- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
selam hanımlar..
kızlaaar pazara gittim geldim şimdi o dediğiniz şeyden çıkmış canı isteyen arkadaşlar heryerde gördüm valla geçen gün bahsediyorduk yaaa ama çok pahalı 107 gr 5 tl ye aldım...
KIZLAR NİHAYET YOĞUNLUĞU HAFİFLETTİM NİHAYET GELEBİLDİM ARANIZA. KIZLAR BENİM 3 GÜNDÜR TANSİYONUM YÜKSELİYO, ARAŞTIRDIM BİRAZ KORKMAYA BAŞLADIM ŞİMDİ YA. PAZARTESİ 17/10 ÇIKTI EN YÜKSEK. BUGÜN ALLAHTAN NORMAL GİBİ 13/8.. BAKALIM ARTARSA DOKTORA GİDİCEM. SORUNSUZ Bİ HAMİŞLİK GEÇİRİYODUM NE GÜZEL MİS GİBİ YA, NERDEN ÇIKTI BU YÜKSES TANSİYON ANLAMADIM. OYSA GENELDE DÜŞERDİ. bilmiyorumkismile
YÜKSEK TANSİYON SOUNU YAŞAYAN VAR MI ARANIZDA KIZLAR? :çok üzgünüm:
selam hanımlar..
güzel anneler ben bu gün erken kaçar kepinizi kocaman öpüyorum yarın görüşürüz inşallah sağlıkla kalın muckss
canım bılmıyorum benım burda bı arkadasım var 8. ayında oda onunda cıkmaya baslamıs tansıyonu... serum vermıs doktor dusmus sımdı gayet ıyıydı... ama sakın ıhmale gelmez... hanı hamıle olmasan neyse... yanlız kalmamya calıs canım nolur nolmaz.. burda bı hanım daha var onunda hamılelıgı boyunca hep yuksek tansıyonu varmıs... 9. ayıma kadar calıstım evde ynlız kalmammk ıcın dıyodu... bıde bana kesınlıkle tuzlu hıcbısey yeme dıyodu... senın tuzla falan aran nasıl sekerım?
selam hanımlar..
canım şimdi ben de baktım... heryerde başka yazıyor... benim kağıtlara baktım bende de 20-22. hafta yazıyor... doktor dediğine göre bildiği bişey vardır... bende nedense hep 22-24 arası die hatırlıyordum...
selam hanımlar..
Gurbetcim korkutmak istemem ama korkutmam lazım mutlaka doktorunu ara. Şimdi değil ama son haftalar çok tehlikeli bizişm 1 akrabamız 39. haftada yksek tansiyondan bebişinden oluyordu az kalsın aman canım ne olur dikkat et ara doktoruna git. Boş vere her gittiğimizde ölçmüyorlar ona göre tedbir alır. Bak çok net biliyorum tehlikeli bir şey ilaç verir vs herşeyin çözümğü var ama sakın başından savma
selam cnm hoşgeldin opuyorumnanaktan
nasılsın bakalım umarım biraz daha iyisindir
kızımla bizi merak edip sormuş yanımızda olmuş tüm arkadaşlarıma çok tşk ediyorum. özelden msjları okudum ama cevaplayamıyorum sayfam donuyo kusura bakmayın belirteyim istedim.
burdan yazmak istememin sebebi de yazdıklarımızın ziyaretçiler tarafından bile açılıp okunabilmesi.
CANIM BENİM, BENİM TUZLA ARAM YOK. YEMEĞE EKSTRA TUZ KOYMAM, YEMEKLERİMİ DE HEP AZ TUZLU YAPARIM YILLARDIR HEMDE. EVLENMEDEN DE ÖYLEYDİ. HATTA HAMUR İŞİ TATLI FİLAN BUNLARLA DA ARAM HİÇ YOK. BİLMİYORUM Kİ YA? :kedi:
kızımla bizi merak edip sormuş yanımızda olmuş tüm arkadaşlarıma çok tşk ediyorum. özelden msjları okudum ama cevaplayamıyorum sayfam donuyo kusura bakmayın belirteyim istedim.
burdan yazmak istememin sebebi de yazdıklarımızın ziyaretçiler tarafından bile açılıp okunabilmesi.
Oh ne güzel, benim için zor oldu, ben yalnız kalmayı sevmem hiç, bizim sülale biraz kalabalık, alışmışım bende, burda da yalnızım.Alışmaya çalışıyorum .bilmiyorumkismile Senin eşin ne iş yapıyodu canım ?
balıkçı
Bende gördüm canım ama benim istediğim daha çıkmamış
Gurbetcim korkutmak istemem ama korkutmam lazım mutlaka doktorunu ara. Şimdi değil ama son haftalar çok tehlikeli bizişm 1 akrabamız 39. haftada yksek tansiyondan bebişinden oluyordu az kalsın aman canım ne olur dikkat et ara doktoruna git. Boş vere her gittiğimizde ölçmüyorlar ona göre tedbir alır. Bak çok net biliyorum tehlikeli bir şey ilaç verir vs herşeyin çözümğü var ama sakın başından savma
Hoşgeldin canım
Hoşgeldiinnn canım... Dünkü mesajlarını okudum çok üzüldüm... tekrar hatırlatmak istemem... Allahtan sabır dile dua et... herşey yoluna girer hayırlısıyla inş. Allah sana ve bebeğine sağlık versin... her ne olursa olsun şimdi karar verme... hiçbişey senden ve bebeğinden daha değerli bebeğini kucağına al.. ondan sonra yoluna ne çıkarsa çıksın bildiğini okumaktan şaşma... ama şimdi üzülme lütfen güçlü ol...
hoşbuldum tatlım
daha iyiyim kendime geldim önüme bakıyorum şimdi ben üzüldükçe bebişim kasılıp kalıyo içimde deliyi oynuyorum takmıyor havalarındayım. sen nasılsın?
ayyy kızlar gecen gun noldu... gece kalktım wcye gıttım bı bebek aglama sesi... Diyorum Alla alla assa komsu dogum mu yaptı yoksa... saba kalktım boyle yıne bı aglama sesi ama aynı yenı dogmus bebek aglama sesi... yok yok dedım kesın benım komsu dogum yaptı... sonra mutfaga gectım yemek yapıyorum anaaaaa ne goreyım benım bebk sesı zannettıgım şey megrse keçi yavrusunun sesıymıs bızım arkadakı komsunun kecılerı varmıs... ne kadar cok benzıyo yenı dogmus bebek sesıyle.... bı ara dedım kendı kendıme kızım sen sıyırmısın.. ıyıkı bı bebgın olcak diye:):)
saol tatlım benim.dediğim gibi takmıyorum güya.tek derdim bebeğim bundan sonra.ailemde yanımda çok şkür. güçlü olmaya çalışıyorum. kararımı verdim zaten. geri dönüp özür dilemesini beklicek halim yok. böyle bişiyin affı da yok zaten..