aşmış. 4-5 kez böyle büyük olay yaşattı bana hepsinin sebebi de o. eğer ilk kez böyle bi hatasını görsem susar kızım için katlanırdım ama düşünüyorum. vardır bunda da var bi hayır. yavrum babasız büyümesin diye sağlıksız huzursuz bi eve dönenem. sağlıklı bi geleceği olmayacak o zaman. bana hamileyken bunu yapan adama nasıl güveneyim artık?
doğru diyosun canım, tam konuyu bende bilmiyorum ama,bebeğinin huzursuz bi evde büyümesindense , huzur içinde sevgi dolu bi evde büyümesi daha mantıklı. Herşeyde bi hayır vardır. Yine de inşallah sorununuz düzelir. :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar.öncelikle biraz geriden okuyayım dedim yazdıklarınızı.ama bi yandan işim çok pekte okuyamadım doğrusu.
sitare arkadaşım konuyu yazılanlardan anladığım kadarıyla hakkınızda hayırlısı nasılsa öle olsun diyebilirim ancak..arkadaşlarında dediği gibi sen bebeine odaklan onu üzmemeye çalış..
Buarada benim bugün dr randevum vardı.4 boyutlu renkli ultrasonla bakıldı.baya bi sürdü.şükürleer olsunki oğluşum gayet iyi görünüyor.haftasına göre yine 1 hafta önden gidiyoruz :)) 371 gr dedi.ama boyunu sormayı unuttuk.doğum içinde muhtemel tarih ağustos ortası gibi 12 ağustos gibi dedi..aşı içinde 8 nisan da sağlık ocağı randevu verdi dedim uygun dedi tamam dedi..vitamin olarak elevit kullanıyodum bitince artık kullanma dedi.kalsiyum ve kan hapı verdi.artık bunlara ihtiyacın olcak bundan sonra dedi.ve 3 hafta sonra tekrar randevu verdi :))
buarada heni hareket hissetmiyom diyodum ya, akşam eşimle hissettikk.eşim elini karnıma koydu ve konuşmaya başladı.ardından beklerken 2-3 kere güçlü bişekilde vurdu..ayyy çokkk güzeldiii.aynı anda hissettik böylece..bugünde biraz hissettim.sanırım artık yavaştan hissetmeye başlıcammm..çok mutluyummmm..
merhaba arkadaşlar.öncelikle biraz geriden okuyayım dedim yazdıklarınızı.ama bi yandan işim çok pekte okuyamadım doğrusu.
sitare arkadaşım konuyu yazılanlardan anladığım kadarıyla hakkınızda hayırlısı nasılsa öle olsun diyebilirim ancak..arkadaşlarında dediği gibi sen bebeine odaklan onu üzmemeye çalış..
Buarada benim bugün dr randevum vardı.4 boyutlu renkli ultrasonla bakıldı.baya bi sürdü.şükürleer olsunki oğluşum gayet iyi görünüyor.haftasına göre yine 1 hafta önden gidiyoruz :)) 371 gr dedi.ama boyunu sormayı unuttuk.doğum içinde muhtemel tarih ağustos ortası gibi 12 ağustos gibi dedi..aşı içinde 8 nisan da sağlık ocağı randevu verdi dedim uygun dedi tamam dedi..vitamin olarak elevit kullanıyodum bitince artık kullanma dedi.kalsiyum ve kan hapı verdi.artık bunlara ihtiyacın olcak bundan sonra dedi.ve 3 hafta sonra tekrar randevu verdi :))
buarada heni hareket hissetmiyom diyodum ya, akşam eşimle hissettikk.eşim elini karnıma koydu ve konuşmaya başladı.ardından beklerken 2-3 kere güçlü bişekilde vurdu..ayyy çokkk güzeldiii.aynı anda hissettik böylece..bugünde biraz hissettim.sanırım artık yavaştan hissetmeye başlıcammm..çok mutluyummmm..
Canım eşin ne yaptı bilmiyorum ama ne olursa olsun bebeğini de düşün derim ama tabii işin boyutuna göre değişir eğer bu hep devam eden bir şeyse onu da sağlıksız büyütmemek lazım. Eminim sen en doğru kararı verirsin erkeklere gelince hepsi ODUNUN TEKİ
Canım eşin ne yaptı bilmiyorum ama ne olursa olsun bebeğini de düşün derim ama tabii işin boyutuna göre değişir eğer bu hep devam eden bir şeyse onu da sağlıksız büyütmemek lazım. Eminim sen en doğru kararı verirsin erkeklere gelince hepsi ODUNUN TEKİ
Canım benim çok sevindim artık o tekmeler hiç azalmaz işallah kaydirigubbakcemile3
Canımm çok sevindim ne güzel sağlıklı olduğunu öğrenmişsin oğluşunun bu gün beniimde rutin kontrolüm vardı ben de iyi olduğunu öğrendim gayet sağlıklı dedi doktorumuz ama tabi asıl önemli olan amniyosentez sonucumuz.....
Kızlar odunlukları konusunda bu kadar aynı fikirde olacağınızı düşünmezdim demek hepsi aynı ben de en çok annemle konuşuyorum bebişle ilgili eşim anlamıyor ki ne var bunda diyor ay bu kadar ince düşünme diyor bir şey olsa bağırıp çağırıyor ssonra bebeği hatırlayıp özür diliyor işte akılları bu kadar çalışıyor o yüzden salla gitsin
Saolun canlarım :))
inşallah serdemcim hatta dahada artarak hissederiz o tepikleri..
defnecim seninde bugün güzel geçmiş okudum :) maşallah sana ve bebişine :)inş.cnm amniyosentezde iyi çıkacak allahın izniyle içini ferah tut sen..
benimkine çok haksızlık etmiyeyim kıyamam ona herşeyi düşünmeye çalışır benim tatlı kocişim ama doğuştan gelen bir odunluk var yani bunu kendi de kabul eder ama napsınlar onlarda öyle yaratılmışlar işte görsel olarakta bakarsan kadın ne kadar ince yaratılmış ama erkekler böyle oyyy odunum benim kıyamam gene:roflol: