2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar pazara gittim geldim şimdi o dediğiniz şeyden çıkmış canı isteyen arkadaşlar heryerde gördüm valla geçen gün bahsediyorduk yaaa ama çok pahalı 107 gr 5 tl ye aldım...

Bende gördüm canım ama benim istediğim daha çıkmamış

Gurbetcim korkutmak istemem ama korkutmam lazım mutlaka doktorunu ara. Şimdi değil ama son haftalar çok tehlikeli bizişm 1 akrabamız 39. haftada yksek tansiyondan bebişinden oluyordu az kalsın aman canım ne olur dikkat et ara doktoruna git. Boş vere her gittiğimizde ölçmüyorlar ona göre tedbir alır. Bak çok net biliyorum tehlikeli bir şey ilaç verir vs herşeyin çözümğü var ama sakın başından savma

selam hanımlar..

Hoşgeldin canım

CANIM BENıM, BENıM TUZLA ARAM YOK. YEMEĞE EKSTRA TUZ KOYMAM, YEMEKLERıMı DE HEP AZ TUZLU YAPARIM YILLARDIR HEMDE. EVLENMEDEN DE ÖYLEYDı. HATTA HAMUR ıŞı TATLI FıLAN BUNLARLA DA ARAM HıÇ YOK. BıLMıYORUM Kı YA? :kedi:

şimdi bakıyorum ben de birçok yerde 19-24 arası falan diyor 23+5 te falan girenler de var yani heralde geç kalmıyorum neyse canım okadar da önemli değilmiş benim girip girmemem kalp atışı için istersen gir dediğine göre 2 hafta sonra da gitsem birşey olmaz heralde sonuçta dr.da biliyor 2 hafta sonra kaçıncı haftamda olacağımı....

kızımla bizi merak edip sormuş yanımızda olmuş tüm arkadaşlarıma çok tşk ediyorum. özelden msjları okudum ama cevaplayamıyorum sayfam donuyo kusura bakmayın belirteyim istedim.

burdan yazmak istememin sebebi de yazdıklarımızın ziyaretçiler tarafından bile açılıp okunabilmesi.

ayyy kızlar gecen gun noldu... gece kalktım wcye gıttım bı bebek aglama sesi... Diyorum Alla alla assa komsu dogum mu yaptı yoksa... saba kalktım boyle yıne bı aglama sesi ama aynı yenı dogmus bebek aglama sesi... yok yok dedım kesın benım komsu dogum yaptı... sonra mutfaga gectım yemek yapıyorum anaaaaa ne goreyım benım bebk sesı zannettıgım şey megrse keçi yavrusunun sesıymıs bızım arkadakı komsunun kecılerı varmıs... ne kadar cok benzıyo yenı dogmus bebek sesıyle.... bı ara dedım kendı kendıme kızım sen sıyırmısın.. ıyıkı bı bebgın olcak diye:):)

selam hanımlar..

Hoşgeldiinnn canım... Dünkü mesajlarını okudum çok üzüldüm... tekrar hatırlatmak istemem... Allahtan sabır dile dua et... herşey yoluna girer hayırlısıyla inş. Allah sana ve bebeğine sağlık versin... her ne olursa olsun şimdi karar verme... hiçbişey senden ve bebeğinden daha değerli bebeğini kucağına al.. ondan sonra yoluna ne çıkarsa çıksın bildiğini okumaktan şaşma... ama şimdi üzülme lütfen güçlü ol...

CANIM BENİM ÇOK SAĞOL, ZATEN YÜKSELİR YÜKSELMEZ KENDİ DOKTORUMA GİTTİM, YANSİYON TAKİBİ YAPALIM DEDİ. HER GÜN ÖLÇÜYORUM YANİ. DEVAMI HALİNDE İLAÇ TEDAVİSİNE BAŞLARIZ DEDİ. EVET HAKLISIN TEHLİKELİ OLDUĞUNU BİLİYORUM. HATTA KAYNANAMLARIN Bİ KOMŞUSU 5 AYLIK BEBEĞİNİ BU SEBEPTEN KAYBETTİ. ALLAH GÖSTERMESİN KİMSEYE TABİ. benneyaptımki

selam cnm hoşgeldin opuyorumnanaktan
nasılsın bakalım umarım biraz daha iyisindir

hoşbuldum tatlım
daha iyiyim kendime geldim önüme bakıyorum şimdi ben üzüldükçe bebişim kasılıp kalıyo içimde deliyi oynuyorum takmıyor havalarındayım. sen nasılsın?

Canım sen nasıl istiyorsan öyle davran yani canın yazmak istiyorsa yaz gitsin rahatlarsın belki ama yok daha fazla deşmek istemiyorum diyorsan sen bilirsin şekercim ama emin ol özelden de yazdığım gibi bizim bebişlerimiz herkesten daha önemli artık kocişlerden bileeeekötükedihüso

Alla alla canım ya.. ozman sen kesın bı doktorunla gorus bu tansıyon takıp bıtın... bende merak etım sımdı...

nasılsın canım nasıl oldun... hosgeldın

seni istediğin ne canım baş ve son harfini yaz bakem:)))

saol tatlım benim.dediğim gibi takmıyorum güya.tek derdim bebeğim bundan sonra.ailemde yanımda çok şkür. güçlü olmaya çalışıyorum. kararımı verdim zaten. geri dönüp özür dilemesini beklicek halim yok. böyle bişiyin affı da yok zaten..

hoşbuldum tatlım
daha iyiyim kendime geldim önüme bakıyorum şimdi ben üzüldükçe bebişim kasılıp kalıyo içimde deliyi oynuyorum takmıyor havalarındayım. sen nasılsın?

şuanda bebişlerimzden daha önemli bişey yok cnm hayatımızda onun için sende
bebişini düşün ve herşeyi unutmaya çalış umarım bundan sonra herşey senin ve bebişin için daha güzel olur

:roflol::roflol::roflol::roflol:

canım ama daha çok yeni evlisiniz mafoldumben mafoldumben ... yuva kurmak zor yıkmak kolay derler... Allah hakkınızda hayırlısını versin... bize de diyecek laf düşmüyor zaten yaşanılanlardan sonra...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…